bugün
- beyazsemsiyeliyabanci46
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği3
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi4
- aziz yıldırım13
- sözlükte erkekleri istemiyoruz9
- yorgun mermi26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- penis deliğinden içeri giren kene11
- gammazlama yapmamak13
- heyt bea3
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler2
- taylor sands3
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- haysenin1212
- aşık olmak9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- satranç haram yasaklansın7
- kızının düğününde oynayan baba5
- bu köyden olsam ne olacak8
- 8 haziran 20262
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- sözlükteki deliler3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- kabalcı3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- katatespizartmasi15
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yaz geceleri4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- omurgasız tekerlek5
- uysaljakoben31
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sözlüğün kırbacı8
- buddy dude17
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- togg'a lpg taktırmak2
entry'ler (13)
bölge bölge ayırmak gerek; Avrupa'nın frenleri patladı, ortadoğunun tekerleği.
fenerbahçe vs galatasaray.
milyonlarcası arasından geçip başarıya ulaştım.
yusuf akçura'nın aylak adamı gibi oldum.
geziyorum, görüyorum, tadıyorum ama kendimi bulamıyorum.
yusuf akçura'nın aylak adamı gibi oldum.
geziyorum, görüyorum, tadıyorum ama kendimi bulamıyorum.
yandaş bir film gibi gözüküyor, siyasi propagandayı sinemada görmek istemem. artık sıkıyor, hep aynı, küfür yerine mizahi iğnelemelerle güldürülmeli insanlar.
bu başlığa katılanların yaptığı şeyi açıklayayım; okuma yazma alışkanlığı olmayan züğürtlerin tesellisidir, şiirin önemini ve araçlılık vazifesini (araç veya amaç ideolojiye bağlı) bilmemektir. Şiir insanı yazmaya zorlar bir müddetten sonra, yazmak ise bir insan için yazmaya başlandığını anladıktan sonra güzeldir. Bir insan için yazı yazasıya kadar sevmek şiir sayesindedir, yavşaklık diye adlandırmak büyük hata...
kızların erkeklerde el tırnak düzeni ve hijyenine baktıklarını öğrendiğimden beri haftada bir keserim, ama tırnak yanı etler rahmetli.
%10'luk dilim, nerden baksan karar değiştirtecek dilim, şaka mısınız kardeşim, ben gece uyanır gibi uyanmak istemiyorum! isteyen varsa iskandinav ülkelerinde yaşasın
çıkarmama isteğine karşı durulmasına rağmen yapılan fiildir, hayır çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur?
filmlerin efsane sahnelerinde efsane dokunuşlar yapan bir efsanedir, filmlere yaptığı müziklerle tanınmıştır.. tanınmaktadır, benim favorim; sherlock holmes'ün ilk filmi için yaptığı soundtrack'lerdir... Dinlemenizi öneririm.
tapu olarak onun olmadığı için....yaşamak onu sevmeyenlere koymaz diye düşünüyorum.
özleyen lanetlenmiştir..
(bkz: satranç oynayan lanetlenmiştir) özleyen birini gören de domuz eti yemiş gibidir, evet yemiş gibi bir şey
(bkz: satranç oynayan lanetlenmiştir) özleyen birini gören de domuz eti yemiş gibidir, evet yemiş gibi bir şey
köşeyi dönen velettir
en kolay yoldan zengin olmayı bırakın popi olandır, popi olmayı bırakın. neyse ya anladınız işte
en kolay yoldan zengin olmayı bırakın popi olandır, popi olmayı bırakın. neyse ya anladınız işte
Nostalji, Tarikat, Hoş Giyimli Genç Kızlar Adalar Vapurunda... gibi 7 bölümü olan, 7 tepeli olan şehir olan istanbul'a ithafen bestelenmiş bir senfonidir. 2010 Dünya Kültür Başkenti olan istanbul'da 2010'da tesadüfen bestesi bitmiş olan istanbul Senfonisi maalesef bütçe yetmezliği gibi uydurma bir sebepten ötürü istanbul için çok önemli olan güzelim 2010 yılında çalınamamıştır. Bu Say için değil Türkiye için üzücü bir durumdur. Alman senfoni orkestraları gururla çalarken bizler bütçe yetmezliğine varıyoruz, utanç verici... Komik olan; bu senfoni yerine Yunus Emre etkinlikleri düzenlenmişti o sıra, bu kültür ayrımıdır. Benim demek istediğim, yunus emre çalınmasın demek değildir. Bunu anlamak ince bir çizgiden ibarettir.