bugün
- nervio abla37
- en etkili içki hangisi14
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi13
- utopyalarkralicesi12
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi16
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler8
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları17
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı11
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
entry'ler (144)
nasıl iştir anlamadım düz çavuşlar (uzman olmayan) bile vatan kurtarıyor instagram da lan. Aq harbi mal bi milletiz face e yer bildirimi atan gerizekalılar bi de instagram dan foto paylaşıyor. Düşmanın ajana ihtiyacı yok kesinlikle. Eylem yapınca video çeken gerizekalı pkk lı piçler ile bizim dangalaklar çok benzer aslında. Şekil şukul ayağına amına koyuyoz ülkenin.
malumunuz 15 temmuz un hemen sonrasında haberlerde karşımıza çıktı bu.
şimdi bakıyoruz ordudaki fetöcüler pkk yı vurmuyormuş haberleri var. bunları şimdi anlatmaya çalışan o askerleri de bi güzel yad ediyorum.
neyse. fetöcüler aynı zamanda fabrikalardan çıkan bomba silah filan ne varsa pkk ya yolluyormuş. falan. yani destek kesin denilebilir.
tabii o haberlerde apoyu öldürüp kaos çıkaracaklar filan diyordu. ancak görünen o ki fetö büyük ihtimal apo yu alıp pkk nın başına verip doğuyu türkiye den ayırma yolunu gözlüyormuş.
şimdi bakıyoruz pkk piçleri 1 ay içinde kanka oluruz ayağına yatıyor. demek ki pkk yı sikmek için bulunmaz zamanlardan birindeyiz.
o ordu içerisindeki yüzde 60 lık fetöcüler bu işe engel olur mu olmaz mı bilemem ama pkk yı köşeye sıkıştırmak için tam zamanı.
çünkü suriye de rejim ypg yi vurmaya başladı. ve bu iki piç örgüt köşeye sıkışmaya başlarsa pkk kökten temizlenebilir.
soru şu ki silahsız pkklılara fetöcüler gibi davranacak mı hükümet?
şimdi bakıyoruz ordudaki fetöcüler pkk yı vurmuyormuş haberleri var. bunları şimdi anlatmaya çalışan o askerleri de bi güzel yad ediyorum.
neyse. fetöcüler aynı zamanda fabrikalardan çıkan bomba silah filan ne varsa pkk ya yolluyormuş. falan. yani destek kesin denilebilir.
tabii o haberlerde apoyu öldürüp kaos çıkaracaklar filan diyordu. ancak görünen o ki fetö büyük ihtimal apo yu alıp pkk nın başına verip doğuyu türkiye den ayırma yolunu gözlüyormuş.
şimdi bakıyoruz pkk piçleri 1 ay içinde kanka oluruz ayağına yatıyor. demek ki pkk yı sikmek için bulunmaz zamanlardan birindeyiz.
o ordu içerisindeki yüzde 60 lık fetöcüler bu işe engel olur mu olmaz mı bilemem ama pkk yı köşeye sıkıştırmak için tam zamanı.
çünkü suriye de rejim ypg yi vurmaya başladı. ve bu iki piç örgüt köşeye sıkışmaya başlarsa pkk kökten temizlenebilir.
soru şu ki silahsız pkklılara fetöcüler gibi davranacak mı hükümet?
zall ve takımının çok iyi yaptığı tasarım. eksi bile bukadar iyi değil. bu işi çok iyi yapmışlar. lakin aynısını eski tasarımı kaldırtmaları için diyemem. en azından şu reklamlardaki tasarımların kodlarından tema yerleştirseler sözlüğe fena olmayacak. 2 tane tema var yahu.
(bkz: faşo zall aga)
saçma sorulara saçma cevaplar verilir. ben birini seçmek zorunda değilim. 2 si de beni ben yapan şeyler sonuçta. iyi ki müslümanım iyi ki türküm.
kul hakkına girmeyelim şimdi.
atv nin siyaset meydanı programının 19 haziran 1999 da çekilen programını yayınlıyorlar. fetö açık açık devlete girecez kendimizi büyütecez diyor.
birileri de kandırılıyor. tuhaf vallahi.
birileri de kandırılıyor. tuhaf vallahi.
hayattan soğudum şu an resmen. 50 bin 60 bin ne ya?
cannes sahilinde tesettürlü mayo yasaklanmış. demokrasi işte. yersen.
biri türk dese. direk faşist olur. net.
herkes sağa sola yarıyor. bu adamı savunsandinci yobaz akpli savunmasan geniş gavat piç oluyorsun.
ama boşuna demiyorlar devir kötü kolla götü diye.
ama boşuna demiyorlar devir kötü kolla götü diye.
kaplumbağaya benzettiğim ağlak pokemon.
reçeteyle gezen sümsük tipler. hiçbir zaman mutlu olamayıp sürekli başka bir şey arayacaklardır. insanlıkları bir etiketten ibaret.
kaçak içki olsa hadi neyse. bence saçma. değişsindir. ayrana açık bir hakaret var burda.
ben bilirimcilik. şımarıklık. suçu kabul edememe falan.
o romantik çocuktan geriye bi abaza kaldı.
yağız delikanlı işi.
yağız delikanlı işi.