bugün
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- sözlükteki yaşlılar22
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı14
- özgür özel22
- cici bebe bisküvisi8
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- ben botum8
- kurumsal boykot listesi11
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sıradaki hedef mansur yavaş15
- saraçhane13
- filiz akın15
- ekrem imamoğlu40
- true'nin çaylak olması8
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- osman gökçek8
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız11
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız24
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması14
- rte nin unutulmayan sözleri21
- aktrollerin türkçe özürlü olması11
- iş aş ekmek11
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz12
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18
- akp bitmiştir26
- nasılım baba12
- polis dayağı yiyen kemalist16
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması32
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi8
- zengin olmak13
- sudenaz0724

entry'ler (20)
cem karaca'nın ''bu son olsun'' şarkısıdır. sözlere özellikle kulak verin derim...
yeni insanlar tanımak güzeldir diye düşündüren bir önermedir... neden olmasın;olabilir...sosyal faaliyetler bile yapılabilir...ben bu sözlük gecelerinide çok severim ayrıca... hatta buradan duyuralım derim...
sezen Aksu'dan ''bir çocuk sevdim'' … eski sevgilimi hatırlatmaktadır...
bugün havanın güzel oluşundan mütevellit plaja gittik ve işte şu an siz göremesenizde yüzümde o malum popüler gülümseyişim...
hadi oradan dediğim mevzudur...kokmuş çoraplarını klavyenin başından kalkıp koltuğun üzerinden alması gerektiğini düşündüğüm sözlük yazarı erkeğimsi şahsiyetin açmış olduğu bir başlıktır bu...
sezen aksu = sarı odalar şarkının benim için öyle büyük önemi var ki sararıyor bütün odalar heyt be alırım başımı giderim efeler giyi hey diye devam ediyor ...
her şeye zam gelip ödemelerimiz sabit kaldıkça yöntemler bir yöntem olmayacaktır diye düşünüyorum sözlük...
anlam bozukluğu olduğunu düşündüğüm mevzudur...ne anlatılmaya çalışılmış meraktayım...
Otuz yaşına gireceğim takvimselleşmiş konudur...otuz yaşına gelince evleneceğim diye programlıyorum...sizede yazarım diye düşünüyorum...
ben gündelik hayatta makyaj yapmıyorum...cildimdede pürüz yok vb. lekeler...
tam olarak anlayamadığım konudur...neden seçildi...neden başkanlığı iptal oldu ve şimdi ne olacak...beklemedeyim velhasıl...
bizim komşumuz fikriye teyzenin küçük kızı Esma'nın ikizi diye düşündüğüm ünlümsü magazin kişisi...eski fotoğrafları çok kötüymüş...ünlü olunca elini ayağını biraz düzeltmiş...
kocaman poposu olduğunu yeni farkettiğim şovmenimsi amcamız cem yılmaz sahnede fenalaşmış. kemal ile aramdaki yaş farkını hesaplayıp kendi doğum tarihimden çıkartıp orjinal yaşını hesapladığım ;mesleği komiklik olan bu kişiliğin bana havuz problemlerinde yardım etmesini talep ediyorum .malum bir çeşme bir havuzu kaç saatte dolduruyor meraktayım.
bu ailenin çocukluk fotografları diye google amcada arattığınızda bu ailenin bütün fertlerinin çingene olup olmadığını sorguladığım ailenin en küçük benim ise annemdende büyük anneannemin yaş statüsüne yakın şarkıcı olduğu söylenen fakat hiç bir şarkısını bilmediğim ünlü olduğu iddia edilen kişiliktir. bu kişiliklerin annesi olduğu söylenen çılgın meloş lakaplı kişinin fotoğraflarına dikkatlice bakılırsa anlaşılabilir çingenelik iddiası. tip olarak ben çok benzettim. her yerde yazılmış doğrusu çok merak ettim. ha birde googlede biraz araştırdığınızda hakkında tuhaf haberler ve içeriklerde bulabilirsiniz.
bizdeki belgin doruk şubesi diye düşündüğüm zarif kişilik...
saçmasapan bir kurum diye düşünüyorum...bir uludağ sözlük asla olamayacaklar...
düpedüz halkla taşşakiye geçiliyor diye düşündüğüm mevzudur...bununla doğayı koruyorlar ama ay başı üç kuruş alan nazif amcanın ruh sağlığını nasıl koruyacaklar meraktayım...
vatandaşı soymaktan vazgeçip cepleri doldurmayıda bırakırlarsa bir gelişme olacaktır fikrimce...
sevgili ile yapılan en keyifli fiildir... hafif mayhoş bir hale dönüştürüyor...
erkek arkadaş ile şarap eşliğinde yenilen somon balığıdır ... iyi bir balıkçı olması şarttır...tarabya tarafları önerilir...