bugün

sevdiği entry'ler

feministlerin dünyaya katkıları

feminizm, kadın erkek eşitliğini değil, kadınların baş olduğu anaerkil bir dünya sistemi ister. Nitekim bu açıdan sosyalizm ile genellikle paralel ilerler. Engel's de antropolojik revizyonizmin sonucunda ilk insanlarda ailenin anaerkil olduğuna kanaat getirmişti, ve bunun sosyalizme en yakın aile biçmi olduğunu savunmuştu, nitekim anaerkil bir toplumda, erkekler ürettiklerini anaerkil kolektife bağışlamak zorunda kalırlardı. Feminizmin yaratmaya çalıştığı da bu anaerkil kolektiftir.
bildiğimiz çekirdek aile, anne ve baba kavramları, karı koca kavramları, evlilik, yoktur. ikinci kuşak feministlerinin aile ve evlilik kurumlarına karşı kustukları nefret, çoluk çocuk sahibi olmaya karşı duydukları nefret, hepsi bundan ötürüdür. Feministler, dünyayı kendi sapkın fikirleri doğrultusunda değiştirmeye çalışan bir avuç zavallıdır.

üniversiteli kızların dönemsel ilişki analizi

üniversite okuyarak hayatında önemli bir aşama kaydeden kızların hangi dönemlerde kimlerle, hangi esaslara göre birlikte olduklarına dair yapılmış analizdir. persona sosyal bilimler akademisi sunar.

kısaca:

1. sınıf güz yarıyılı: yurttan veya okul çevresinden tanıdığı bir piç erkek.
1. sınıf bahar yarıyılı: çakozlanmış olmanın utancıyla içe kapanma.
2. sınıf güz yarıyılı: giyimde kuşamda değişmeler ve düzgün erkek arayışı. bar, eğlence kulübü gezileri.
2. sınıf bahar yarıyılı: yerel esnaf ve yerel zengin bebelere meze olma vakti.
3. sınıf güz yarıyılı: dine adanma
3. sınıf bahar yarıyılı: dinden soğuma
4. sınıf güz yarıyılı: evlenilecek efendi erkek avı
4. sınıf bahar yarıyılı: kandırılmış bir adet efendi erkekle evlenme hazırlığı.

kolay gelsin gençler.