bugün
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı8
- almancılar12
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler15
- mehmet öz9
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı12
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi21
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı16
- recep tayyip erdoğan10
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması10
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl27
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler16
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı16
- özgür özel9
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse33
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz23
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir22
- sapanca daki bungalovda gizli kamera8
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat29
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi11
- anın görüntüsü14
- küresel ıkınma22
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8

entry'ler (21)
Kendini bile yönetemeyen insanın, bir başka insanı, insanları yönetme isteği komiktir zira güldürür beni. Kim temsil edebilirmiş beni, benden başka? Temsil edecek olan kişiyi ne kadar tanıyorum ne kadar biliyorum ki bir de bunun ters durumu söz konusu tabii. Beni temsil edeceğini düşünen kişi, beni ne kadar biliyor ve tanıyor ?
henüz yazar değilim, çaylak yazıyor da kime göre neye göre ? Amuda kalkmak istiyorum şuan arkadaş yapacak bir şey yok.
'' Gerçeğin gücü ile kainatı bile fethedebilirim! '' Goethe- Faust
Bu zamana kadar söylenmiş en güzel yalandır.
Bu zamana kadar söylenmiş en güzel yalandır.
Zerdüşt öldü! Çarmıhtaki Zerdüşt'e karşı Yaşasın Dionysos!
herkesin cürmü değildir, bedelini ödeyemeyecek olan uzak durup sürüye karışsın, hem bir azap hem de bir lütuftur çeken bilir.
ak parti şu parti bu parti fark etmiyor. demek istediğim şudur ki: bu insanlar gökten zembille inmiyor. biz nasıl insanlarsak bizim liderlerimizde öyle insanlar işte yani toplum olarak sıkıntılıyız dostum. Her neyse pek konuşmaya gerek yok.
başlık dini inançlara saygı duyma zorunluluğu mu? Bu durumu zaten bir zorunluluk olarak görüp düşünüyorsan üzgünüm ama düşünmen gereken bazı şeylerin olduğunu söylemek zorunda hissediyorum kendimi.
Her şeyin aşırısının fazla olduğu herkesçe kabul edilen bir gerçektir. Bilgisayar oyunlarından dostluk arıyorsan kusura bakma ama sorun sende kardeşim. Kafa rahatlattığı apaçık ortada fakat fazlası zaman kaybıdır.
Kırk bin kere tövbe edip yine şarap içenler gibi müziği bıraktığını söyleyip tekrar albüm çıkaran nadide insandır. iyidir, hoştur, Türkiye' de kaliteli müziğin kanıtıdır.
GECEYE
Ben yalnız, ben özgür...
Ve ben
Görürüm ve söylerim,
Aydınlık yok, aydınlık sahte!
Gecedir asıl hakikat
Ve öyleyse şiir yalnızca ona yazılmalı.
Zehra Efe
Ben yalnız, ben özgür...
Ve ben
Görürüm ve söylerim,
Aydınlık yok, aydınlık sahte!
Gecedir asıl hakikat
Ve öyleyse şiir yalnızca ona yazılmalı.
Zehra Efe
Kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı hikayeler topluluğu, ortaya çıktığı dönemin yaşamını, dönemin insanlarının arzu ve isteklerini ( Tanrı tasvirleriyle ) ifade eden, ismi nerede geçerse geçsin insanın aklına eski Yunan'ı, Homeros' u düşündüren söylence bilimidir.
Başkalarının ciltlerce anlatmak istediği şeyi bir cümleye sığdırmayı tutkulu bir haz olarak düşünen, insanları anlamayı ve anlatmayı kendine şiar edinmiş, zıtlıkların vücut bulmuş halidir.
Kişiden kişiye değişen çoğu zaman insanların acılara, yokluklara, zorluklara göğüs germesini sağlayan, kimi insanın olmadığını düşündüğü, kimininse sıkı sıkıya bağlı olduğu, Yunan Mitolojisine göre açılmış olan Pandora' nın kutusunda insana dair kalan yegane mutluluk verici duygu, Zeus' un insanlığa verdiği en önemli armağan ve aynı zamanda en büyük cezadır.
Hayatın içinde olmazsa olmaz olan geçici bir dönemdir.
''Müziksiz bir hayat, hatadır.'' Zira ''Müziğin sesini duymayanlar, dans edenleri deli sanıyor.'' Friedrich Wilhelm Nietzsche
Ve bir kelime: size cenneti yaşatabilir tıpkı cehennemi yaşatabileceği gibi.
Sürekli dinlediğim harika bir grup, her parçası ve her klibiyle kendini tekrarlamayan özgün insanlar birlikteliği.
- Şu ana kadar yaptıkların sana daha iyi bir hayat sundu mu ?
American History X
Zaman zaman kendimize sormamız gerekiyor tabi ve cevabının önemli olduğu apaçık ortada.
American History X
Zaman zaman kendimize sormamız gerekiyor tabi ve cevabının önemli olduğu apaçık ortada.
Ben geldim yine
Yine yeni bir sevdayla
Merhaba!
Cahili
Yine yeni bir sevdayla
Merhaba!
Cahili
Aşırı balık tükettiği için çinko zehirlenmesi geçiren fakat hala aşırı balık tüketen insan evladı, doymayı unutan adam.