bugün

entry'ler (25)

çocukluk kapıdan girse yapılacaklar

ona sıkıca sarılır hiç gitmesin diye bağlardım.

en iyi yeteneğin atalay demirci olduğu ülke

yılmaz erdoğan çakması olduğunu çok güzel bir şekilde belli ettikten hemen sonra insanın aklına ; 'birbirlerini taklit etmekten bu kadar zevk alan insan topluluğunun bulunduğu bir ülke' geliyor. güzel ülkem.

türk erkeğinin azma nedenleri

beynin sadece am göt memeye odaklanması durumu.

bayan yazarların şu an dinledikleri şarkılar

soldier of fortune - opeth ..

kafası güzelken entry girmek

cumartesi geceleri yapılacak olan eylemdir. sosyal bir aktivite de denebilir.

evlendirme programlarında kurulası cumleler

-seni hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, her zaman her yerde satın alabilir miyim?
-ayyyy evet !..

wesley sneijder

yeter lan yeter gelme lan gelme. futbolu sevmem fakat buna rağmen takipçin oldum vicdansız beni bile çileden çıkardın artık..

dile dolanan şarkılar

ezginin günlüğü- gemi...

tuba büyüküstün

kendini oyunculuk konusunda az buçuk geliştirmiş kadındır.aslında son dizisine bakıp konuşmak gerekirse kendisini oldukça aşan bir performans sergilemiştir. takdir ettim doğrusu.

dayak yiyen kadınların haksız olduğu gerçeği

tamamen yanlış bir önermedir. haklı da olsa haksız da olsa şiddeti hiçbir kadın hak etmez. bu nasıl bir zihniyettir anlamış değilim. siz kim oluyorsunuz bir insanın hayat bulduğu vücuduna dokunuyorsunuz? ona acı çektiriyorsunuz? onun o kutsal ellerin e o izin vermeden dokunma hakkına da sahip değilsiniz.

ikizler denilince

dengesiz, hayatı macera dolu olsun isteyen, sıkılgan, özgürlük savaşçısı, uzun süreli ilişkiden kaçmaya çalışıp hayatında hep farklı insanlar tanıma ve beraber olma hevesiyle yanıp tutuşan, ikiyüzlü olmayıp dobra dobra olan tip.

yazarların telefondan attığı son mesaj

umarız derken?

dile dolanan film ve dizi replikleri

Ol iz Vel (bkz: 3 idiots)

vites kolunu kökünden tutan kız

debriyaja basınca sanki vites kolunun gram oynamayacağını düşünüp bütün gücüyle vites koluna asılan kızdır. kendisini saygı ve sevgiyle selamlarım.

sigarayı bırakmak

olabilitesi yüksek fakat günümüzde derin düşüncelerin kol gezdiğini söylersek "kafa bir milyon" misali yapılması oldukça zor bir eylemdir.

millet vekillerinin işe yaramaz olduğu gerçeği

canla başla katıldığım gerçektir. maaşları 10 aileyi geçindirebilecek derecede yüksektir. fakat 2 yıl çalıştıktan sonra emekli olmaları da insanlarda "zaten işe yaramıyorsun daha da kalabalık yapma" sözünü akıllara getirmektedir. zira devletimiz bu yönden düşünmemekle birlikte milletvekili emekli maaşlarının dudak uçuklatacak cinsten olmasını gayet normal karşılamıştır.

45000 tl maaş alan devlet memuru

özel sektörde 500 tl maaş alan işçinin 9 katı kadar para alan, üstelik aslında o parayı emekçinin kazanması gerekirken bu devlet memurunun aldığı düşünülünce sinir bozucu bir kişidir denebilir. sorunu kendisinde aramak ne kadar tartışılsa da sistemde sorun olduğu ve bu adaletsizliğin bir an önce düzeltilmesi gerektiği aşikardır.

ders çalışma isteği

her zaman "tamam bu sefer olacak. yeniden başlıyorum. bütün konulara yaniden çalışacağım." dediğim fakat hiçbir zaman gerçekleştiremediğim bir eylemdir. her insanda bu böyle değildir. değişiklik gösterebilir. her gün planlı programlı bir şekilde çalışma isteği gelen öğrencilerin hevesleri bir bir kursağında kalmıştır. bu böyledir.

sevgilimden ayrıldım çok mutsuzum

yıllarca emek verilip o emeğin boşa çıkması durumunda insanın alt üst olmasına sebep olan ruhsal bir bunalımdır denilebilir. ilişki boyunca birbirine bu kadar yakın olup ayrıldıktan sonra birbirine yabancılaşan insanların tümünün ortak noktasıdır mutsuzluk. "onu çok seviyorum" demek yetmez. iyi olmak hiç yetmez. mutsuzluktan mutluluk yaratmak gerekebilir.

otisabi

uykusuz dergisinin en arka sayfasının efsane adamıdır. erkek kardeşim dergiyi eline aldığında "sen böyle terbiyesizce şeyler mi okuyorsun abla" demesinin sebebidir. aslında kadın erkek ilişkilerinin bir süre sonra ne kadar monotonlaştığını, ayıp denilen cinsellik mevzusunun sadece insani bir ihtiyaç olduğunu gözler önüne seren bir abimizdir. karikatürleri takip edilesi yazardır.