bugün

entry'ler (5869)

24 ekim 2024 lyon beşiktaş maçı

120 yıllık tarihimizde ilk kez (bkz: galatasaray balı) kullandığımız maç. daha olur mu; olursa ne zaman olur hiç bir fikrim yok.

ilk buluşmaya renault 9 broadway ile gelen kadın

anında nikahı basarım, benim elektrikli bisikletim bile yok.

gerçi bana bakmaz ama neyse...

30 yıl sonra akp

pek hayırla anılacağını sanmıyorum, seçmeni bile bazı şeyleri anladı. mızrak çuvala sığmıyor.

6 yazarla sözlük dönmez kardeş

bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama ebbır lazım lan bize, denyo menyo adamdı ama en azından hareket getiriyordu buraya...

oha be ayı hiç mi karı görmedin

ve sende bunu bilmemiz gerektiğini düşünerek buraya yazdın?

denyo olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun, yoksa komik olmaya çalışan ama olamayan ''atanamamış komedyen'' misin?

tanım: saçma sapan erector başlıklarından birisi daha...

türk asıllı olmayan yazarlar

Kral ragnar senin gibi bir göt kılına ata olduğu için mezarında ters dönmüştür be dede.
Durduk yere ne karıştırıyorsun meftayı...

Yaz oraya bi selanik göçmeni.

cahile yetki vermişler nereme sokayım demiş

Çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş derler bizim orada...

uludağ sözlükte çok orijinal nickler olması

Ebbırın sik sok nicelerini bildiğimiz için katıldığım tespit.

3 ekim 2024 beşiktaş eintracht frankfurt maçı

Bilmem kaç senedir şampiyonlar ligine gidemeyip ülke puanından bahseden tipleri gösteren maç.

Şampiyonlar liginde namağlup gruptan çıktığımızda fazlasıyla katkı yaptık biz oraya.

hepinizin cuma namazına gitmesini emrediyorum

(bkz: #47189786)

şöyle bir seks hikayesi yazmasan belki inandırıcı olurdun da olmadı be albayım...

gerçi bu kadar boş konuşmaya hangi orduya albay yaptılar seni onu da anlamış değilim.

trollük yapacağım adı altında bu kadar mesai harcayacak kadar bomboş olmayı nasıl becerdiğini biz fanilere anlat bi ara...

26 eylül 2024 ajax beşiktaş maçı

Salak saçma bir ilk yarı oynadığımız sonra da mum diktiğimiz maç. Bir takımın kalecisinin her degajı rakibe gidemez amk...

Bir takım kondisyon olarak bu kadar ezilemez. Rakibin en ufak baskısında kaleciye kadar dönülür mü lan? iki çalım atmayı denemeye cesaret edecek adam yok mu şu takımda...

Tanım; bitmesi için dua ettiğimiz maç.

O kadroya kanat almayan ölücü yönetime de kafam girsin

1 milyon dolar verseler eşini aldatır mısın

100000 doları banka hesabına atınca senin aldatmana gerek kalmaz, o bulur getirir becermen için...

ben bir keresinde üç erkekle neyse diyen sevgili

üç erkek birde kendisi okey oynamışlardır amk, ne kötü niyetli adamlarsınız...

onunla konuşmanın bitmesi

Bebeğim karar ver pilot eşi misin aranıyor musun? Yoksa hepsi birden hayal ürünü mü? Bizi mi koparıyorsun?

Boş konuşmanın bir sınırı yok mu bu trollük müessesinde?

24 eylül 2024 büyük sözlük erkekleri mitingi

nicki meriç olan birisi ile tuvalete bile gitmeyecek insanlar tanıyorum, en başta da ben. o nedenle tutmaz bu genç adam...

bluetooth kulaklık önerileri

200 lira ile benim kulaklığın yastığının çeyreğini alamazsın. 2000 desen eh işte bişey ancak alabilirsin.

aşırı kazandıran gizli meslekler

aşırı kazandırdığı için gizlidir. memlekette asgari ücretle ev çevirmeye çalışan vatandaşımız varken hala bunları gizleyenler fedoncudur.

boy kilo oranı

o kiloyla o kadar erkek tavlayabildiğine göre iyisin be teyze. ''nefes alsın yeter'' tayfası olmasa sap gibi kalacakmışsın desene...

akçaabat köftesi

bir akçaabatlı olan annemin yapmayı beceremediği köftedir.

hayatın kitap olsa okurlar hangi karaktere söverdi

büyük ihtimalle kendisine, yada annesine.