bugün

entry'ler (2647)

hamnet

Güzel film ancak benim görüşüme göre o kadar da duygusal değil. Türk yapımı filmlerle duygusallığını kıyaslayacak olursak türk yapımı filmler kesinlikle daha duygusal. Filmin bazı anları sıkıcı geliyor çok beklentiye girmeden izlemek lazım. Oyuncularin oyunculukları çok iyiydi.

1.50 boyunda kız

Benden 5 cm kısa kızdır.

yurt dışına gidince dertlerin biteceği sanrısı

Doğru açıkçası. Dertler bitmiyor ama bir nebze de olsa azalıyor. Orada daha rahat bir şeyler alabiliyorsun, insanlar negatif değil. sürekli eğlenmeyi amaç edinmişler. ister istemez insan ayak uyduruyor ve bu da dertlerini biraz da olsa unutturuyor veya hafifletiyor.

erkeklerin iğrenç varlıklar olması

Çoğu erkek neden işleri bittikten sonra birden bire başka bir insan oluyorlar? iki dakika önce verdikleri ilgi birden ortadan kayboluyor sanki, sizi hiç tanımıyormus gibi bir tavırla karşı karşıya bırakıyorlar.

mal varlıklarınız nelerdir

Erkeklere nazaran minnoş bir kalbim var.

italyan pizzası vs türk pizzası

Taaa yerinde deneyimlemis biri olarak net italyan pizzası. Burada margarita diye yedirdikleri pizza, pizza değil. Ayrıca ne çeşit pizza yerseniz yiyin italyan pizzası sizi rahatsiz etmiyor.

sevgili istemek

istiyorum ya çok mu şey istedik alt tarafı +175cm boyu olan eli yüzü düzgün birisi ya aaa.

sözlük yazarlarının elleri

görsel
Yenileme vakti geldi.

bugün benim doğum günüm

Evet. Doğum günüm sözlük.

sözlüğün sıkıcı olması

Buralar ölmüş ya. Kimse kalmamış.

sözlük yazarlarının gözleri

(img:#2456540)
Böyledir.

oje sürme tekniği

Öncelikle tırnak etleri düzeltilmeli. Sonrasında ise oje fircasinin bir yüzeyine dolu dolu oje alınıp, fırçayı olabildiğince geniş tutarak oje sürülmeli. Genelde 2. Katında renk daha güzel oluyor. Üstüne oje kurutucu bir sprey veya oje ile ojelerinizi yaklaşık 2 haftaya kadar kullanabilirsiniz. Tırnak etine bulaşan ojeleri de asetonla dikkatlice çıkarabilirsiniz. Benim acelem yoksa 2-3 kere sıcak suyla ellerimi yıkıyorum. Daha kolay çıkıyor.

konya

Okuduğum şehir. insani sıkıntı.

anın görüntüsü

görsel
Amsterdam'dan selamlar:).

anın görüntüsü

görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Şu sıralar hayatımın en güzel gunlerini geçirdiğimi düşünüyorum. Bu ayın sonunda Türkiye'ye dönüyorum ve bunun hüznünü yaşıyorum. 2 aydır burada( italya'da) olmama rağmen burayı çok sevdim, bana çok güzel anılar, arkadaşliklar, kültür, yeme içme vs kazandırdı. Lisedeki ben şu anki halimi gorseydi çok mutlu olurdu.

tampon baskı

Hassas ürünlere basılan bir baskı tekniğidir. Kalıp alınıp ürünün üzerine boya basılır.

serigrafi

Tasarımı yüzey üzerinde tutan yapışkan bir boyanın kasnaktan geçirilmesiyle gerçekleşen baskı tekniği.Çok zahmetlidir.

torino

Mart ayında gideceğim şehir. (bkz: turin) de denilen italya\'nın sakin şehri.

sözlük kızlarının fotoğrafları

(img:#2394021)
2-3 yıl önce fotoğraflar böyle atılıyordu. Hâlâ böyle mi?swh.
© copyright 2005 - 2026