bugün
- rakının berbat bir içki olması36
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (589)
yakalayamadığım detaylardır.
zamanla geçecek pişmanlıktır. her telefonuma baktığımda şükrediyorum ölse de kalsa da can çekişse de ios candır.
uygulamayi kullanirken mağduriyet yasatan durumlardir.
(bkz: sadece bkz verememek)
(bkz: gammazla seceneginin mevcit olmamasi)
(bkz: sadece bkz verememek)
(bkz: gammazla seceneginin mevcit olmamasi)
eski sevgililerimi bulastirmak istediğim çetele.
turkiye ekonomisinde normal olan durumdur. ailem guzel bir sehirde olsa sahsen ben de yasardim, yalniz yasamaya alismasaydim. bir erkek olarak bakmadigimizda bir insanin 30 yasina gelip de ailesiyle yasiyorsa petter pan sendromu ongorulebilir. ekonomik kosullarda bunu yasamak fazlasiyla olasi bir durum. yargilanacak herhangi bir tarafi sorumsuz olarak karakter analizi yapmak geleneksel avamlık.
müşteri temsilcisi olmanın zorluğunun göstergesi olan diyaloglardir.
-hakan bey mahalle adini kodlar misiniz?
+ YOZGATIN N Si
-hakan bey mahalle adini kodlar misiniz?
+ YOZGATIN N Si
basima gelmis beni dumura ugratmis olaydir. hikayeyi serin anlatayim. tanistiktan sonra birkac kez bulustuk biraz slave tadinda bir cocuktu. yirtik dondan eski sevgilim cikinca cocukla gorusmeyi bir anda kestim. baktim o kesmiyor her yerden engelledim. cocuk pes etmedi her hafta bir yerden yaziyor. slave oldugu icin reddedilmek hosuna gidiyor diye dusunup cok sallamiyorum, yasasin acisini diyorum. sonra beni calistigi otelin sabit telefonundan ariyor. yine gorusmeye basliyoruz.( eski sevgilimle baristik dedigim bana 3 gun konustuk tekrar deneyelim diye olmadi hayatimda biri yok yani) bu sefer hoşlanmadığımi dusunerek yine kesiyorum gorusmeyi. yine ayni senaryo. aradan 6 ay falan geciyor. bu sefer daha dirayetli ama 2 gunde bir yaziyor ariyor farkli hesaplar aciyor. benim sevgilim var biliyor. bir 6 ay sonra benim yine ayni sekilde otelin telefonundan(baska bir otelde calisiyor) arayip gorusmek istiyor. gorusuyoruz. hic gitmedigim romantik bir yere goturuyor beni hep istedigim. romantik bir aksam yildizlarin altinda kamp sandalyesinde saatlerce konusuyoruz. beni cok özlediğini bensiz yapamadigini bir yildir aklindan hic cikmadigimi anlatip duruyor. bana samimiyetsiz geliyor ama bir yil oldu be bi sans ver diyorum. ertesi sabah her sey guzel baslamisiz bir seye gidiyoruz. instadan bir caps yollayayim dedim engeli bir kaldirdim hatunla fotoğraf. ay dedim ben bu hatunu nasil bulurum derken cocukla her sey normal devam ediyor caktirmiyorum. ustun stalk yeteneklerim yok ince ince intikam alayim planlari yaparken stalk manager bi arkadasim imdadima yetisiyor. nisanli olduklarini, kizin meslegini, babasinin telefon numarasına varana kadar buluyor. ben kiza bir yillik ssleri guzel bir mesajla dosedim telefon konusmamizi kaydettim yolladim. hatun beni engelledi, intikam atesim icimde kaldi. neyseki cocuk beni engelledi ben de acinasi bir hayatin yolundan döndüm. bir yillik am lalesi mi olur sozluk nasil ayirt edicez be bunları?
bu akşam eskişehir'i yıkmış olan müthiş hatun kişilik. dansapolis ile dans ederken sahneden indi seyircilerle hoplaştı, zıplaşırken kamerayı eline aldı ve oynaşırken herkesle kendini çekti. * izlerken ve şimdi yazarken çok eğlendim, teşekkürler ceyl'an!
edit: sen affetsen ben affetmem'i söylerken yıkmıştır ortalığı bu arada. bu da o an; görsel
edit: sen affetsen ben affetmem'i söylerken yıkmıştır ortalığı bu arada. bu da o an; görsel
ceylan ertem'in ütopyalar güzeldir albümünden bir parça.
sözleri şöyledir;
iki üç çeşit kalem, tükenmez ve kurşun
iki üç satır kelam tükendiler sustum
iki üç çeşit adam sen varken onlar yoklar
iki üç çeşit kadın ben yokken onlar var
kafamız karışınca sorular sorulunca
kız kendini seviyor bunu herkes biliyor
sen ben biz olamayınca
aşk oldu aramızda palavra
kafamız karışınca, sorular sorulunca
oğlan acı çekiyor onu herkes seviyor
sen ben biz olmayınca
aşk oldu aramızda paçavra
sözleri şöyledir;
iki üç çeşit kalem, tükenmez ve kurşun
iki üç satır kelam tükendiler sustum
iki üç çeşit adam sen varken onlar yoklar
iki üç çeşit kadın ben yokken onlar var
kafamız karışınca sorular sorulunca
kız kendini seviyor bunu herkes biliyor
sen ben biz olamayınca
aşk oldu aramızda palavra
kafamız karışınca, sorular sorulunca
oğlan acı çekiyor onu herkes seviyor
sen ben biz olmayınca
aşk oldu aramızda paçavra
(bkz: atölye kuledibi)
yök'ün götüne sokulması gereken diktir.
bu gece tesadüfen küçük kadın şarkısını dinlediğim bilmem kimdir kendisi. bu geceye mahsus dinletiyor kendini meret.
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri. sokak tiyatrosunun ne olduğunu, nasıl yapıldığını ve en önemlisi neden yapıldığını anlamaya yardımcı senaryosuyla ve ve ve en önemlisi final sahnesiyle gönlünüze taht kurabilecek niteliğe sahiptir. bir alfredo baeza bekletiyor!
dinlemek için; http://fizy.com/#s/1aj6b6
oyunculugu destansı olan biscolata erkegi. gercekten inanılmaz biri, kızlar bir mesaj atıp tanışmayı deneyin derim. bu sezonki filmleriyle çok ün yapacak, çok.
erkeklerde çok seksi duran ten aksesuarı. geçenlerde tatlısesin oğluyla karşılaştırdım, koluna tatlısesi yaptırmış, bütün kızlar kola bakıyordu. bana bakan yoktu tabi. beyler kesinlikle seksapel arttırıyor, yaptırın. badem bıyıklarınız bile göze batmaz o derece.
okunmadan silinen mesajdır. çok pişmanım uzun bir şeylerdi sanırım biri biliyorsa söylesin :(