bugün
- sahurdayız uludağ sözlük14
- kola cips yememek10
- ibni haldun8
- rtenin en son yaptığı yemek12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi24
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- teketekte solcu mu alır sağcı mı19
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi8
- ona bir şey hatırlat8
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması38
- first date kombini14
- true'nun siki için yas tutuyoruz8
- ssilvermist11
- günün sözü9
- insan olmaya ceyrek kala10
- küresel ıkınma26
- çirkinlere tavsiyeler10
- geceye bir şarkı bırak9
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- espressolab9
- gardaş diyen kız13
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- hayatın insana öğrettiği gerçekler9
- yazarların rol almak istediği filmler10
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı11
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan12
- yazarların sevdiği filmler13
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi13
- sözlüğün en güçlü erkek yazarı28
- siyaset bilimi okuyan kız13
- yazarların ilk iş deneyimleri16
- silvermistin saçları19
- ingilizce bilen ne iş yapar22
- çocukları serbest bırakın8
- özgür özel'in kızının gösterilerde olmaması12
- en kötü ilimiz8
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok11
- kova burçlarının anlayışsız olması14
- toplumun yüzde 73'ü protestoları haklı buluyor11
- ümit özdağ'ın açlık grevine başlaması24
- erkekler olarak güçlü olmak zorunda değiliz14
- 27 mart 2025 celal şengör açıklaması10
- 150cc lik motorsiklet11
- araba bakarken dikkat ettiğiniz şeyler13
- bir milyon kişi saraya yürüyelim13
- muhafazakarlar arabistan'a please12
- 20'li yaşlardaki gençleri çok sevmek8
- tavuk dönercilik yapmak9
- ilk buluşmada elektrofüzyon kaynak yapan kız11

entry'ler (148)
eline daha evvel iphone almamıştır
ingiltere de gurbetteyim. gerçekten memleketimden güzel yer yok. yemeği, suyu, tuzu. ahh memleketcim ah
"sen gençsin" bahanesi ile kilolarca yemek yedirmek.
gün içinde bozulan teknolojik aletler yüzünden sinir krizi geçirirken bir ipod dinliyim dedim. Bir baktım ses gelmiyor, çıldırdım bu da bozuk diye... meğer kulaklıkları takmamışım....
sonucu saçlar hızlı yağlanır. dikkat kızlar.
törpü. kadınlar için geçerli elbette.
tff istifasını tamamen haklı bulmuş olmaktayım.... kim ne derse desin hiçbir insan bu kaosun içinden hasarsız çıkamaz. bunun sebebi takımlarım bir öyle bir böyle yapması ve sabit bir yol izleyememiş olmasıdır. eğer insanlar ona buna laf atmak yerine ülkelerini ve federasyonlarını destekleyebilseydi karşımızda ne uefa ne başkası durabilirdi. bakın görün fener ceza almaz ise biz türk takımlaarı daha bin yıl avrupaya gidemeyiz.
insanların sürekli uydurma haber yaptığı, cornunun ifadesinin yalan olduğu uefa tarafından geri çekilerek kanıtlanmış olmasına rağmen hala bok atılan kişi. şimdilerde de altay başkanının bize rüşvet teklif etti diye uydurduğu aslında adamın tamamen çekememizlikten yaydığı bir yalan dolaşıyor ortalarda az önce rıdvanın programına telefonla bağlanan kurulda olan bir kişi öyle bir şeyin olmadığını açıkladı. hala neden adama yükleniliyor anlamıyorum ?!
otellerin mini-bar ürünleri. her şey ama her şey istisnasız 4 katı pahalı. 15 milyona ice-tea içtiğimi bilirim.
eski mef hocalarının açtığı, çok değerli öğretmen kadrosu olan dershane. aile gibi bir yer, hiç unutmam bayramda hep beraber çikolata yiyip el öpmüştük.
ergenliğin ilk dönemlerinde o boku yemiş ancak becerememiş sonradan çok pişman olmuş insanlar o kadar çok ki...
var ama evde.
kesinlikle şık ama süslü olmayan kemer.
saçta ki ilk beyaz.
3 kopçası olan bir sütyeni açmak düşündüğünüzden daha zordur. sakin sakin davranın tek tek deneyin.
"abi tek datadan yattım lan"
eski sevgili kaydetme: "yalv" bu şekilde seni aradığızı zaman telefondan YALVariyor çıkar.
dünyanın en romantik şeyi değil de nedir yani.
abisi ibne olmasa da yeterince şok edici bir olaydır. hiç bir abi kardeşinin sevgilisini sevmez doğa kanununa aykırı.
ingiltereye üniversite geri döneceği zaman gidene kadar ağlamamak ağlamamak sonra yolcu ettikten sonra eve gidip ağzına nutella ve kremşanti dayayıp böğür böğür ağlarken gözlüğünü unutup eve geri girmesi noldu falan derken küçük parmağımı koltuğun kenarına çarptım demek. ne bileyim ya üzülsün istemedim ama bu da bir mallık rekoru.