bugün

Yeni Medya ve Siyaset Bilimi .
Gastronomi ve psikolojidir.
herkes kendi bölümü övmüş aq yok o candır yok bunun bölüm harici okumak hikaye falan ben inşaat mühendisliği okumuyorum ama bence en keyifli en güzel bölümlerden biri baba bir mühendislik gibi duruyor.
Psikoloji, ilgisi olana tabi. Onun dışında da mimarlık.
Tıp, hukuk,bilgisayar mühendisliği,ingilizce ogretmenligi.
pdryi okuyup bi sikim olamadıktan sonra, gittiğim kpss kurslarında 90 almak için çabalayan mühendisleri gördükten sonra. okunacak en iyi şey esnaflık amk. valla bak kredi çekin devletten 100 milyar faizsiz kredi alın açın bir beyaz eşya dükkanı. bana çok dua edersiniz.
sağlık bölümleri iyidir .
Japon dili ve edebiyatı
Dil konusunda ilgiliyseniz mükemmel bir alan. Maaşı çok yüksek, erasmus ile japonyaya gidiş mümkün. E daha ne olsun ?
makine mühendisliği değildir.
yazılım
yazılım
yazılım
kazanabiliyorsanız tıp fakültesi, ama herkesin doktor olmasını bekleyemeyiz.

ne okursanız okuyun, kpss gerektirmeyen bir bölüm okuyun. ufku açık bölümler tercih edin.
sınıf öğretmenliği.
sonucun iyi galiba son liseli . hemen başladın hayallere .
yeteneğiniz, ilginiz ve alakanız hangi alandaysa o alana ait bölümdür en iyi bölüm ve bittabi kişiye göre değişkenlik göstermesi en doğru olandır.
mühendislik değildir abi. yığınla debugging beni bekliyor daha.
Zihinsel engelliler öğretmenliği okuyorum gayet memnunum.
sevilen, istenen bölümdür. diğer bir deyişle okunma ihtimali çok düşük olan bölümdür.
paramedik. hem rahat hem iyi para var.
Veteriner hekimliği değildir. Çünkü okunmuyor. Ayrıca 5 sene denilene bakmayın ankara üniversitesi istatistiklerine gore bitirme suresi ortalama da 6 sene. Ama siz bi 7 seneyi gözden çıkarın.
açık ara at antrenörlüğüdür.
Psikoloji, Felsefe, Sosyoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi iyidir. He birde kendi bölümüm olan Fotoğrafçılık ve Kameramanlık da zevkli bir bölümdür. Fotoğrafçılık diyerek basite almayın, düşünün derim. Dükkan açacaksanız hiç okumayın bölümü. Belgesel fotoğrafçılığı, moda fotoğrafçılığı, doğa fotoğrafçılığı gibi büyük düşünüyorsanız öyle okuyun. Tabii her şey kendinizi geliştirme potansiyelinize bağlı.
içerik bulunamadı.
tıp değildir.

tıp fakültesinde ilk seneden itibaren düzenli çalışma disiplinini oturtamazsanız 6 yıl eziyete dönüşür. özellikle ilk 3 yıl herkes defalarca kararlarını sorgular, çalışmaktan bıkar, "keşke" der. çalışma yükü altında ezilirsiniz. tüm bunlar olurken başka bölümledeki arkadaşlarınız sınav dönemleri hariç rahattırlar. siz asla rahat olamazsınız. her gün "ders çalışmam lazım" düşüncesiyle vicdan azabı çeker ve strese girersiniz. komite yaklaşınca sizi nasıl bir dönemin beklediğini çok iyi bilirsiniz çünkü.

demem o ki, her gün düzenli çalışacaksanız tercih edin tıp fakültesini. yoksa üzücü günler sizi bekler. 6 yıl öyle geçmez. her sene okulu bırakan kişiler oluyor. özellikle ilk senenin yarısında ve sonunda bir sürü insan gidiyor. herkese göre bir bölüm değil.
sanatsal yaratıcılık mevcut ise radyo televizyon sinemadır,

zeka sorunu varsa, herhangi bir öğretmenlik.

hayata karşı belli bir duruş belirlendiyse, siyasal bilimler ya da hukuk.
At bakıcılığı..