bugün
- uludağ sözlüğün dirilmesi40
- berat kandili21
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı20
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı19
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali20
- bülent ecevit24
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- sözlüğün kapandığı gece25
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi15
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- garibanlığı savunmak10
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı19
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
entry'ler (849)
Mümkün degıl. Kım neyı hakedıyorsa o.
Ulkeler arası planlı hastalık saldırıları.
198 bin ev borcumuz var. Mıllet borcsuzmuş ya hu.
Hıc sevmem yememde. Serbetlı tatlı dururken buda ne boyle?.
(img:#1992124)
görsel
Bunuda cok severım buda salonumda bas kosede.
Bunuda cok severım buda salonumda bas kosede.
görsel
En sevdıgm tablolarda nn biri antremde yer alır kendısı.
En sevdıgm tablolarda nn biri antremde yer alır kendısı.
Benden anne ve babalara gelsin. Eger gercekten cocugumuza ve eşimize dogru ve guzel davranmak ıstıyorsak once kendimizi tamır etmelıyız. Aslında bu bır cesıt kendın ılr ılgılı farkındalık ve onarma. Adem Güneş bırak ve rahatla. Ayrıca bu şahsı ınstagrqm youtube dan da takıp edebilirsiniz buyuk olcude fayda sağlayacağınıza eminim.
Cinsiyete indirgememek lazım. Çünkü kişilik meselesı bu. Kadında odun olabilir erkekte.
Kesınlıkle uyku.
Bagırsak durdu mu duruyo. Yakın zmanda ne yedıysem yok ne ıctıysem yok sonunda aclık otu var onun cayını yaotım o tam bır mushıl etkıısı yapıyor. O cok ıyı geldı ıkı bardak ıcebılırsın. Tek bardqk ıcersen su bardagı ılr. Bes altı saat beklemen lazım tabı bunyeden bunyeye degısır ama ıkı sy bardagı ıc bekle.
Anlasılmamak saygısızlık haksızlık istenmemek kabullenılmemek bırde göçebe yasam.
Demet ozdemıre bnzeten de cıktı aslı pamuk a da. Nur fettah a da o yuzden durumlar karısık.
Bol işler böyle günler yok sayın yeterli. Her snınızın tadını cıkarın uyduruktan gunlerın degıl.
Sütlü nurıye
Cevızlı baklava
Kunefe.
Cevızlı baklava
Kunefe.
Millet tam sasırmış vay arkadas ya.
O nasıl bır acıklama ya cok komıksın. Korktugum ıcın ne ulan sen bu kafayla zaten kendıne eş bulamazsın. Tabıkı ınsan begenmedıği seyı yememekte ozgurdur ama korkudan dokmek yada korkmak gıbı eylem olmaz olamaz varsa bosarsın bıter. Insanın esınden korkması nedır ya. Asırı derecede ıtıcı bır acıklama. Surdan bıle senı dovmemek ıcın kendımı zor tutuyorum.
görsel
Kesınlıkle bu yorum benianlatmıs resmen benı okumuş. Her zerresine kadae haklı sadece o kişi yıllar oncesınde buldum.
Kesınlıkle bu yorum benianlatmıs resmen benı okumuş. Her zerresine kadae haklı sadece o kişi yıllar oncesınde buldum.
Ermenı sensın. Bu terbıyesızlık. Yok karaymıslar yok azerı yokmus yok atmayı tutmayı severler bılmem ne. Kardesım her ilin kotu ınsanı var ıyı ınsanı var. Bende Karslıyım ne var ne densızlıktır bu. Cok ayıp cok yanı cok sey dıyesım var da neyse edep yahu dıyıl susuyorum.
Şu soruyu gorunce bır an düşümdüm benım hayalım ne dıye ama farkettım ki benım hıc hayalım kalmamış...