bugün
- gecenin şarkısı9
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı27
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
entry'ler (280)
Gecmişe dönmek ayni hataları yapmak ne kolaymis insan hic akillanmazmis. Benzer acilar ve tekrar doldurulan kadehler. Hep ayni olurmu yağ dediginde kaderin serefine kadeh kaldirması.
Seni sevebilirdim, Kac kisi bulabilirsin acaba kokunu bilecek?
Hep bir yanılmışlık hissi.
Gündüz vakti içki içmeye kalkmak. Sonra uyumak uyaninca bir daha içmek kimseninde sen napiyorsun dememesi.
Hiç yapacağımı aklıma getirmediğim bir şey yaptım, spor salonunda beğendiğim çocuğu çıkışta caminin orada bekledim ve arkasından takip ettim. Aynı filmlerdeki gibiydi sessiz, heyecanlıydı birden arkasını döndü ve saklandığım yere doğru yürümeye başladı ben kesin beni gördü şimdi napacam diyerek yere kapaklandım ve geçmesini bekledim 1 metre arayla yanımdan geçti dönüp baksaydı apaçık oradaydım. Tekrar takibe başladım bi baktım benzin adlı kafeye girdi şaka gibi bütün emeklerim boşa gitmişti .Evini öğrenemediğim gibi beni görüp görmediğinden de emin olamadım. Neden mi bütün çabam bir gün sporu bırakırsa ki yaz geldi bıraktı evini biliyim (sanki gidip nöbet tutacam kapıda) gidip bir merhaba deseydim cool gözükmekten biraz kendimi sıyıra-bilseydim bunların hiç birine gerek olmayacaktı. Şimdi tweet hesabını öğrendim ordan takip ediyorum. Ama hala bir merabam yok çok mu acınacak durumdayım sözlük.
gerçekle yüzleşmek.
yabancı kızlarla seks yapıp ilişki yaşadığını zanneden türk erkeğinin olası muhtemel sorunsalı.
ilk değildin, sonda olamiyacaksın.
geçmişteki saf haliniz.
her gördüğümde midemin ayağa kalmasına sebep olan şahıstır. bu nasıl bir iticiliktir yarabbim. ses tonu, bakışları, hitap şekli önce aynaya bakıcan sonra sevmeye kalkacaksın.
sıla/ vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz.
kendinize acımayı bırakmadığınız sürece hiç bitmeyecektir.
3 ay süredir kullandığım ilaçtır. fakat eğer içmek istiyorsanız çokta engellediği söylenemez. şayetki şuan bile 3. duble rakımı içmekteyim. artık gerisini siz düşünün.
bu halil denen embesil nasıl hala anlamadı nişanlısının ona karşı olan duygularını. kız biraz önce kusmuş gibi bakıyor çocuğun suratına. pes doğrusu. bu cansununda emir takıntısı fazla kaçtı artık valla DSM 4 göre OKB' yi aştı bile durum.
film başlarda iyi gidiyor taki gizem ortaya çıkana kadar. hönk oluyorsunuz, bumuydu yani diyorsunuz. evet ilginç değişik olmuş ama siz daha farklı bir beklenti içerisindesiniz çünkü film öyle seyrediyor genelinde. tahmin etme şansınız yok çünkü yönetmen aralara sıkıştırmamış bazı şifreleri. o yüzden 6. his gibi bir film beklemeyin onun çok altında. olmuş diyemeyeceğim anca eh işte diyebilirim. sıkı bir sinema izleyenseniz sizi sarmaz ama arada bir takılansanız hoşunuzada gidebilir.
değerdi.
evet yine bir gece daha herseferkinin bir başkası buda. bu geceler yakıyor insanı. soğuk yatağa girmek zor geliyor belkide. içmeden olmiyor be ustam. girilemiyor o yatağa. sızmadan uykuya dalınmıyor. aşkın sahtesi bu kadar acıtırken gerçeği napar acaba adamı.
önce biriyle flört edersin evet onu unuttum dersin sonra onun yerine bir başkası alıcak diye üzülürsün. anlarsınki eskiler hiç bir zaman unutulmaz. sadece hafifler hafızandaki yeri.
bu kız adını feriha koydukları hiçmi oynayamaz suratınca hiç mi mimik olmaz bir insanın bu nasıl bir ifadedir haftalardır değişmedi. tamam üzgünsün anladık ama tek bir ifadeyle geçiştirilmezki koca bir bölüm. birde bunun babası var bunca zaman istanbulda etilerde yaşa hiç mi geliştirmez insan kendini kızı üniversitede okuyor onun derdi kızı bir an önce başını bağlamak. bekaretini korumak. tek derdi bu.
1. türk erkeklerinin sevişmeyi bilmemeleri.
2. türk erkeklerinin sevmeyi bilmemeleri.
3. türk erkeklerinin kadına nasıl davranacağını bilmemeleri.
2. türk erkeklerinin sevmeyi bilmemeleri.
3. türk erkeklerinin kadına nasıl davranacağını bilmemeleri.