bugün

entry'ler (41)

yaz tatili için kurulan hayaller ve gerçekler

hayaller yurt dışıydı ama gerçek yaz okulu. iktisat okumak çok zor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

birini öldürebilecek seviyede sinirliyim.

son yüzyılın en iyi tespitleri

her şeyin de bir şeyi var.

sürekli cinsellik konuşan sevgili

soğutur.

yazar nicklerinin bir üst versiyonları

memesiçıplakcemile35 olur heralde.

irlandalı turistten dayak yiyen aksaray esnafı

dayağı hak etmiş esnaftır. adam dinlenip dinlenip dövdü.

düzenlenen zirvede herkesin tipinizle alay etmesi

imkansızdır.

kızlardan erkeklere tavsiyeler

biz arada salağa yatarız karşımızdakinin salaklık derecesine göre malum zeki,akıllı kıza tahammülünüz yok seviyenize inmeye çalışıyoruz. çok iyi yalan söyleriz.

yazar isimlerini foşik ile değiştirmek

baldiri foşik cemile35, yazar burda baldırırının dahi faşist olduğunu özellikle belirtiyor.

yeni nesil kızlardaki orospuluk eğilimi

erkeklerin sıkı erkek orospuluğu yaptığının göstergesidir. bu bahsettiğiim erkek o...ları bir kızı alır tavlayabilmek adına her türlü şerefsizliği ve kaşarlığı yapar sonra kızı kendine aşık eder yatar sonra ayrılır kaşardı der arkadaşlarına bu yayılır o kıza yaklaşan artık "kaşar" zaten diyerek yaklaşır. olay çoğunlukla budur.

kürdü sevmeyen içli köfte lahmacun kebap yemesin

ok kürt. kürdü sevmeyen içli köfteyi yerim yalarım ıstırırım bile.

bir sevgiliden beklenen şeyler

hesabı ödemesi, arabasının olması, evinin olması,beni çok sevmesi beni mutlu etmesi. bir de her ay düzenli olarak bana fiyatı yüksek hediyeler alması.

ideal erkek boyu

180 idealdir.

ingilizce bilmeyen bir erkek abazanlığa mahkumdur

absolutely yes dediğim durum.

kızların artık vücutlarını sömürü aracı yapması

her insanın prim yapacağı şeyler vardır günümüzde kızlar artık en kolay nerden popularite sağlayalım diyerekten vücutlarını kullanıyor kullandırtıyor. erkeklerin neredeyse hepsi spor salonuna gitmeye başladı why? onların da birçoğu vücutlarını kullanarak kullandırarak kız düşürecekler ya da kızların gözünde populariteleri artacak. belki erkeklerin kullanılmadığını düşünüyorsunuz ama sizin paranızı, arabanızı, boş evinizi ve artık o kaslı vücudunuzu sömürüyoruz.
tanım: kız ve erkek için doğru olan durum.

çırılçıplak yatakta uzanan kadına hayır demek

abaza olmayan erkektir. öyle herkesle yatmayan erkektir kriterleri vardır fiziği düzgün baldırları muhteşem olan biri ile olmak istiyordur. yani bir sürü şey olabilir. özetle hayır demek normal sayılır.

sözlük yazarlarının fotoğrafları

yüzümü ve vücudumu sözlük köşelerinde eskitmek istemediğimden atmayacağım fotoğraflardır. .

kızların duymak istedikleri iltifatlar

alabileceğim tüm iltifatları aldığımdan dolayı artık duymak istemediğim iltifatlardır.

adikari

kakasını yaptığını cümle aleme duyurmaya çalışan yazar. öncelikle medeni cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. zira o kalas bacakları paylaşabilmek...

kırılan yere et koy denenin tavuk olmaz mı demesi

etin kilosunun bilmem kaç tl olduğu düşünülürse bu şartlarda tavuk demesi gayet normaldir.