bugün

entry'ler (21301)

magenta

morumsu kırmızı ya da mor ile kırmızının tam ortasındaki renk.

dışarda yemek

Malesef ki günümüzde çok pahalıya patlayan bir eylem ama staj yaptığım dönemler esnaf lokantasına yürüyerek nispeten ekonomik hale getirebiliyordum.

fuşya ruj

En çok koyu saçlı ve açık tenlilere yakışır.

doppler ultrason

Klasik ultrasondan farkı renkli olması ve kan dolaşımının görüntülenmesi imkanı sağlaması olan gelişmiş görüntüleme yöntemi. özellikle iç organ damarlarının durumunun değerlendirilmesinde çok işe yarar bir tekniktir. Bacak gibi vücudun dış uzuvlarındaki damar tıkanıklıklarının anjiyosuz teşhisini sağlar.

aktrol vs kedi

Kedi sevimli bir hayvandır, hayatımda gördüğüm en diğerlerinin yanında sevimli kalan ak troll frank ki o da sevimli değil.

fuşya

mora çalan koyu pembe.

jenerasyon

ing. Nesil anlamına gelen generationdan dilimize geçmiş bir sözcüktür.

hasanpaşa köftesi

Özelliği top şeklindeki patates püresi ile servis edilmesi ve fırınlanması olan yemektir. Kaşar köfteyi bozar, köfte patatesle güzel.

bir islamcıyı ciddiye almak

"Kendimi bildim bileli islamcıyım." diye cümle kuran, içki içen, chpye oy veren, feministlere hak verdiğini söyleyen bir tanıdığım olmuştu. Böyle bir islamcı yoktur, kendini islamcı sanmak vardır.

salernita

Trollük yapayım derken kapında polise rastlarsan dünyayı tersten görürsün, akıllı ol çocuğum.
https://m.uludagsozluk.com/e/47238668/

sezen aksu vs yıldız tilbe

sezen aksunun gençliği güzeldi, yıldız ablamız hiçbir zaman güzel olmayı başaramadı.
yıldız underrated bir sanatçımızdır aslında, hem sanatsal değeri yüksek slow parçalar hem neşeli parçalar üretebilen bir kabiliyet. Yalnız sezenin sesi daha güzel o konuda hakkını verelim, yıldızın sesi yaşlandıkça bozuldu gibi.

kiko

Tam adı kiko milano olan, renk yelpazesi geniş güzel rujları olan italyan kozmetik markası.

kronik kabızlık

Kadınlarda daha çok görülen bir sağlık sorunudur. Bir bağırsak rahatsızlığı bulunmasa bile hipotiroid, diyabet, stres, sürekli iştahsızlık gibi nedenlerden kaynaklanabilir.

bilgisayar ilk alındığında yapılan mallıklar

ilk bilgisayar sahibi olduğumda çıktı alırım diye kağıt sokmaya çalışmıştım. *

yavru kediye emzik emdirmek

Sizinle oyun oynamasına vesile olur.

sözlük yazarlarının çorap rengi

halihazırda elimde bulunanlar siyah, gri, lila, kırmızı.

fırında tavuk but

Yanına elma dilim patates çok yakışır.

ilginç renk isimleri

yavruağzı, dore, ekru. ilginçten ziyade dandik demek daha doğru olur.

fransızlar

"Kendimin dışındaydım" diye bir deyimleri olan millet.

tahsil

hem parayı teslim alma hem de eğitim, öğrenim anlamında kullanıldığına göre ar. tamamlamak anlamına gelen bir sözcük olmalıdır.