bugün

entry'ler (17)

sigara

Starbucks kahvesi ile birlikte fotoğraf çekinildiğinde cool olunacağına inanılan item.

badem bıyıklı abiler

Son zamanlarda pek te çok ortalarda görüleceği düşünülmeyen abiler.

şemsettin sami

ilk Türkçe Roman olan Taaşşuk-u Talat Ve Fitnat'ın yazarı.

kız kardeşi izmir i kazanmış arkadaşa başsağlığı

Kıza bağlı bir durumdur. Kızda eğer varsa o potansiyel izmir değil Hakkari'ye bile gitse erkek kardeşine başşağlığı dilemek gerekir.

ilginç bilgiler

Erkekler için mastürbasyon yaparken daha çok zevk almanın yolu masaj kremi ile anüs bölgesini ovalamakmış.

karadeniz insanı

En nefret ettiğim insan tipi. Trabzon şehir olarak çok ama çok sevdiğim bir yerleşim yeriydi, üniversiteyi orda okumak istiyordum. Fakat insanlarını tanıdıktan sonra asla yapamayacağımı anladım ve vazgeçtim.

halk özel harekat

Arabaya yazık etmiş. Böyle bir araba böyle bir şov için kullanılmamalıydı.

sözlük yazarlarının çocukluk anıları

Çocukluğum hatırlamak isteyeceğim en son şeydir. Bir formülü olsa çocukluğumu, çevremdeki insanları ve bana o yılları hatırlatan herşeyi silmek için bir saniye tereddüt etmem.

leopar deseni

Artık olgun kadınların da giyindiklerinde sexy gözüktükleri düşünülen itici kıyafet deseni.

cinselliğin abartılması

Yaşanabilecek en büyük zevktir. Doya doya yaşayın derim.

15 temmuz 2016 destanı

Masum askerimiz vatan haini ilan edildi daha ne denilebilir ki?

yazarların cemaat dershanesi anıları

Kapalı bir kızla tuvalette sevişirken yakalanmıştım.

burun estetiği

Ben de yaptırmayı düşünüyorum fakat burnun sarktığına dair söylemlerle karşı karşıya kalıyorum, bilgisi olan var mı?

henüz sevişme zevki yaşamamış yazarlar

En küçük bi cinsel olaya şahit olduklarında kafalarından çıkaramayan yazarlardır.

kız arkadaşa alınabilecek hediye

Maddi değerindense manevi değerinin olması gerekir.

memesi küçük olan kadının sütyen takması

Takmaması durumunda kötü ve itici bir görüntünün meydana gelmesi de var tabii.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Ceylan Ertem- Düşmedim Daha
(resim:#1)
Son zamanlarda oldukça popüler olan Ceylan Ertem biz yazarların da gönlünü fethediyor olmalı.