bugün
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav16
- sahurdayız uludağ sözlük25
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması10
- pandela14
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- iyi geceler9
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın24
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği10
- prezervatif önerileri11
- aşk meşk işlerinin sonlanması14
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- anın görüntüsü17
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek8
- v a m p i r o v8
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı12
- iş arkadaşları12
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- oisboyleoluyor ve kamos17
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması17
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
- yay burcu erkeği13
- acunun hikmeti adaletten kaçırması8
- akp'nin yeni chp olması10
- depo güvenlik ve otomasyon12
- bugün tam 4 kere büyük tuvalete gitmem rezaleti10
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- mrna aşısı olmuş yazarlar15
- erkek olmanın zorlukları22
- sözlüğün en eli güzel erkeği40
- sözlükte yetkili seçimi olsa kime oy verirsiniz24
- covid olmamış yazarlar15

entry'ler (1049)
%0.5 bile oy alamazken 3'e bölünen ultra idealist andavalların geriye dönmesi durumudur. haber niteliği taşımamaktadır.
hayatımda ilk kez ciddi bir iş görüşmesi yaptım. görüşmeden çıktığımda kendimi harika hissediyordum. ama zaman geçtikçe, görüşmede yaşanan diyalogları hatırladıkça, ne kadar saçma cevaplar verdiğimin farkına varıyorum. süreç tam bir haftadır devam ediyor (evet hala dönmediler) ve farkındalığım gitgide artıyor. hatırladıkça utanıyorum, kafamı duvarlara vurasım falan geliyor. hayatımda bir olaya hiç bu kadar takılmamıştım.
ufak bir bilgi vereyim; stajyer pozisyonu için görüştüm. uzun dönemli bir işti. asgari maaş olacaktı ve türkiye'de işi öğrenip pişmem için daha iyi bir yer yok. orda iş bitirebilecek kadar kendimi geliştirirsem sektörde çok rahat yürürüm. yapabileceğime de inanıyorum, çünkü bildiğim ve sevdiğim bir iş. öğrenmeye çok açık olduğum bir alan.
olumsuz dahi dönüş olsa rahatlayacağım. (her türlü dönecekler) ama bu belirsizlik çok sinir bozucu.
geçen diyalogları buraya yazmak isterdim ama burda paylaşınca utanç seviyem en az 5 kat artar. kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum. :(
ufak bir bilgi vereyim; stajyer pozisyonu için görüştüm. uzun dönemli bir işti. asgari maaş olacaktı ve türkiye'de işi öğrenip pişmem için daha iyi bir yer yok. orda iş bitirebilecek kadar kendimi geliştirirsem sektörde çok rahat yürürüm. yapabileceğime de inanıyorum, çünkü bildiğim ve sevdiğim bir iş. öğrenmeye çok açık olduğum bir alan.
olumsuz dahi dönüş olsa rahatlayacağım. (her türlü dönecekler) ama bu belirsizlik çok sinir bozucu.
geçen diyalogları buraya yazmak isterdim ama burda paylaşınca utanç seviyem en az 5 kat artar. kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum. :(
benim gibi saçı direkt makineye vurduran düz adamlara batan durumdur. hem işini 5 dakikada koyundan yün kırpar gibi halledecek, hem de 15 tl alacak. çok saçma. gider makine alır, kendim traş olurum o zaman.
(bir) profil fotoğrafı porsiyon, kapak fotoğrafı da metrelik adana olan yazar değildir.
Ten: bembeyaz
Sakal: orası karışık. Genden hafif sarılık var ama genel olarak koyu kumral, çenede 3-5 tane kızıl var. Ahenk içinde dans ediyorlar asdgjgfds
Sakal: orası karışık. Genden hafif sarılık var ama genel olarak koyu kumral, çenede 3-5 tane kızıl var. Ahenk içinde dans ediyorlar asdgjgfds
insanları budizmden soğutan ejderha diyaloglarından çok farklıdır.
karbonhidratı fazla kaçıran erkek fantezisidir.
dünya çapından benzer örnekler için:
(bkz: why do atheists target christianity)
(bkz: למה אתאיסט היעד היהדות)
(bkz: यही कारण है कि नास्तिक लक्ष्य हिंदू धर्म करना)
(bkz: 為什麼無神論者目標佛教)
(bkz: why do atheists target christianity)
(bkz: למה אתאיסט היעד היהדות)
(bkz: यही कारण है कि नास्तिक लक्ष्य हिंदू धर्म करना)
(bkz: 為什麼無神論者目標佛教)
ekşi sözlük'teki hesabımı tüm arkadaşlarım bildiği için orada her şeyi itiraf edemiyorum. kısmet burayaymış. *
birtakım cahil çomarların kendi kendilerine gelin güvey olarak karşı saf oluşturdukları haberdir.
he amına koyim he. oldu olacak bi de "kürtçe; türk dilini konuşan insanların bağını zayıflatıp, ülkeyi bölmek için oluşturulmuş yapay bir dildir" deyin. bazen faşizan davranabiliyorum ama ben bile böylesine akıl sır erdiremiyorum. bu kadar faşist olabilmeyi nasıl beceriyorsunuz, anlatsanıza.
edit: bir tanesi kürtçenin dil olmadığını ima etmiş. boşa kürek çekiyoruz.
he amına koyim he. oldu olacak bi de "kürtçe; türk dilini konuşan insanların bağını zayıflatıp, ülkeyi bölmek için oluşturulmuş yapay bir dildir" deyin. bazen faşizan davranabiliyorum ama ben bile böylesine akıl sır erdiremiyorum. bu kadar faşist olabilmeyi nasıl beceriyorsunuz, anlatsanıza.
edit: bir tanesi kürtçenin dil olmadığını ima etmiş. boşa kürek çekiyoruz.
set ortamlarından duyduğum kadarıyla şımarık bir oyuncu.
yanlış bir önermedir.
olgun ateist vardır. fakat yobaz insanlarla savaşmayı bırakmıştır. çünkü yobaz, yobazdır. bin kere de anlatsan anlamaz. sen anlattıkça kendisi daha da mantık dışı argümanlar üretir.
yobazlarla savaşabilecek kadar kanı kaynayan ve cahil bir tek ergenler olduğu için, ergen ateistlerin sesi fazla çıkmaktadır. bu nedenle de sadece ergenlerin ateist olduğu gibi yanlış kanılara varılmaktadır.
olgun ateist vardır. fakat yobaz insanlarla savaşmayı bırakmıştır. çünkü yobaz, yobazdır. bin kere de anlatsan anlamaz. sen anlattıkça kendisi daha da mantık dışı argümanlar üretir.
yobazlarla savaşabilecek kadar kanı kaynayan ve cahil bir tek ergenler olduğu için, ergen ateistlerin sesi fazla çıkmaktadır. bu nedenle de sadece ergenlerin ateist olduğu gibi yanlış kanılara varılmaktadır.
(bkz: razzie awards)
jack nicholson'ın oyunculuğu dışında hiçbir şeyi beğenmediğim film. kubrick'in açık ara en abartılmış filmidir. film çıktığı dönem razzie ödüllerine en kötü yönetmen ve en kötü aktris olmak üzere iki dalda aday gösterilmiştir.
kitabı okumadım ama stephen king'le boşuna tartışmamışlar demek ki.
kitabı okumadım ama stephen king'le boşuna tartışmamışlar demek ki.
karşısındakinin akit de olsa insan olduğunu unutmayan kişi eylemidir. tabii sosyal demokrat bir köşe yazarı öldüğünde akit paçavrasına ne sıçar, o ayrı bir mevzu.
aynı adlı kitaptan uyarlanan, serinin ilk filmi.
izlemeye başlamadan önce kitaptan haberim yoktu. sonrasında baktım ki kitap zaten yetişkin insanlara hitap etmiyormuş.
--spoiler--
yoksa her boktan "this isn't real" diye kurtulunan sci-fi action film mi olur amk... diğerleri zaten enayiydi, damara enjekte edilen sıvının neden olduğunu anlamıyordu.
--spoiler--
disney distopyası
izlemeye başlamadan önce kitaptan haberim yoktu. sonrasında baktım ki kitap zaten yetişkin insanlara hitap etmiyormuş.
--spoiler--
yoksa her boktan "this isn't real" diye kurtulunan sci-fi action film mi olur amk... diğerleri zaten enayiydi, damara enjekte edilen sıvının neden olduğunu anlamıyordu.
--spoiler--
disney distopyası
kebapçıdaki garsona "neler var" diye sorulduğunda cevap olarak duyulan tekerleme.