bugün
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan8
- anın görüntüsü27
- jose mourinho33
- aklı sikinde olan yazar14
- hayatı sorgulamak10
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak14
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri16
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı14
- fenerbahçe14
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser18
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
- ahmet türk barış güvercini bilge kişidir14
- ateistlere bir not bırak11
- seninle şöyle10
- şimdiki kadınların aşırı tembel olması8
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı70
- 9 aylık bebeğe tecavüz eden kişinin ölü bulunması15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir24
- kakam geliyor sözlük10
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste8
entry'ler (148)
eline daha evvel iphone almamıştır
ingiltere de gurbetteyim. gerçekten memleketimden güzel yer yok. yemeği, suyu, tuzu. ahh memleketcim ah
"sen gençsin" bahanesi ile kilolarca yemek yedirmek.
gün içinde bozulan teknolojik aletler yüzünden sinir krizi geçirirken bir ipod dinliyim dedim. Bir baktım ses gelmiyor, çıldırdım bu da bozuk diye... meğer kulaklıkları takmamışım....
sonucu saçlar hızlı yağlanır. dikkat kızlar.
törpü. kadınlar için geçerli elbette.
tff istifasını tamamen haklı bulmuş olmaktayım.... kim ne derse desin hiçbir insan bu kaosun içinden hasarsız çıkamaz. bunun sebebi takımlarım bir öyle bir böyle yapması ve sabit bir yol izleyememiş olmasıdır. eğer insanlar ona buna laf atmak yerine ülkelerini ve federasyonlarını destekleyebilseydi karşımızda ne uefa ne başkası durabilirdi. bakın görün fener ceza almaz ise biz türk takımlaarı daha bin yıl avrupaya gidemeyiz.
insanların sürekli uydurma haber yaptığı, cornunun ifadesinin yalan olduğu uefa tarafından geri çekilerek kanıtlanmış olmasına rağmen hala bok atılan kişi. şimdilerde de altay başkanının bize rüşvet teklif etti diye uydurduğu aslında adamın tamamen çekememizlikten yaydığı bir yalan dolaşıyor ortalarda az önce rıdvanın programına telefonla bağlanan kurulda olan bir kişi öyle bir şeyin olmadığını açıkladı. hala neden adama yükleniliyor anlamıyorum ?!
otellerin mini-bar ürünleri. her şey ama her şey istisnasız 4 katı pahalı. 15 milyona ice-tea içtiğimi bilirim.
eski mef hocalarının açtığı, çok değerli öğretmen kadrosu olan dershane. aile gibi bir yer, hiç unutmam bayramda hep beraber çikolata yiyip el öpmüştük.
ergenliğin ilk dönemlerinde o boku yemiş ancak becerememiş sonradan çok pişman olmuş insanlar o kadar çok ki...
var ama evde.
kesinlikle şık ama süslü olmayan kemer.
saçta ki ilk beyaz.
3 kopçası olan bir sütyeni açmak düşündüğünüzden daha zordur. sakin sakin davranın tek tek deneyin.
"abi tek datadan yattım lan"
eski sevgili kaydetme: "yalv" bu şekilde seni aradığızı zaman telefondan YALVariyor çıkar.
dünyanın en romantik şeyi değil de nedir yani.
abisi ibne olmasa da yeterince şok edici bir olaydır. hiç bir abi kardeşinin sevgilisini sevmez doğa kanununa aykırı.
ingiltereye üniversite geri döneceği zaman gidene kadar ağlamamak ağlamamak sonra yolcu ettikten sonra eve gidip ağzına nutella ve kremşanti dayayıp böğür böğür ağlarken gözlüğünü unutup eve geri girmesi noldu falan derken küçük parmağımı koltuğun kenarına çarptım demek. ne bileyim ya üzülsün istemedim ama bu da bir mallık rekoru.