bugün

entry'ler (808)

bugün ne pişirsem düşüncesi

Yemek yapmaktan daha zordur.

görükle de otobüs durağındaki kızlara korna çalmak

Görükle 10, 15 yıl önce köydü.

sözlük yazarlarının itirafları

Ben mal veya dengesiz olabilirim, bilmiyorum. Galiba ruhsal sıkıntılarım da var ama ne yapıyoruz? Hayata gülümsüyoruz, güzel bir kahve içip derin bir nefes alıp, yeni başlayan güne kallavi bir küfür edip kendimize geliyoruz.

güzel kızların size abi demeye başlaması

Bir şeylerin göstergesidir. Kendilerinden zarar gelmeyeceğini, size o gözle bakmayacaklarını anlatır.

Daha dün yaşadım. Bir insanla konuşurken senli benli, arkadaşımla konuşur gibi konuşurken sonra parmağındaki yüzüğü fark ettim. Abim oldu hemen.

kilo vermenin en garanti yolu

En zararlısı oturup herhangi bir konuda stres yapıp sigara çay kahve eşliğinde yaşamaktır.

En iyisi sağlıklı beslenerek, hareket ederek, su içmeyi ihmal etmeyerek olur.

gece gece ne düşünmek gerekiyor

Biraz ölümü düşün, biraz sana yapılan haksızlıkları. Sonra hayal kurup uyursun işte.

kavanoz açabilen kadın

https://x.com/tinercijk__...;t=hnFCkZ8npSJK56dBozEzpQ

Aslında budur.

götümü de açsam bakmayacaksınız

Özgürlüğünüzü abartmayın.

kız olmanın zorlukları

Annelerin erkek evlatlarına duyduğu aşırı fazla, boğan, bunaltan sevgisini görememek. Olsun, kabul ettik.

1 milyon para için ne yaparsınız

1 milyon tl ise hiç bi şey yapamayız arkadaşlar. Ev alamazsın, sadece alışveriş yapar ya da ucuz bir araba alırsın

yazarların isimlerinin son harfleri

ilkinin a, ikincisinin e.

noldu bize sözlük

vallahi ben yorgunum, kafamı ve vücudumu dinlendirmeye çalışıyorum. Bir süre sonra eskisi gibi olurum umarım.

bikini giymek isteyen koca

Bikini giydirmek isteyen koca olsaydı en azından daha anlaşılır olurdu. Gerçi ikisinde de boşanırım.

neden evlenmiyorsunuz

Uygun insan yok etrafımda. Bu insanı bulacak ortamım da yok şimdilik. Size mi yürüyeyim, ne yapayım? Oturmuşum evde ders çalışıyorum.

kaç yaşındaki insan evde kalmıştır

Ben 28 yaşındayım. Etrafında bir sürü benden genç olan kişi evlendi, bazen evde kaldım diye düşünüyorum.

Bunun tam bir yaşı yok. Psikolojik bir durum.

iğrenç bir his tarif et

Kendimle yaptığım kavga sonucunda bazen yenilmem.

ve bir alışkanlığımın her seferinde beni hayal kırıklığına uğratması.

uzağı göremeyen insan

Bugün ablamı terminalden almaya gittim. O sırada telefonla konuşuyoruz ama. Lan diyorum neredesin. Buradayım görmüyor musun beni diyor.

Bir keresinde de sevgideğer, saygıdeğer bi hocamla okulun bahçesinde karşılaşmışız uzaktan. Kendisi uzaktan bana selam vermiş. Bendeniz de görmediğim için gözlerimi kısıp bakmıştım adama hala göremiyorum hani. Bi sonraki hafta herkesin ortasında laf atmıştı.

Mesela benim gözlüksüz araba kullanmam yasak. Gözlük takınca HD bir şekilde etrafı görmek ise çok hoş.

Ulan bayağı sorun çıkarıyormuş bu bana.

kolonya

Farazi- Kolonya
https://open.spotify.com/...si=1bgZqRwHT-Wr6LaF9SXv4Q

Çok hoşuma gitti

yazarların en rum özelliği

Anadili Rumca olan bazı akrabalar.

hastası olan sözler

“Meseleleri mesele yapmazsanız ortada mesele kalmaz.”