bugün

entry'ler (41)

orgi havaalanına bulunan üç isim

hele bir yapılsinda , verilemeyen ismi kalsın derim..A.. buldun kılını arıyorsun..

abd nin casus uçağını iran dan geri istemesi

götün sıkıyorsa git al! demek geliyor .tabiiki yerse..

yaz gecesi balkonda oturmak

nerdesin babakalede mi? yoksa behramkale mi diye sorasim gelirdi.. ama ben cooook uzaklardayim...

günün tek cümlelik özeti

bugün bugündür...Yarin ola hayrola..

kenan sofuoğlu

Zoru basaran ADAM...

trabzon da olan şeyler

pancar corbasi...

lise hayatı penis sıvazlayarak geçen modern hatun

icimden nerde ulan böyle biri diye sorasim geliyor.. sahiden nerde var??:-)))

türkçe olimpiyatları

sahip olunamiyan cigere , mundar ! diyen zihniyetin hosuna gitmeyen organizasyondur, yapanlari tebrik ederim..

türban dini değil siyasi bir simgedir

Yalandir . inanmayiniz..

seksi yiyecekler

Dilber dudagi , cok hoş bir tatlidir ama Adana kol böreği seksilikde onu gecer ,itirazi olan varsa denesin..

mirkelam

o hala kosuyormu? sorusunu kafamdan cikaramadigim şarkici..

çöpten yemek yemeyen elit kedi

türkiyenin marmaris vede bodrum taraflarina cadir kurmus kediler aklima geldi birden.

28nussknacker

vallahide billahide hoşbulmuş, memnun olmuş..

otobüslerde erkek yanına oturmayan bayan

Ben önden verdim sen arkadan verme diyebilecek kadindir.belkide basuru azmistir.

bugün allah için atatürk karşıtı kaç başlık açtın

sacma sapan bir baslik diye nitelendirilebilecek cinsden olmus. derim.

ben bir cihan imparatorluğu varisiyim

o imparatorluğun varisi olmak cükünün sünnet olmasindan degil, yaşayişinin sünnete uymasiyla olabilen bir mevzuudur. sünnet derken anlayan anladi..

daha yatmadın mı sen

daha yatmadim ! milli olmayi abilerime biraktim.eh bende sirasi gelince yaticam anne !

zorunlu eğitimin 13 yıla çıkması

okumak isteyenlerin önünün acildigi, okumak istemeyip yada beceremeyenlerin en azindan bir meslek ögrenebileceklerini kolaylastiran bir sistem gelmistir.burada meslek liselerinin önemi dahada artmistir.biraz sabredersek sonucunu güzel alabilecegimiz karar olmustur. hayirli olsundur.

sümük yiyen çocuk

hiçbiriniz cocuk olmadiniz mi lan !? diye sorabileceğim bir eylemdir.sevimlidir. hakiki anadolu cocugudur.

renk değiştiremeyen bukalemun

sanki Dnokta Bahçeliyi anlatmis.