bugün

entry'ler (1340)

kötü davranan erkoya aşık olma sendromu

Pek öyle derinlemesine analize lüzum yok, kadınlar da sebebini biliyor, birbirimize kolpa yapmayalım.

194 hafta sonra mesaj atan kız

Eloande birinin başında patlayacak ama kim olacak o talihsiz erkek, çok merak ediyorum.

anın görüntüsü

“Ne güzel hayatlarınız varmış sizin yav, bizim hayatımız stresli maalesef.”

dünyanın en güzel çakmağı

Zippo’nun ürettiği çakmaktır.

görsel

Kapak açılınca motor çıkıyor alttan, bayıldım amk.

Ama önemli soru şu; buna 4.300 tl versem çok mu enayilik etmiş olurum?

kaskosuz arabayla mercedes s230 ye arkadan girmek

ihtiyari mali mesuliyet sigortası (imm) diye bir şey var. Sizin masrafınızı ödemese de karşının masrafını ödüyor belirli kriterlere göre. Kaskoya göre baya bir ucuz.

jupp heynckes

prime barça’yı perişan ederek elemiş, o durdurulamaz takımı 2 maçta şaşkına çevirmiştir. Öyle ki, 2 maçta barça’nın oyun kontrolünü ele alıp istediğini yapabildiği toplam 10-15 dakika yoktur. Ribery’sinden roben’ine kadar sahada adım adım barçayı preslemiş, barça’dan geriye kalanları ise kanat akınlarında ve ortalarda fizik üstünlüğü ile küçük düşürmüştür. Pep guardiola’nın hiçbir çözüm üretemediği 2 maç olarak tarihe geçmiştir.

Sonraki yıl barça intikam alırken bayern’in başında pep vardır.

larisalisa

1-2 basit diyaloğumuz dışında tanışıklığım olan birisi değil. Bunun dışında herkes gibi sözlükte entrylerine denk geliyordum. Ben sözlükte değilken vefat etmiş, cidden yakınen tanırmışçasına üzüntü çöktü içime.

Ölmüş mü, ölmemiş mi üzerinden dönen mide bulandırıcı tartışmaları görmeyi cidden anlamlandıramıyorum. insanın bunun üzerinden uyanıklığını ispatlamaya çalışması için ya beyinsiz ya da safi kötü olması lazım herhalde. Yani, mesela biri geldi, birinin ölümüne dair hissettiklerini yazdı, içini döktü, sonradan anlaşıldı ki aslı yokmuş… ne olur en fazla? Dünyanın en uyanık insanı olmaktansa milyarda bir ihtimal bile olsa bir insanın vefatı üzerine çiğlik yapmamayı tercih etmiş oluyorsun. Kandırılmış olmayı, Gencecik bir kızın ölümü üzerine çiğlik yapmaya yeğlemek gerekmez mi? Neyse işte, çeşit çeşit insan var diyelim.

Dediğim gibi, pek tanımazdım ama bazılarını rahatsız eden o zaman zaman büyüklenmeci tavırları dahi rahatsız etmiyordu beni. Hem az çok elinin kalem tuttuğunu gösterme çabasından, hem de çocuksuluğundan olsa gerek. Tartışması bile belirli ölçüler çerçevesindeydi. Bir ara bir başlıkta şakadan sataştığımı hatırlıyorum, hiç öyle küs bir tavır da sergilemedi.

Benim uzaktan gördüğüm kadarıyla yazmayı, bilmeyi ve bu meyanda takdir edilmeyi önemseyen çocuksu biriydi. Ara sıra ekabirliği olmuşsa da ona vermek lazım. Ne diyeyim, allah taksiratını affetsin, mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin.

dünyanın en güzel isimli grubu

bari bu listeye girseydim be!

erkek uzanamadığı kadına murdar dermiş

typo’suz kullanıma rağmen düzeltme çabası. Uludağ’ın bu kendinden emin cahilliğine bayılıyorum.

mühendislik fakültesi

mezun olalı onca yıl geçti, hala son dersleri veremeyip okulu bitiremediğim kabusu görüyorum. Böyle bir travma yok arkadaş!

kızların ilişkilerinde söyledikleri 3 klasik ifade

sen çok değiştin, eskiden böyle değildin.

Meali: Tam olarak ne olduğunu bilmediğim Bir problem var, Ayrılmak istiyorum ama emin de değilim, pişman olurum diye korkuyorum.

Kafasında erkeğe dair kurduğu varsayımla erkek arasında belirgin bir fark olduğunu hissediyor.

Varsayımdaki gibi olmak problemi çözer ama buna değer mi? Hiç sanmam. (genelde o varsayım bencillik içerir.)

Gitmesi daha iyi.

bir kadın bir erkekle neden arkadaş olmak istesin

kadın için el altında ilgi kaynağı, erkek için “bir gün belki seks” ihtimali. Kadın olasılık öder, ilgi satın alır.

24 ekim 2024 mossad tweeti

mossad biraz fevri davranmış.

alkol içen türbanlı

Sik kafalıların zihin dünyasındaki seküler/muhafazakar ayrımında iki kesim için de en kolay hedef.

Seküler mallar için güya içsel çelişkinin dışavurumu, bir nevi sahtekarlığın faş oluşu. Çünkü bu malların dinin ne olduğu hakkında temel düzeyde bile fikirleri yok.

Muhafazakar mallar içinse, gerçek islamcı olmayan ama muhafazakarları kötü gösteren bir figür. Dahası, sekülerlerin ağzına laf verdiği için her iki kesimden gelen hakareti de hak ediyor. Çünkü bu malların da dinin ne olduğu hakkında temel düzeyde bir fikirleri yok.

Haliyle o ‘figür’ün bir aidiyeti yok.

Bir tarafın “aha işte gördün mü”, diğer tarafınsa tekfir malzemesi. Her ik taraf da onun üzerinden kendi sağlamasını yapma peşinde.

Halbuki her iki tarafın da “sana ne yarraaam” sorusuna dişe dokunur bir cevabı yok.

fiat egea bedava mı dağıtılıyor niye herkeste var

Clio’yla ikisi başı çeker.

9 ekim 2024 queen ravenna nın sözlüğe dönüşü

‘yarami ye’ diye bir açılış beklerdim, çok olgunlaşmış.

meme uçları fazla çıkıntılı olan kızlar

Şahsen beni çok ürkütüyorlar.

pilotların uçağı alkollü sürmesi

aynen, sigara külünü biraya atıp içiyolar.

iman buhranı içinde yuvarlanan yığınlar

sırtüstü devrildiğim oluyor benim.

ulus baker

vay be, ne güzel bir metin, ilmek ilmek alın teriyle örülmüş resmen ahsksççs.