bugün
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları16
- anın görüntüsü25
- yazarların şu anki dertleri22
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- arkadaşlar ben aşık oldum8
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga10
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler10
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler18
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9
- eve kız atıp sadece film izlemek10
- sözlükte yazar shiplemeleri12
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek14
- karınıza altın kemer alır mısınız18
- rodonit12
- arkadaşlar pkklı var mı acil bir şey soracağım10
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam13
- arkadaşlar doktor var mı8
- boykot26
- küresel ıkınma8
- gençleri serberst bırakın13
- trt14
- özgür özel16
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi28
- gül suyu9
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri16
- akp'li birine laf anlatmak14
- victor osimhen11
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası13
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları10
- 560 milyar lira nerede10
- sabah kalkınca odanın leş gibi kokması18
- dinlenme tesisi soğuğu13
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı62
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar9
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi8
- ruh eşi gerçekten var mıdır10
- canlanın lan az10
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak19
- sigara izmariti götünüze girsin12
- istanbul dışında nasıl yaşarım16
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
Izmir'de konak'a inen dönemeçli yol.
sözlükte izmir'lileri görmek ne güzel dedirten ve haftanın 4 günü dersaneye giderken 152 hat no'lu otobüs ile indiğim ve çıktığım,ve izmir'i en güzel saatinde gördüğüm (sabah 8,gün doğarken çok tatlı oluyo len ege'nin incisi)ve hayalimde oradaki bir evde oturmanın yattığı, çok büyük açılı virajları olan haliyle 152'nin (körüklü kendisi) dönerken zorlandığı yol.
ayrıca izmir'i sevmek için bir neden..
ayrıca izmir'i sevmek için bir neden..
tadını çıkarta çıkarta yürüyerek inerim derseniz cüzdansız ve telefonsuz bir şekilde konak'a ulaşmanız muhtemel bir bölge.
"benzer" anlami tasiyan sozcuk.
ikinci derecedeki yol, yan yol anlamına gelen fransızca kökenli sözcük.
sözcüğü bir kenara bırakıp da yere bakarsak, izmir'in en güzel manzarasına sahip yollarından biridir. yılankavi dönemeçleri ile eğlencelidir. inönü caddesini konak'a bağlar. arnavut kaldırımı da döşendi. çocukken çok eğlenceli gelirdi o yol. otobüste dönerek virajları almak keyifliydi.
sözcüğü bir kenara bırakıp da yere bakarsak, izmir'in en güzel manzarasına sahip yollarından biridir. yılankavi dönemeçleri ile eğlencelidir. inönü caddesini konak'a bağlar. arnavut kaldırımı da döşendi. çocukken çok eğlenceli gelirdi o yol. otobüste dönerek virajları almak keyifliydi.
3-4 yaşlarında sürekli ağlayan mız mız bir çocuk. bir de tüm bu balının üstüne otobüsün tuttuğu 10 dakikalık yolda 10 kere kusan çocuk.
ne vakit konaka gidilecek olsa tüm yol boyunca ağlayıp bayram yerinde varyanta dönerken deniziiiiim diye bağırıp susan gülmeye başlayan çocuk.
ne vakit konaka gidilecek olsa tüm yol boyunca ağlayıp bayram yerinde varyanta dönerken deniziiiiim diye bağırıp susan gülmeye başlayan çocuk.
(bkz: antalya)
1) izmir'de inönü caddesi'ne bayramyeri'nde bağlanan ve bayramyeri'nden kıvrılarak konak'a doğru inen yokuş caddedir. asıl adı birleşmiş milletler caddesi olarak geçerse de, genelde kullanılan ve bilinen isim varyanttır.
2) ikincil yol, yan yol (burada yolun her iki anlamı da geçerlidir).
2) ikincil yol, yan yol (burada yolun her iki anlamı da geçerlidir).
Arabayla çıkması zor, otobüsle çıkması keyifli, yürüyerek çıkması neredeyse imkansız ama manzarası inanılmaz keyifli bir yoldur. Yalnız bazı virajlarda korkulukların yetersiz olduğu görüşüne kapılırım nedense.
Ayrıca YURTKUR Ege Bölge Müdürlüğü de bu yokuşun sonundadır.
Ayrıca YURTKUR Ege Bölge Müdürlüğü de bu yokuşun sonundadır.
izmir'in en güzel manzarasına sahip bölgedir. sarmal olarak aşağı inen tarihi yolu da bir hayli estetiktir, dokusunda bir bozulma olmamıştır. tek sıkıntısı akşam saatlerinde biraz tehlikelidir. ayrıca fotoğraf meraklıları için istanbul'da balat ne ise izmir'de de varyant odur.
izmir konak'taki dönen yol.
antalya'da konyaaltı caddesi'nden plajlara inen yoldur.
Ben varyantta oturuyorum. Mutfakta yemek yerken bir baktım millet toplanmış yıl başına varyantta izmir'i izleyerek geçiriyorlarmış. Bende çıktım izledim bi bok olmadı manazara iyi de topladığımız şey saçma sapan bir şey. Yolu kapattılar her yer araba oldu. Bende gidip yanlarına ayı mı oynuyo noluyo diye sordum herkes bi döndü sonra devam =)
Eşrefpaşadan Konağa inmek için çok kullanışlı yol. Ayrıca anneannem oradaki taşların izmir'e gelecek bir vaşbakan için döşendiğini söylerdi.
Bayramyerinden Halil rıfat çıkışına kadar olan kısmının resmi adı birleşmiş milletler caddesi, halilrıfatpaşadan aşağı bahribaba parkına devam eden taş döşeli kısmın adı Halil rıfatpaşa caddesidir. .
güncel Önemli Başlıklar