bugün
- sevişirken dinlenecek şarkılar9
- ssilvermist28
- adanalı komşunun evinden gelen tezek kokusu8
- haftaya kuzu pirzola yiyecek olmak10
- hastanelerden nefret etmek9
- evrimcilerin cevab veremeyeceği soru15
- diana luna hekate11
- anın yemeği10
- elektriğe yüzde 25 zam gelmesi11
- fenerbahçe'nin şampiyonluk formülü8
- her aileye altın dağıtacağız28
- ibb den hakkari'ye uzanan milyonluk börek ihalesi20
- sünni islam15
- ioçk'nın nervioyu engellemesi10
- menuet'i tavlamak14
- papandreou'nun imamoğlu ile gurur duyuyoruz demesi8
- ikizler burcu erkeği12
- sözlüğün en tokatlanası yazarı26
- erkek erkeğe artılamak9
- kitap okumanın bir şey sanılması27
- ioçk mı ben mi8
- kadınların memesi olmasaydı19
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl9
- gençleri serberst bırakın8
- beni ne kadar seviyorsunuz12
- anın görüntüsü23
- takip ettiğim yazarlar12
- destek sözlük9
- en son bitirilen kitap10
- bayramda neler yaptiniz sözlük8
- mehtap yenge9
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı33
- 0 0 719
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi12
- arkadaşlar ben aşık oldum10
- lor peyniri seven insanlar14
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin20
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- sözlüğe yeni gelen boşanmış abla11
- sözlüğe güzellik katan yazarlar11
- esra bilgiç10
- joseph shomolo kuschca9
- fenerbahçe'ye verilen penaltı13
- mangal yakmak8
- jose mourinho12
- mangal yakan erkek çekiciligi8
- adanada rupi geçiyor mu21
- sözlük yazarlarının yoğurduğu köfteler8
- eş seçiminde en önemli faktörler13
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11

entry'ler (15)
konserve mantığıyla içine giren ayağın havadan, sudan, ışıktan nasibini almaması için tasarlanmış, insan doğasına aykırı ayakkabı. Konserve.
kendi omurgasına yön vermekten aciz bire adamın, devamlı sırttığını düşündüren suratıyla yaptığı zannedilen komiklik.
damızlık kadınlarla, evrimini tamamlamamış erkeklerin fabrikada üretip sokağa saldığı neandartal sürüsü.
anda isimli bir dergi çıkarıyoruz diye twitterdan abone dilenen dolandırıcı takımının gazete diye 5 liraya çıkmış yeni planı.
dergiye abone toplayıp parasını aldıkları garip gurebanın bir kere daha parasını almak için oynana tiyatro gibi bir şey. böyle eşekler oldukça böyle uyanıklar çıkmaya devam eder.
dergiye abone toplayıp parasını aldıkları garip gurebanın bir kere daha parasını almak için oynana tiyatro gibi bir şey. böyle eşekler oldukça böyle uyanıklar çıkmaya devam eder.
annelerinin eteklerini giyerek kaçmaya çalıştıkları tespit edilmiş.
senin gibilerin sebep olduğu ve en çok senin gibilerin ödemesi gereken zorunlu haraçlardan biridir.
türk olarak doğmadıkları için bitmeyen bir eziklik döngüsü içinde kıvranan etnik sıkıntılıların tanrıyı arkasına alarak adam sıfatı kazanma çabası.
din kardeşliği üzerinden dilincilik yapan suriyeli sığınmacı edebiyatı.
asker kaçağı olduğu için kendisi gibi asker kaçaklarıyla birlikte genç atsızlardan kovulmuş, hayatının temel felsefesi olarak caner kara taklidi yapmayı benimsemiş, gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır sözünün yaşayan örneği.
ucunda yardım diklenme işi olmayan hiçbir işe girişmeyen, tam profesyonel üçkağıtçı.
bir tek özgün fikri, bir tane fikir kırıntısı içeren yazısı olmadığı halde yayıncı kılığında kitap niyetine kağıt satan tüccar.
hayatında genç atsızlardan ya da caner karadan başka düzenli takip ettiği bir yayın olmamasına rağmen yine satılık kağıttan başka bir şey olmayan gazete çıkardığı palavrasını sıkan sahtekar.
yatıp kalkıp "genç atsızlar beni dövdü", "genç atsızlar beni ezdi", "genç atsızlar beni kovdu" diye ağlamasına rağmen, aynı gençatsızlar isimli dallamaların 2011'de çıkardığı kömenin sloganını o gazete dediği paçavraya araklayan kolpacı.
bedelli askerlik ödeyecekse, evlenecekse, gazete çıkaracaksa yada karnı acıkmışsa, cebinde parası bitmişse, "hadi şuradaki türklere yardım kampanyası" diye bir şeyler uydurup, topladığı paralarla geçinen zavallı.
genç atsızlar birini kovsada parasını alssak diye yardım bekleyen sokak hayvanı gibi dili dışarda dolaşan ezik.
ucunda yardım diklenme işi olmayan hiçbir işe girişmeyen, tam profesyonel üçkağıtçı.
bir tek özgün fikri, bir tane fikir kırıntısı içeren yazısı olmadığı halde yayıncı kılığında kitap niyetine kağıt satan tüccar.
hayatında genç atsızlardan ya da caner karadan başka düzenli takip ettiği bir yayın olmamasına rağmen yine satılık kağıttan başka bir şey olmayan gazete çıkardığı palavrasını sıkan sahtekar.
yatıp kalkıp "genç atsızlar beni dövdü", "genç atsızlar beni ezdi", "genç atsızlar beni kovdu" diye ağlamasına rağmen, aynı gençatsızlar isimli dallamaların 2011'de çıkardığı kömenin sloganını o gazete dediği paçavraya araklayan kolpacı.
bedelli askerlik ödeyecekse, evlenecekse, gazete çıkaracaksa yada karnı acıkmışsa, cebinde parası bitmişse, "hadi şuradaki türklere yardım kampanyası" diye bir şeyler uydurup, topladığı paralarla geçinen zavallı.
genç atsızlar birini kovsada parasını alssak diye yardım bekleyen sokak hayvanı gibi dili dışarda dolaşan ezik.
ricadan anlamayan bir kabileyle gereksiz muhatap olma çabası.
Abdurrahim Karakoç'un bir şiir kitabının adı Gök Çekimi'dir.
Uzun adamın uzunluğuna dikkat çekerek, adamlık konusunu gözden uzak tutmaya çalışanların neticesinden uydurduğu terane.
Alkış tutması, destek vermesi gerekirken duyarsız kalan insan topluluğu.
Tam insan, tam erkek, tam adam olamadığı gibi hiç bir şeyin tamı olamayacağını dile getirme çabası.
Tam bir kürt.
Tam bir kürt.
Ortada bir sebep olmadan bir insanı dövmek gibi meşakkatli bir işe girişen, enerjisini sebepsiz şeyler için bile israf etmekten çekinmeyen acayip.