bugün
- gecenin şarkısı8
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- iremga da ki ga'nın anlamı21
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- dinsiz olmak13
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- herkesin atatürkçü olması21
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- dubai çikolatası42
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
entry'ler (2624)
Güzel film, keşke "bunu sevenler bunları da sevdi" sekmesi olsa.
Erkekler için geçerlidir genelde.
Kaç senedir burdayım ilk defa bu başlığa girdim, ne işe yarıyor bu ?
Tanım: bir takım yazalar.
Tanım: bir takım yazalar.
Biz tanışalı 1 sene olmuş, bir başkası gerekirmiş meğer.
Aynı şekilde düşünmüyoruz ama anlaşabiliriz.
Başakşehir futbol kulübünün süper lig mücadelesi daha önemli olduğu için satılan idonun verdiği karar. Şu Başakşehir'i düşürmek farzdır. adamlar akbilden aldıkları parayla geçiniyor, tonla yabancı adam futbol oynuyor hani alt yapıdan bilmem nerden yetişiyor deseler bir şey demicem Arsenal'in sol beki gelip yılda 4 milyon euro kazanıyor, 4 milyon euroyu yıllık iDo'ya verseydiniz milyonlarca vatandaş bir kaç ay daha yolculuk ederdi.
Güzel bulmadığım, kuzenimin arkadaşı.
teorik bir nesnedir.
Çekik gözlü, yüzü kemikli, açık kumral, geniş alınlı, ince dudaklı, buğday tenli... Napıyorum ben ya ?
1 kilo yiyorum bazen. Hem de 61 kilo kalmışlığım vardır haftada 4 gün bir 1 kilo yiyerek.
Ters gelecek ama kahvaltı yapmak. Scholardan araştırın. Kapitalizmin oyununa gelmişsiniz yine.
Olsa olsa (bkz: garsona hava olsun diye kızı azarlamak)tır o.
"Sana yaşamak düşer çarkların gövdesinde."
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
Evet akpye destek veren burjuvazi, ulusalcıyı kaybetmemek için napıyon böyle koyun gibi güdüyor maalesef. Ali Koç demişti Türkiye iyiye gidiyor diye. Buyrun Ali bey, iyiye gidiyorsa neden ters zihniyeti anıyorsunuz?
Alkol alın, kısa vadede işe yarar. Uzun vadede ise psikoterapist...
N'apılır bilmiyorum ama karşı aldatma sırf bunun için aldatma daha beter bir durum. Böyle bir intikam anlayışı saçma. iLişkiden ilişkiye değişir bu napıalcağı. ama zor bir durum.
Ülkeyi böyle bölsek daha güzel, herkes alsın özerkliğini çomarlar çomarlara, çomar olmayanlar takılsın kafasına göre.
Abartılı bir şeyler gönderilmesini tavsiye etmiyorum, en azından ilk aylar için. Normal fotoğraf isteyebilir, skopik dürtü var sonuçta. Diğer türlüsü başka bir noktaya götürecek işi, en azından zaman geçmeli biraz.
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bana bir tane boyunluk kaldı. ince giydiğim gün olan buluşmamız. izmir'in soğuğu tabii. Hem hastayım, hem yorgun. Kendi elleriyle boynuma geçirmişti. Sonra uzun uzun baktı. Yüzyüze bir şey kalmadı ondan sonra. Sana yakışıyor dedi. Sarıldık ve bir daha hiç göremedim onu. Mesajla gelen "olmayacak bu" o bakışı sonsuza kadar uzattı. O bakış üşüyüp gözlerimi her kapattığımda göz perdelerime yansır, anlamlandıramam o anı ve acı olan o boyunluğu koklamam oldu bu mesaj gelene kadar. Onun kokusunu çekiyordum içime, ciğerlerime kaydoluyordu. O beni kendisinden silip atarken ben onu göğsümün en derinine kaydediyordum.
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...