bugün

entry'ler (3)

bahçeli nin öcalan avukatıyla görüşmeli demesi

Pkkdan destek alanların hop ne oluyor, tekerimize çomak mı sokuyor şaşkınlığıyla öfkeyle höykündüğü durumdur. Malum Gazi Paşa tekellerinde pkk neden olmasın korkusudur. Korkmayın adam pkknızı elinizden almaya çalışmıyor. Pkkyı istemezükçülerle kol kola sokanları ürkütsün size ne oluyor diyesim var ama neyse.

cimboma olan nefret ve tiksintinin artması

Eziklikten kesinlikle. Taraftarı bilmem ama yönetimlerden bahsediyorum. Yıllarca kuşları ürkütmemeye çalışan tff mhk Vs nasılsa sesleri çıkmazken şimdi mızırdanır oldular. Çok eski taktiktir cambaza bak cambaza.

ak parti ye dolayısıyla da erdoğan a cephe almak

Cümlenin kendisi kadar icracılarının da saçma olduğu bir durumdur. Yol yaptı diye dalga geçilen 3. Köprü 3. Havalimanı üzerinde muhalefet edilen, ama makuliyetten uzak bir safdillik. Popüler kültür ve onu oluşturan kesimin çoğunluğu ülke gelişmesin istiyorsa algıya yenilen avamın durumudur. Avam dediysek zengin ve\veya üniversite mezunu avamlardan bahsediyoruz. Zira fakir, ortadirek insaflı ve vicdanlı birinde görmedim duymadım. işin özü zayıf olan (karakter, vicdan, vatan sevgisi, algısı, fikri) insanları zorla güdümledikleri garabettir. Kızmayın arkadaşlar gerçekler böyle.