bugün
- mhp'lilerin kavgacı olma sebepleri10
- true koş8
- sarı çiçek ilahisini söyleyen erkek karizması16
- galatasaray'ın oynadıgı futbol11
- kızların sapık olması8
- bekaret nerede olmalı14
- bir sözlük erkeğine sarılıp uyumak12
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur11
- 30 yaşından sonra penis uzar mı16
- 34 plakanın diğer illerdeki karizması15
- müslüman ilahileri11
- 8 kasım 2024 cumaya gitmeyenler sıralı liste14
- jose mourinho9
- neden sevgilin yok sorusuna alternatif cevaplar9
- okan buruk13
- bu akşam viski içecek olmam21
- seni mahvedicem diyen kadın10
- patates salatası11
- wanda nara10
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı41
- anın görüntüsü12
- hristiyan türkler11
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı27
- mauro icardi17
- joffrey'nin tipi12
- hamas kaç sivili öldürdü sorunsalı8
- bakire misin diye soran erkek18
- kocanızı keseler misin11
- sözlüğün seviyesini arttıran yazarlar11
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım13
- kitap okuyan kitle9
- merinos olmaya çeyrek kala9
- sürekli dert anlatan insan16
- 1 1 ev bıcır bıcır manita10
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı78
- kuresel8
- rte'nin trump'a dostum demesi32
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur29
- gecenin şarkısı21
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı19
- maymundan geldiğimiz gerçeği27
- yazarların bir ilişkiden beklentileri25
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum17
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- kemalistlerin namaz kılmaması12
- hristiyan ilahileri17
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- patlıcan yemeyen insan21
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
entry'ler (207)
Google'da olmayan haberdir.
yeni çıkmış mobil uygulama. yakında web sitesini filan da açacaklarmış. istediğimiz sahayı uygulama üzerinden 30 saniyede kiralıyormuşuz. fikir güzel.
burdan: http://sahakirala.com
burdan: http://sahakirala.com
biji türkiye!
sen bana dört yıl ver, gör bak neler olacak insanının teyzesinin çocuğudur.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
beceriksiz muhalefetin ak parti icraatlarını değersizleştirme yönündeki içi boş çabası. bunu diyen arkadaş ak partiden önce yaklaşık 80 yıl iktidarda kalan hükümetlerin aynı icraatı bir türlü yapmadığını unutuverir balık hafızasıyla. bunu deyince de derler ki "yıllar geçtikçe, ihtiyaç arttıkça elbette bir şeyler yapmak gerekir. rutin görevi icraat gibi göstermek yanlış."
ulan yapılmamış lan işte. koskoca urfa'da 2002'ye kadar toplam 4 tane ambulans varmış. şimdi 64 tane. o zamana kadar 4 ambulans mıymış ihtiyaç? aklın alıyor mu? * adam en doğal hakkı olduğu halde sıradan bir ilacı bedava alabilmek için milletvekili sokuyormuş araya.
böyle saçma muhalefet yapandan "bana dört yıl ver, gör" gibi saçma bir vaat desem vaat olmayan, tehditvari bir cümle çıkması da doğaldır tabi.
ne güzel lan. "ya sen bana güven, ver şu dört yılımı, valla her şey çok güzel olacak. hiç acımıcak."
kadını ilaçlı sodayı içmeye ikna etmeye çalışan nuri alço gibi mübarek.
Ekşi camiasında bayılına bayılına anlatılan Süslü terörist. Bu adam her seçim öncesi Çiçekli böcekli demokrat halk Kahramanı oluveriyor. Bizimkiler de yiyor.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Ya da yemiyorlar da Erdoğan'ı alt edebilmek Uğruna iyi siyaset yapan katıksız bir yalancıya, hem de en tehlikelisine inanmış gibi yapıyorlar.
Adamın tek projesi yok. Yaptığı tek şey stand-up yapıp obamacılık oynamak.
Allah akılsızlıktan korusun bu milleti.
Daha ilk dakikadan başbakanlıktan, cumhurbaşkanlığından, TRT'den yüksek mertebeli yetkililerle ve hüseyin avni mutlu ile röportaj yapabilmiş platform. yazar ekibi de baya sağlam. başarılar dileriz kendilerine.
calvin klein - euphoria.
kendisine erkek denilmesinden hoşlanmayan, doğuştan gelen bir fazlalık yüzünden kendisini o kategoride hissetmeyen ara tür olabilir.
araba aküsü gibi, çalıştıkça kendini şarz eden batarya.
4S kuralını bilen erkek.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Hayır dostum. iPhone olan değil.
Topluluk fonlaması kavramının Türkiye'deki temsilcisi efem. Kickstarter deyince aklına ne geliyor? Hah işte ondan.
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Projem var, param yok diyenlere ilaç.
Buradan: http://fonlabeni.com
Aslı Carl's Jr.'dadır.
hilal cebeci olum. erol köse zaten.
saat 3 - 4 - 5 bana hiç fark etmezdir.
düzensizliğin düzeni haline gelmiştir bünyede.
sırf bir takıma dair kişisel yorumumu içeriyor diye başlığımı siliklere yollayan adminlere sahip sözlüktür.
sen yoksun.
zaman kötü kolla götü dicem ama..