bugün

özel okul öğrencisi maddi açıdan rahattır. bu rahatlığı dışarıya da yansıtır. evde ailesi, okulda hocaları tarafından pek rahatsız edilmez. bu yüzden dar gelirlilere göre daha şımarıktır. kendini daha iyi ifade eder. bundan dolayı kişilik olarak baskın karakter olur. rahatlığı ve baskınlığını insanlar hemen anlayabilir, çünkü direkt açığa çıkarır kendini hal ve tavırlarıyla.

devlet okulu öğrencisi maddi açıdan rahat olsun olmasın, belli yükümlülüklere sahiptir. hiç yoktan sınavlarına, sınıf içindeki tavırlarına daha dikkat edecektir. devlet okulu karışık bir yapıda olduğu için çingeniyle, fakiriyle hep beraberdir. bu yüzden empati yeteneği daha fazla gelişmiştir. ahlaki anlamda tabuları daha fazladır. küçük şeylerden mutlu olmasını bilir.

2 tür okulda da okumuş biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki devlet okulu öğrencisinin alacağı versus'tur.

not: entry'me burslular dahil değil.
devlet okulunda bir nebzede olsa hayatı öğrenirsin , özel okulda da istersen öğrenirsin istemezsen öğrenmezsin .
kimisinin parası kimisinin zekası olan kıyaslamadır. özel okul öğrencisi parasıyla şuan rahattır bir garantisi olmadan,devlet okulu öğrencisi ise şuan sıkıntı çekip ileride o sıkıntıların tümünden kurtulabilir.

velhasıl devlet okulu öğrencisi gözümde daha bir yeteneklidir. tabi özel okula burslu giden insanı ayrı taktir ederim o ayrı.
devlet okulunda okuyan öğrencinin kalem boyası,özel okulda okuyayanın 48li mon ami pastel boyası vardır.
birinde kuralları koyarsın* diğerinde kurallara uyarsın*.
kiminin parası, kiminin duası.*
devlet okulunda molotof kokteyli yapmayı öğrenirsin,sonra onu eylemlerde falan kullanırsın,göz altına alınırsın,kafan yarılır,ziyan olursun,heba olursun.özel okulda sex on the beach içersin,kafa yaparsın, rahatlarsın.
12 yıl boyunca devlet okullarında simit+ayran wombo combosuyla hayatını devam ettirmiş biri olarak karşıma gelecek her türlü özel okul öğrencisinin/mezununun (TED olur feza olur) eline verebileceğimi biliyor rakiplerime akıllı olmalarını tavsiye ediyorum.

Kalan eğitim öğretim hayatımı da devlet üniversitesinde geçirmeyi garantilemiş geleceğe güvenle bakar hale gelmişimdir efenim. saygı ve sevgilerimle. Muhabbetle kalın.
devlet oku direk kufur eder . Özel okul kodlayarak.
Özel okula da devlet okuluna da gitmiş birisi olarak özel okulların eğitimi daha iyi Ve öğretmenleride daha iyidir çünkü devlet okulu öğretmeni rahattır özel okul öğretmeni her an okuldan atılabilir garantisi yoktur.
(bkz: escort bayan vs yol orospusu)
Ozel okul ogrencisi kufrederken sansur yapmaz. Orayi duzeltelim. Siyasi kavgalar pek yasanmaz. Notlar sisirilir. Daha asosyaldir devlet okuluna gore. Arabasi olan arkadasla eve gidip gelirsin veya arabanla sen goturursun. Devlette sinifta arabasi olani gorsen yuh dersin kufrederken ana baci kayarsin siyasi kavgalar diz boyu ve notlari sisirmek yerine indiren it hocalar mevcuttur. Sogukta karda kista metro otobus minibus bekleye bekleye hastaliga bagisikllik kazanir devlet okulu ogrencisi.
lise olarak değerlendirecek olursak devletten gelen öğrenci her zaman daha sessiz sakindir ama biraz samimi olursan öyle bir b.kunu çıkarıyor ki pişman oluyorsun. özeldekiyle samimi olmana gerek bile yok, doğaları gereği öğretmeni kankaları sanıyorlar. Ama malum devlet liselerinden ve özel okullardan gelenler bu tanımın kesinlikle dışında.
Liseye kadarki hayatımda ikisi de oldum. Ozeldeki ingilizce derslerinin ekstra görülmesi dışında bir farkı yok.

He o da her özelde yok.
Devlet üniversitesine tüm cahiller girer. Özelde ise cahil olmaz çünkü fakir yoktur. + - oranı sözlüğün durumunu anlatacak bize.

Edit: Fakirler ölsün yazlıktan selamlar
Özel okul erkekleri her gün kız ziker ,
devlet okulu öğrencisi ise ""Elizabeth"".
tek fark alın teri.
Özel sağlık mesleklilerden nefret ettiğimi bir kez daha belirteyim. 140 puanla girenle 440 puanla gireni bir tutmak hangi mantık bilmiyorum.
Biri notlarını şişirte şişirte alır, diğeri emeğiyle.