bugün

entry'ler (1)

hoş geldiniz

Ben 11 yaşındayım. Reddit kullanıyorum ve annem, babam Müslüman, ben de. Kızım bu arada Reddit'te islamofobik olan çok kişi var ve böyle insanlardan oluşan bir grubun postları trendlere girdikçe bakıyordum. Çok fazla görüş var ve ben de islam'ın kızları ezdiğini düşündüm. Sonra islam ile bağım azaldı. "Neden kızlar başını örterken erkekler örtmez ki" gibi şeyler düşünmeye başladım. Ablam Din Kültürü Öğretmeni... Ona sordum; islam, kızları ve kadınları eziyor mu? Bana çok güzel örnekler verdi. Fakat bir süre sonra "Erkek-kız arkadaşlığına (zina değil) karşı olması saçma" olarak düşündüm (aslında hala öyle) Fakat başka dinleri de araştırdım ve bana en uygun gelen islam. ileride belki din konusunda arkadaşlarımla konuşurum ama şu an bunun hakkında hiçbir arkadaşım düşünmüyor. ileride eşcinsel, gay ve ya lezbiyen arkadaşım olursa gayet normal davranacağım. insanları inancına göre, inancı da inanlara göre yargılamayın. eğer gayrimüslim olursam da zaten olurum. Ailemden bu konu için rahatım!