bugün
- beyazsemsiyeliyabanci39
- yorgun mermi24
- haysenin1212
- yaz geceleri4
- satranç haram yasaklansın5
- aziz yıldırım9
- gammazlama yapmamak10
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- toplu taşıma3
- çağrı isimli yazar2
- bu köyden olsam ne olacak7
- sydney sweeney'in memeleri3
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- gina carano13
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- en gey özelliğiniz15
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- yapay zeka moderatörü14
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- heyt bea2
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- kavgacı yazarlar3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- isimsiz orospu çocukları3
- baba olmak istemeyen erkek4
- katatespizartmasi15
- kilis2
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- buddy dude17
- en son ne yediniz12
- koç holding binalarına saldırı2
- m r e r e c t o2
entry'ler (80)
sikile sikile, sikmeyi öğrenme durumudur.
yıldırım demirörenin (sanki bu işi çok iyi beceriyormuş gibi), barcelonanın 3,5 milyon euroluk teklifini kabul etmeyip, bonservisine 12 yaşındayken 5 milyon euro isteyip, hayatını kararttığı, çok yetenekli ama sadece öyle kalacak olan futbolcudur.
aramazken gözün telefonda olması, aradığında ise telefonun hemen açılmaması açıldığında ise sanki başka bir işle uğraşıyormuş gibi yapılması nasıl aradın bak dercesine sikine takılmaması ve nihayetinde eski sevgilinin numaramı silmişmisin diye kontrol etmek için aradım dedikten sonra, soğan büllüğü gibi olup ne diyeceğini şaşırma durumudur
yakışıyorsa giyilmesinde ne var ki dedirtecek soru tamlamasıdır.
fenerbahçe düsmalığı ortak paydayken, şaşıranın osuruk kadar aklı olmama durumudur.
ibneliğin parayla olmadığına en büyük delalet ve işarettir.
gibisini atıp bildiğin pancar motorunu sıçan kız arkadaştır.
partnerin ağzının kokması halinde oluşan, kalkmışı indirmesi, veya sulanmışı kurutması durumudur.
hemen akabinde, fatih terimin sağlık durumlarını bahane ederek istifa sinyalleri verecek olmasına zemin hazırlayacak durumdur.
30 lirası olmayan erkektir.
penisin, sahibinin durumunu görüp intihar girişimidir,
her rolün adamı olarak bilinen büyük sanatçıların son temsilcisidir.. münir özkul şener şen uğur yücel den sonra türkiyenin ihtiyacı büyük sanatçı ve duayen olma kapisitesinde olan sanatçıdır.
aykut kocaman ın kendisine duyulan sevgi güven ve hatır duygularını yavaş yavaş eritmeye başladığı şu günlerde türkiyenin gerçek manadaki tek avrupai topçusunu eritmeye çalıştığının düşünüldüğü durumdur.
öyle bir iddaa bulunmayan sadece kelle hariç otuzüçbuçuk diyendir.
evliyse ve hafta sonu illa anneme gideceğim diye tutturduysa, tabiki canım gidebilirsin, bende zaten liseden arkadaşlarla takılacaktım demektir.
her türlü alışverişini sevgilisine yaptıran kızlardır. ikizlere takke falan.
normal duruşuyla karizma olabilecekken, karizma durmaya çalışınca sıçan, aktör yarımı bir adamdır.
hava kararıncada uykusu gelen ögrencinin, anne babayı günü kurtarmak adına kandırdığı durumlardır.
fenerbahçenin 60 pas üst üste yapıp golü attığı derbinin, fenerbahçe 60 pas yaparken siz ne yaptınız ulan denilen takımdır.
kışın kar sefası sürmek için bir gece sarışın bir hatunla yayla evine gidiyorsun. aksilik bu ya, yoğun bir şekilde kar yağarken araba bozuluyor, etrafta in cin top oynuyor. yardım istiyecek kimse yok. sarışın hatunun soğuktan donmaması için yapacak tek çare kalıyor. salacaksın abi içine şifa niyetine.