bugün

entry'ler (4)

osmanlı torunu olmak

Bir yerlerde daha bahsetmiştim, geçmişini kötülemede ne yazık ki bizim kadar aşırı giden kimse yok. Osmanlı'ya sahip çıkacağımıza, dünyaya onla ilgimiz olmadığını kanıtlamaya çabalıyoruz (ki yemezler.) Gerçi Osmanlı da aynısını Selçuklu'ya yapmıştı. 
Oysa Çin'e bakın, o ülkeyi şimdiye kadar yüzlerce hanedan yönetti ama çıkıp biz 5 bin yıllık devletiz diyorlar, ve haklılar da, çünkü halk aynı, vatan aynı, sadece yönetenler ve yönetim şekilleri farklı. Ya biz? 75-80 den bahsediyoruz. Halbuki aynı vatan, aynı millet çerçevesinden bakarsak 2004-1071=933 bile diyebiliriz. Ama bunu dediğinizde hemen birileri çıkıp sizi gericilikle suçlayacaktır. Onun için Türk devletinin 81. kuruluş yılını kutlamak daha mantıklı

mutluluk

Mutluluğun formülü... Fazla farkında olmayacaksın bir şeylerin ;)

yalnızlık

Yalnızlık... Anlaşılamadığını anladığı an itibarı ile yalnızdır insan. Benim tabirimle, Neden yalnızsın dediler sustum çünkü benim yalnızlığım Tristan da cunha'da evrenin en sessiz haykırışını hissetmekti.

yalnızlık

Yalnızlık... Anlaşılamadığını anladığı an itibarı ile yalnızdır insan. Benim tabirimle, Neden yalnızsın dediler sustum çünkü benim yalnızlığım Tristan da cunha'da evrenin en sessiz haykırışını hissetmekti.