bugün
- 10 ocak 2024 dolandirilmam10
- yerli motorlu kirpi 2 ve vuran ttza teslimatı21
- mehdi'nin fiziksel özellikleri11
- başıboş sokak köpekleri27
- abd de yaşanan yangına sevinen dinciler49
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr15
- sözde çözüm süreci8
- en son ne yediniz17
- son 10 yılda yaratılan dindar insan profili15
- beklenen büyük istanbul depremi16
- anın görüntüsü23
- gassal dizisi17
- nervio'ya misafir olmak8
- pkk'nın zafer kazanması25
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz19
- bana fakirliği anlat10
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz17
- saçları sarıya boyatmak14
- oğlun gay olursa tepkin ne olur10
- osurarak para kazanan kadın8
- neden matematiği anlayamıyoruz22
- ikinci üniversite de yaş şartı8
- özgür özel'in iktidara kırmızı kart göstermesi17
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu12
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- 0 0 78
- gaz odasında sevişmek13
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
çok taraftarı olan dernektir.
not: hepimiz mustafa keserin askerleriyiz.
not: hepimiz mustafa keserin askerleriyiz.
foruma dönmüş uludağ sozluk için cuk oturan dernektir.
ayak takımı için ideal bir mekandir.
ayak takımı için ideal bir mekandir.
aralarında bulunmaktan gurur duyduğum dernektir.
Irkcilik ic gudusune kimlerin sahip oldugunu gosterecek dernek uyeleridir.
insanı heyecana gark eden dernektir. Lakin mühim olan heyecan alevinin içinde yanmak değil akıl denizinde sönmektir. Bu da Mustafa Kemal'in anlattıkları ve anlatmak istedikleriyle mümkündür.
yazın la beni de.
yaz beni keke.
gururla ismimi yazacağım dernek.
çok faydalı bir dernektir. kimi donuzlayacağımı anlamakta kolaylık sağlamaktadır.
mensubu olmaktan gurur duyduğumuz dernek.
bulunmaktan şeref duyduğum dernek.
'En değersiz gurur, milli gururdur. Bu, onunla gurur duyandaki bireysel özelliklerin yoksunluğunu ele verir çünkü insan neden milyonlarca insanlarla paylaştığı bir özelliğe tutunma gereği duyarbilirki başka türlü? Dikkate değer kişisel niteliklere sahip olan, sürekli göz önünde bulundurduğu ülkesinin hatalarını açıkça görebilecektir. Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.'
schopenhauer 'in bu sözünü duyunca aklıma istemsizce futbol takımı taraftarları geliyor . bireyin hayatının manasızlığı ile bir kitleye ait olma çabası doğru orantılı sanırsam.
dipnot: hümanist değilim, pkk yandaşı değilim, islamcı veya osmanlıcı da değilim,herhangi bir siyasi görüşün sempatizanı değilim, sadece mantıklıyım. evet.
dipnot 2: içinde doğup büyüdüğü ve çocuklarının da büyüyeceği ülkeyi , beraber yaşadığı toplumu benimsemek milli kültürü, dili , ahlakı korumak ve toplumun refahı için çalışmak gerekir lakin bu ırkçılığı gerektirmez.
schopenhauer 'in bu sözünü duyunca aklıma istemsizce futbol takımı taraftarları geliyor . bireyin hayatının manasızlığı ile bir kitleye ait olma çabası doğru orantılı sanırsam.
dipnot: hümanist değilim, pkk yandaşı değilim, islamcı veya osmanlıcı da değilim,herhangi bir siyasi görüşün sempatizanı değilim, sadece mantıklıyım. evet.
dipnot 2: içinde doğup büyüdüğü ve çocuklarının da büyüyeceği ülkeyi , beraber yaşadığı toplumu benimsemek milli kültürü, dili , ahlakı korumak ve toplumun refahı için çalışmak gerekir lakin bu ırkçılığı gerektirmez.
Üç aydır facebook'taki pek çok kürt sayfasını takip etmiş ve hakkımızdaki düşüncelerini midesi bulanarak okumuş bir yazar olarak lütfen beni de yazın dediğim liste.
Ah erdoğan, ah koyunlar, nasıl küçük düşürüyorsunuz bizi bilseniz, o kalın kafanıza sokabilseniz.
Ah erdoğan, ah koyunlar, nasıl küçük düşürüyorsunuz bizi bilseniz, o kalın kafanıza sokabilseniz.
üyeleri, türk ırkı sağolsun! tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin! diyenlerdir.
Her konuda olduğu gibi milliyetçilikte de aşırılığa kaçmanın acı sonuçlarını bize gösteren dernektir. Türklük duygularımız kabarıyor bir yerde ama nazilerden ne farkımız kalacak bu gidişle, dedirten dernek.
içinde yer almaktan gurur duyacağım über dernek.
benide yazın ırkdaşlar.. türkiye türklerindir!!!
ırkçılık faşizmi de beraberinde getirir. bence dünyada olmaması gereken bir durum. gerçi zaten benim anlayışıma göre herkes barış içinde yaşayabilmeli ve yeni bir kapital dünya oluşturulabilmeli ve de herkes barış içinde olursa, burada yaşanan bir olayın bir acının herhangi bir şeyin öbür tarafta Avustralya da bile hissedilebilir ve bu şekilde de sorun birlik içinde geçer biter.
Irkcılığa karşı olmalıyız, ben bir Türk Milliyetcisiyim. Bu ırkçı fikirler yüzünden ben ve benim gibi insanlar yanlış anlaşılıyor. Yapılan milliyetçilik kültür anlamında olmalıdır. Türk kültürünü korumak, yaşatmak ve o kültürde yaşamak olmalı. Peygamber efendimiz veda hutbesinde ırkcılığa açık bir nokta getirmiştir zaten. Buduncular gibi olmaya gerek yok. Bizler islamı seçmiş bireyleriz ve Türk-islam ülküsünde olmalıyız. Bundan farklı bir fikir bizi ilerletmez. Nihal Atsız Ata'ya saygımız büyüktür, bilgisinden şüphemiz yoktur. Örnek almamız gereken yönü çoktur ama Seyid Ahmet Arvasi'yi de unutmamalı.
yobaz, sığ, bağnaz, geri kafalı insanların oluşturduğu topluluk. çoğu kafatası milliyetçiliği yapar ama kökenlerine baktığınız zaman hiçbiri türk değildir. ya dedesinin dıdısı bulgar, boşnak, arap göçmenidir ya da ne olduğu belli değildir. 90 derece suda 6000 devirle yıkanmış beyinle gezerler ortalıkta.
ben yokken her şey eksik.
saçma sapan bir dernektir. üyeleri dönercidir.
heil deutschland!!!
heil deutschland!!!
yazık ki insanlar insanlıklarını unutup daha küçük şeyler düşünmeye başlamışlar. düşünce darlığından başka bir şey değildir bu.
güncel Önemli Başlıklar