bugün
- sokakta görülen kediye naber lan demek16
- ölsem helvamı hangi yazar yapar10
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey25
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa24
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini16
- sigara içen insan aptaldır24
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura9
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
entry'ler (245)
Denizin Kanı 1978 yılında TRT 1'de yayımlanmış Türk Drama dizisidir. Tarık Dursun Kakınç'ın eserinden televizyona uyarlanmış dizinin yönetmenliğini, Yücel Çakmaklı üstlenmiştir.
Oyuncular
Bulut Aras - Kara Mustafa
Ahmet Mekin - Şaban Reis
Eşref Kolçak - Aşır Reis
Muhterem Nur - Halime
Oya Aydoğan - Iraz
Yıldız Rıfat -
Lütfü Seyfullah - Ağa Hacı Gömü
Kadir Savun -
Sümer Tilmaç -
Hasan Ceylan - Çakır
Kenan Bal -
Sedat Demir - ismail
Turgut Savaş - Uzun Ömer
Ahmet Turgutlu -
Tomris Çetinel -
Hasan Yıldız - Şaşı Nuri
Metin Demir -
Nezih Tuncay -
Ülker Ergöksel -
Nedret Çetinel -
Ata Tilmaç -
Hüseyin Kaşif -
Oyuncular
Bulut Aras - Kara Mustafa
Ahmet Mekin - Şaban Reis
Eşref Kolçak - Aşır Reis
Muhterem Nur - Halime
Oya Aydoğan - Iraz
Yıldız Rıfat -
Lütfü Seyfullah - Ağa Hacı Gömü
Kadir Savun -
Sümer Tilmaç -
Hasan Ceylan - Çakır
Kenan Bal -
Sedat Demir - ismail
Turgut Savaş - Uzun Ömer
Ahmet Turgutlu -
Tomris Çetinel -
Hasan Yıldız - Şaşı Nuri
Metin Demir -
Nezih Tuncay -
Ülker Ergöksel -
Nedret Çetinel -
Ata Tilmaç -
Hüseyin Kaşif -
jahrein'in canlı yayınlarından aldığı kesitleri paylaştığı youtube kanalı.
1977 yapımı trt ekranlarında hafta sonlarında yayımlanmış komedi dizisidir.
oyuncular
tuncay özinel - hakem seyfi dalmaz
mürüvvet sim - atıfet hanım
handan demir - seyfi'nin kaynanası
yavuz şeker - futbolcu
oyuncular
tuncay özinel - hakem seyfi dalmaz
mürüvvet sim - atıfet hanım
handan demir - seyfi'nin kaynanası
yavuz şeker - futbolcu
trt 1'de 1977 yılında yayınlanmış dram, duygusal, fantastik tv dizisidir. emine ışınsu öksüz'ün eserinden televizyona uyarlanmıştır.
oyuncular : ahmet mekin, suna yıldızoğlu ve ismet ay
oyuncular : ahmet mekin, suna yıldızoğlu ve ismet ay
koç holdingin kurucusu vehbi koç'un annesidir. (bkz: vehbi koç)
(alıntı)
1975 - 1976 yılları arasında yayınlanan beyhan saran'ın oynadığı köy hayatını konu alan tv dizisidir. 1976 şubat ayında dizinin 11. bölümü yayınlandıktan sonra 12. bölümün senaryosunda atatürk sahnesi trt'nin yeni göreve başlayan denetim ekibi tarafından sansürlenmek istenince oyuncular bu karara tepki gösterip diziyi çekmeme kararı almışlar.
1975 - 1976 yılları arasında yayınlanan beyhan saran'ın oynadığı köy hayatını konu alan tv dizisidir. 1976 şubat ayında dizinin 11. bölümü yayınlandıktan sonra 12. bölümün senaryosunda atatürk sahnesi trt'nin yeni göreve başlayan denetim ekibi tarafından sansürlenmek istenince oyuncular bu karara tepki gösterip diziyi çekmeme kararı almışlar.
hiç gerçekleşemeyecek bir eylemdir.
( ALINTI )
trt'den ayrılınca dizi adı ferhunde hanımlar olarak değişiyor. star tv ye geçiyor. star tv kanal d'nin kardeş kanalı olmuştu 2009 yılında dizinin telifleri kanal d'ye geçmiş. ya kanal d kendi kanalında ya da teve 2 ekranlarında ya da kanal d arşiv youtube kanalında paylaşacak diziyi.
( ALINTI )
trt'den ayrılınca dizi adı ferhunde hanımlar olarak değişiyor. star tv ye geçiyor. star tv kanal d'nin kardeş kanalı olmuştu 2009 yılında dizinin telifleri kanal d'ye geçmiş. ya kanal d kendi kanalında ya da teve 2 ekranlarında ya da kanal d arşiv youtube kanalında paylaşacak diziyi.
eski diziler 15 - 20 - 25 - 30 - 45 dakikaydı. 1 saat oldu , 1 saat 15 dakika oldu , 1 buçuk saat oldu derken 2 saat - 3 saat oldu.
örneğin 20:00 da başlayan dizi 21:00 a kadar özet veriyor reklamıydı derken gelecek hafta fragmanı dahil saat 00:15 - 00:20 saatlerinde sona eriyor.
eski diziler gibi şimdiki dizilerin de süreleri en az 25 - 30 35 en fazla 40 - 45 - 50 dakika olsun.
eski adıyla "ah ana hanım ana" yeni adıyla "ah ana" dizisini hatırlatalım ilk başta 15 dakikaydı sonra 25 dakikaya kadar çıktı.
eski adıyla "ferhunde hanım ve kızları" yeni adıyla "ferhunde hanımlar dizisini de örnek olarak gösterelim. trt döneminde dizi 15 dakikaydı sonra 20 dakika olmuş. finale doğru star tv de 45 dakikaya kadar çıkmış.
örneğin 20:00 da başlayan dizi 21:00 a kadar özet veriyor reklamıydı derken gelecek hafta fragmanı dahil saat 00:15 - 00:20 saatlerinde sona eriyor.
eski diziler gibi şimdiki dizilerin de süreleri en az 25 - 30 35 en fazla 40 - 45 - 50 dakika olsun.
eski adıyla "ah ana hanım ana" yeni adıyla "ah ana" dizisini hatırlatalım ilk başta 15 dakikaydı sonra 25 dakikaya kadar çıktı.
eski adıyla "ferhunde hanım ve kızları" yeni adıyla "ferhunde hanımlar dizisini de örnek olarak gösterelim. trt döneminde dizi 15 dakikaydı sonra 20 dakika olmuş. finale doğru star tv de 45 dakikaya kadar çıkmış.
pandemide eski dizileri veren kuşak. son zamanlarda sabahın köründe veriliyor bir kaç dizi.
parmak damgası 6 bölümdü cumartesi pazar 1er bölüm veriliyordu pazartesi günü ise final bölümünü yayınlamışlar. nostalji kuşağında sadece 2 dizi kaldı. uğurlugiller , ve perihan abla.
perihan abla cumartesi pazar uğurlugiller ise hafta içi her sabah. sabahın köründe vermeyin şu dizileri ya.
ah ana dizisinin 1. bölümünde youtube'de silinen yorumu kopyaladım silinen yorum aşağıda.
"ah ana dizisini nostalji kuşağında yayınlarlarsa herhalde sansüre uğrar keserler biçerler 15 dakikalık diziyi kuşa çevirirler. 20. bölümde atatürk sahnesi var 32. bölümde atatürk sahnesi var. sansüre uğrayabilir o sahneler."
parmak damgası 6 bölümdü cumartesi pazar 1er bölüm veriliyordu pazartesi günü ise final bölümünü yayınlamışlar. nostalji kuşağında sadece 2 dizi kaldı. uğurlugiller , ve perihan abla.
perihan abla cumartesi pazar uğurlugiller ise hafta içi her sabah. sabahın köründe vermeyin şu dizileri ya.
ah ana dizisinin 1. bölümünde youtube'de silinen yorumu kopyaladım silinen yorum aşağıda.
"ah ana dizisini nostalji kuşağında yayınlarlarsa herhalde sansüre uğrar keserler biçerler 15 dakikalık diziyi kuşa çevirirler. 20. bölümde atatürk sahnesi var 32. bölümde atatürk sahnesi var. sansüre uğrayabilir o sahneler."
( alıntıdır )
trt'nin geçen sene kurduğu dijital platformu tabii'de eski yerli diziler var ama ücretsiz diye hep reklama boğuyorlar insanları. ah ana dizisini izlerken reklam verilmiyor ama her dakika başı içeriğin çözünürlüğü düşüyor. trt eski dizileri yüklüyor ama her diziyi günde 1 bölüm olarak yüklüyor. taksit taksit yüklüyor. dizilerin hepsini aynı anda yüklesinler. herkes memnun olmuş olur tüm dizileri youtube'ye yüklerlerse.
(bkz: ah ana) (bkz: ah ananın sopası)
trt'nin geçen sene kurduğu dijital platformu tabii'de eski yerli diziler var ama ücretsiz diye hep reklama boğuyorlar insanları. ah ana dizisini izlerken reklam verilmiyor ama her dakika başı içeriğin çözünürlüğü düşüyor. trt eski dizileri yüklüyor ama her diziyi günde 1 bölüm olarak yüklüyor. taksit taksit yüklüyor. dizilerin hepsini aynı anda yüklesinler. herkes memnun olmuş olur tüm dizileri youtube'ye yüklerlerse.
(bkz: ah ana) (bkz: ah ananın sopası)
az önce tgrt haberde haber sunan spiker. inşallah çok başarılı olur.
tgrt haber ankara editörüymüş.
( diğer sözlüklerden alıntıdır. )
"bu olayı 5 gün önce duydum. bir twitch yayıncısı (bkz: ah ana) ah ana adlı eski bir televizyon dizisinin youtube'de troller tarafından şikayet edilip yayından kaldırılmasına sanki can düşmanı ölmüş gibi sevinmiş ve "oh çok da iyi olmuş ahlaksızlık içeren bir televizyon dizisi istemiyoruz devletimizin televizyon kanalında dizinin oyuncuları da birbirinden kötü zaten" demiş. bu söylemler emeğe saygısızlıktır , dizide emeği geçen oyunculara ve de set çalışanlarına düpedüz alenen hakarettir. bu saygısızlığı yapan twitch yayıncısının adını hatırlamıyorum hatırlasam yayıncının bu saygısızlığı yaptığı yayının kaydını bulup haber kanallarına gönderirdim. ben yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum.
not: bu saygısızlığın benzerini de yapanların olduğunu duyduğum için başlığın sonuna sevinenler yazdım."
"bu olayı 5 gün önce duydum. bir twitch yayıncısı (bkz: ah ana) ah ana adlı eski bir televizyon dizisinin youtube'de troller tarafından şikayet edilip yayından kaldırılmasına sanki can düşmanı ölmüş gibi sevinmiş ve "oh çok da iyi olmuş ahlaksızlık içeren bir televizyon dizisi istemiyoruz devletimizin televizyon kanalında dizinin oyuncuları da birbirinden kötü zaten" demiş. bu söylemler emeğe saygısızlıktır , dizide emeği geçen oyunculara ve de set çalışanlarına düpedüz alenen hakarettir. bu saygısızlığı yapan twitch yayıncısının adını hatırlamıyorum hatırlasam yayıncının bu saygısızlığı yaptığı yayının kaydını bulup haber kanallarına gönderirdim. ben yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum.
not: bu saygısızlığın benzerini de yapanların olduğunu duyduğum için başlığın sonuna sevinenler yazdım."
(alıntıdır)
seni dayım aradı.
hangi dayın?
her zaman türkiye'nin yanındayım. :D
seni dayım aradı.
hangi dayın?
her zaman türkiye'nin yanındayım. :D
ekmek öperek yemin etmiş. https://www.youtube.com/watch?v=XJ7ZHUQHx2s
( alıntıdır)
bir twitch yayıncısı takipçisine donate attığı için ettiği tehditmiş.
ulan ekrana 9 bin 500 liralık donate barı açıyorsun takipçin sana 100 bin lira atıyor seni desteklemek için teşekkür edeceğine kesene bereket diyeceğine hem banlamak ile tehdit ediyorsun. hem de aile değerlerine babasına sülalesine dedelerine atalarına küfür ediyorsun.
yayıncının kim olduğunu öğrensem de videosunu bulsam. videosu olsa bile olayı unutturmak ve de linç edilmemek için o yayıncı telif atar videoya.
bir twitch yayıncısı takipçisine donate attığı için ettiği tehditmiş.
ulan ekrana 9 bin 500 liralık donate barı açıyorsun takipçin sana 100 bin lira atıyor seni desteklemek için teşekkür edeceğine kesene bereket diyeceğine hem banlamak ile tehdit ediyorsun. hem de aile değerlerine babasına sülalesine dedelerine atalarına küfür ediyorsun.
yayıncının kim olduğunu öğrensem de videosunu bulsam. videosu olsa bile olayı unutturmak ve de linç edilmemek için o yayıncı telif atar videoya.
eskişehir'deki mahmut sami ramazanoğlu camisinin olduğu arsayı bağışlayan hayırsever kişiymiş.
söylentilere göre leman sam ve şevval sam'a ait olan uydu kanalıymış.
çocuklar duymasın dizisinde havuç emre'nin kayınvalidesi sultan hanım rolünü oynayan oyuncudur. vefat etmiş. silah ile intihar ettiğini söylediler haber bültenlerinde. yanında ruhsatlı silahı ve antidepresan ilaçları bulunmuş. kimbilir sıkıntısı neydi intihara götürecek kadar neler yaşadı.