bugün
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları22
- istanbula taşınmak26
- konya da 3 katlı binanın çökmesi24
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak11
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın16
- evlenmeden çocuk yapılır mı21
- anın görüntüsü10
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- tamer karadağlı13
- grand kartal otel22
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- arkadaşlar nasıl çıkmışım9
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- pardonadinizasizmi33
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
- gevrek tulum çay üçlüsü12
- sinan oğan14
- dertlenince yapılacaklar19
- galatasaray hakkında yasa dışı bahse teşvik davası10
- çamaşırları asmayan kocayı tek ayak bekletmek16
- öğrencilerine kadir mısıroğlu izleten öğretmen8
- bok yerine b k yazanlarin mukemmel terbiyesi10
- true'nun evleneceği kadında aradığı özellikler9
- hoşlanılan kızla traktör almak8
- mide bozulmasına kökten çözüm8
- saldırı amacıyla inenlerin ehliyetine el konulması12
- turizm bakanının turizm şirketinin olması32
- sabah 31 i9
- ahmet hakanın bakanlık suçlu diyememesi13
- ot külo aldırmıyorsa pandalar neden şüşko8
- ahmet beyin beyaz bareti11
- cumhuriyetin en büyük projesi okul ve öğretmendir11
- sudekiray silik yesin kampanyası10
trabzonspor rapid wien maçı haminin iki golü sonrası.
trabzon rapid wieni "hami"le bıraktı...
trabzon rapid wieni "hami"le bıraktı...
"makedonlari indirdik"
liverpool maçı sonrası fotospor: Efsane Döndü
Liver'tırt'ın dudağı uçukladı
Liver'tırt'ın dudağı uçukladı
gözcü -sen yandın be yavşak! (ahmet kaya nın magazin gazetecileri derneği gecesinde başlayan ve yurtdışına çıkmasıyla sonlanan olaylı sürecinde.)
star - two size! (istanbulda iki leedsli taraftarın öldürülüp gs ın da maçı 2-0 kazanmasından sonra.)
star - two size! (istanbulda iki leedsli taraftarın öldürülüp gs ın da maçı 2-0 kazanmasından sonra.)
beşiktaş'ın leeds'e 6-0 yenilmesi sonucu star gazetesindeki manşet.
---beşiktaş 6na kaçırdı---
---beşiktaş 6na kaçırdı---
(bkz: adriano fener e yakın)
star gs'nin milan'ı 2-1 devirmesinden sonra yendik mi lan şeklinde attığı başlıktır.
hürriyet gazetesinde 1992 yılında fener'in gordon milne'i istemesiyle attığı manşet "gordon'u "nah" alırlar!!!" fotoğrafta yedek kaleci ve şifo mehmet vardır. yedek kaleci harbiden hareket * çekmiştir. (favorim hem manşet, hem fotograf)
gs'nin Neuchatel Xamax'ı 5-0 mağlup etmesinden sonra uefa'nın gs'yi çıkan olaylardan dolayı 3-0 hükmen mağlup etmek için soruşturma açması ve bir gazetenin attığı başlık "o.... çocukları!"
star bjk'ın şampiyonlar ligi'nde sparta prag'ı inönü'de 1-0 mağlup etmesinin ardından "bir attı, pragtı" manşeti
bjk'ın bodo glimt'i elemesinden sonra "bodoslama" olarak atılan manşet
türkiye'nin deplasmanda ingiltere'ye 8-0 yenilmesinden sonra bir gazetenin attığı manşet; "yenildik ama ezilmedik" yine 2-0 biten bir milli maçtan sonra vurduk yıkamadık manşeti de kayda değerdir.
bjk'ın bobo'nun attığı golle 1-0 kazandığı maçtan sonra fanatik'in manşeti "bobom sağolsun"
hürriyet gazetesinde 1992 yılında fener'in gordon milne'i istemesiyle attığı manşet "gordon'u "nah" alırlar!!!" fotoğrafta yedek kaleci ve şifo mehmet vardır. yedek kaleci harbiden hareket * çekmiştir. (favorim hem manşet, hem fotograf)
gs'nin Neuchatel Xamax'ı 5-0 mağlup etmesinden sonra uefa'nın gs'yi çıkan olaylardan dolayı 3-0 hükmen mağlup etmek için soruşturma açması ve bir gazetenin attığı başlık "o.... çocukları!"
star bjk'ın şampiyonlar ligi'nde sparta prag'ı inönü'de 1-0 mağlup etmesinin ardından "bir attı, pragtı" manşeti
bjk'ın bodo glimt'i elemesinden sonra "bodoslama" olarak atılan manşet
türkiye'nin deplasmanda ingiltere'ye 8-0 yenilmesinden sonra bir gazetenin attığı manşet; "yenildik ama ezilmedik" yine 2-0 biten bir milli maçtan sonra vurduk yıkamadık manşeti de kayda değerdir.
bjk'ın bobo'nun attığı golle 1-0 kazandığı maçtan sonra fanatik'in manşeti "bobom sağolsun"
(bkz: haşimato nez) takvim gazetesindedir..
seksi şarkıcının sesi tehlikede!
Aşırı terleme ve çarpıntı şikayetiyle doktora giden Nez'e "Haşimato" teşhisi konuldu. Bir tiroit bezi rahatsızlığı olan hastalık tedavi edilmezse, genç şarkıcı sesini kaybedebilir. **
seksi şarkıcının sesi tehlikede!
Aşırı terleme ve çarpıntı şikayetiyle doktora giden Nez'e "Haşimato" teşhisi konuldu. Bir tiroit bezi rahatsızlığı olan hastalık tedavi edilmezse, genç şarkıcı sesini kaybedebilir. **
(bkz: saviola yı begendik)
yanlis hatirlamiyorsam 1990-1991 sezonun ilk haftasiydi. aydinspor fenerbahce maci fenerin 6-1 maglubiyeti ile sonuclaniyor. ertesi gün fotospor gazetesinin ana sayfasinda o günkü fenerbahce takim resmini bas asagi basip üstüne de milyarlik esekler diye manset atmisti.
fotomac gazetesinden bir baslik;
ariel * temizledi, vernel * yumuşattı.
(bkz: 27 agustos 2002 fenerbahce feyenoord maci)
ariel * temizledi, vernel * yumuşattı.
(bkz: 27 agustos 2002 fenerbahce feyenoord maci)
(bkz: 4 ü ağır 3 yaralı)
gazetelerin insanı yaran türden attıkları manşetlerdir. ciddi gazetelerde bu gibi manşetleri yakalamak zordur fakat; bulvar, tan, okey gibi gazetelerde her gün görebileceğiniz türden manşetlerdir.
işte size bir anektod.. bizzat benden efem...
süzer plaza'daki kışlık a plus'ın açılışıdır. maksat muhabbet güneşin altında, mekan sahibesini beklerken, elindeki fotoğraf makinasınında merceği, sıcaktan erimek üzeredir.
ve bayan gelir. konuşmaya başlar. türk turizmine kattıkları faydalardan bahseder. ben ise, "ya verin şurdan soğuk bişiler serinliyelim. başlıcam turizminede, kattığın katkılarada" diye içimden derin derin konuşuyordum.
ve ikram edilen şey ise, koskoca bir hiçtir. adeta şok geçiriyordum. ulan, daha tamda gerekli metnide yazmamışım. bırakıpta gidemiyorum.
ve o anda, konuşmayı yapan kadın, masasının üzerindeki suyu içmezmi. bittin ulan sen.
ertesi gün maksat muhabbet'in attığı ve yazı işleri müdüründen dönen başlık.
"pintilik abidesi".
tabi konuyada hafiften atıfta bulunmuşdum. * *
süzer plaza'daki kışlık a plus'ın açılışıdır. maksat muhabbet güneşin altında, mekan sahibesini beklerken, elindeki fotoğraf makinasınında merceği, sıcaktan erimek üzeredir.
ve bayan gelir. konuşmaya başlar. türk turizmine kattıkları faydalardan bahseder. ben ise, "ya verin şurdan soğuk bişiler serinliyelim. başlıcam turizminede, kattığın katkılarada" diye içimden derin derin konuşuyordum.
ve ikram edilen şey ise, koskoca bir hiçtir. adeta şok geçiriyordum. ulan, daha tamda gerekli metnide yazmamışım. bırakıpta gidemiyorum.
ve o anda, konuşmayı yapan kadın, masasının üzerindeki suyu içmezmi. bittin ulan sen.
ertesi gün maksat muhabbet'in attığı ve yazı işleri müdüründen dönen başlık.
"pintilik abidesi".
tabi konuyada hafiften atıfta bulunmuşdum. * *
patates baskıda sıkça gördüğümüz manşetlerdir.
"bush'un kızı hapçı çıktı "
yendik mi lan?
bulvar - günde 8 saat indirip kaldırıyor
haberin detayı : gene bildik rus kızlardan biri. bir mağazada elinde bir triko kazak, yüksek bir rafa kazağı yerleştirirken bir resim. tezgahtar zehra günde 8 saat boyunca müşterilerin istediği modelleri raftan indirip, tekrar yerine kaldırıyor. işim çok zor diyen zehra ........ diye giden bir haber.
fanatik - hayallere kaka bulaştı.
milan - fenerbahçe sonrası bir başlık.
haberin detayı : gene bildik rus kızlardan biri. bir mağazada elinde bir triko kazak, yüksek bir rafa kazağı yerleştirirken bir resim. tezgahtar zehra günde 8 saat boyunca müşterilerin istediği modelleri raftan indirip, tekrar yerine kaldırıyor. işim çok zor diyen zehra ........ diye giden bir haber.
fanatik - hayallere kaka bulaştı.
milan - fenerbahçe sonrası bir başlık.
"Nadide'nin derdi memelerinden büyük"
(Bulvar ya da aynı mantalitede bir gazete)
(Bulvar ya da aynı mantalitede bir gazete)
(bkz: develer panikte)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar