bugün
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı19
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası21
- evlenmeden çocuk yapılır mı26
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir29
- zengin ve fakir arasında ki farklar17
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası33
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak13
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası29
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın21
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi12
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara8
- hobileriniz8
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
bunların uzun bacakları vardır rahat çelme takabilsinler diye. *
Celme takmak uzerine master yapmis yazarlari icinde barindiran gruptur.
aralarinda benim de oldugum gurup surup. cok kizin gunahina girdik arkadaslar. ama onlar da cok safti ahaha. ayrica sozlukte cok balik etli hatun var. hadi kolay gelsin. *
Bi bok beceremeyen ergenlerin kurduğu gruptur.
Sözlük kızına kadar düştüyseniz gelin amk sevabına karıya götüreyim sizi..
Sözlük kızına kadar düştüyseniz gelin amk sevabına karıya götüreyim sizi..
uzun zaman sonra sözlüğe girdim ve sol frame tamamen ergenlerin elinde kalmış. inci sözlük başlıkları buraya taşınmış. hayır eskiden de kendi kendinize bir şey beceremezdiniz de ekşiyi taşırdınız buraya. neyse.
üzücü bir durumdur. burası bilgi paylaşım merkezidir. sevişmek sonra gelir.
türk kadınını kezban yapan en önemli sebep türk erkeğinin bu derece adi olmasıdır.
yazıklar olsun.
yazıklar olsun.
moderasyonun sürekli olarak tıraşladığı başlıktır.
saygı duyduğum, benim haberim olmayan grup. ayıptır.
Taktır ettım adamların bır amacı var.
allah gani gani versin grubudur.
ben geçen gün bunlardan ikisine denk geldim misal,
adamın eline baktım kocaman bir ayakkabı kutusu.
ne bu hafız dedim,
kız düşürdük evde saklıycaz dedi.
vay amk dedim...
dünya çok acayip lan, kutular, kızlar falan...
ben geçen gün bunlardan ikisine denk geldim misal,
adamın eline baktım kocaman bir ayakkabı kutusu.
ne bu hafız dedim,
kız düşürdük evde saklıycaz dedi.
vay amk dedim...
dünya çok acayip lan, kutular, kızlar falan...
çok komik görünürler uzaktan yazık yaa...
inançlı abilerimizden oluşan gruptur.
sonuç: düşüremedi.
sonuç: düşüremedi.
abiler, ablalar ...
vay anam vaaay ...
neler dönyyormuş la buralarda .
(bkz: yine güldürdün beni evlat) .
vay anam vaaay ...
neler dönyyormuş la buralarda .
(bkz: yine güldürdün beni evlat) .
esasında asosyal olan insanlardır.
bir cafeye gidip etrafa kelebekler saçan bakışlar atmak çok mu zor ? paran mı yok amk.
ha yok abi benim derdim kültürlü kız bulmak diyorsan, sözlükte nah bulursun. *
bir cafeye gidip etrafa kelebekler saçan bakışlar atmak çok mu zor ? paran mı yok amk.
ha yok abi benim derdim kültürlü kız bulmak diyorsan, sözlükte nah bulursun. *
Olum günah lan size güvenmiş insanları ifşa ediyorsunuz. etik olmayan, inlerine girilmesi gereken gruptur.
ulan millet sözlükten kızı alıp yatağa atıyormuş ne teknoloji vay amk.
dusurme konusunda benden onceki entrylerden anladigim kadariyla basarili olmus gruptur.
dusenlere bir opucukte benden. keske kadinlari egomuz icin degil hak ettikleri icin sevsek.
dusenlere bir opucukte benden. keske kadinlari egomuz icin degil hak ettikleri icin sevsek.
bazılarının dediğine göre hümanistlerin, eşitlikçi ideolojide bulunan insanların da bulunduğu gruptur.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
kafalara soru işareti bırakan grup. oha lan! sözlükte kız mı varmış?
bu pislikler kızlara yolda çelme takıp düşmelerini izliyorlarmış vay piçler.
(bkz: devecialpay)
ilginç bir şekilde var olduğu iddia edilen gruptur. Eleştirileri okudum ve çok güldüm. Kimi asosyal demiş kimi buradan kız düşürmek olur mu demiş. Yahu ahlaki bir ders verecekseniz kız düşürmek kavramının kötü olduğuna bakın. Burada okudukları görünce sanki gerçek hayatta kız düşürmek normal sakıncasız internet aleminden kız düşürmek anormal bir durum havası var. Ya ikiside kötüdür ya ikiside iyidir. Burada yazan insanlar gerçek. En azından ben öyleyim gerisini bilmem. Burada arkadaş olan nice insan var bunlar normal kız arkadaş edinmek anormal. ilginç insan topluluğu var burada. Şimdi bir kız sözlükten herhangibi sözlük yazarı erkeğe mesaj atıp tanışmak isteyecek her şeyi yapıp edecek çok ahlaklı sözlük erkeklerimiz internetten kız mı düşer lan deyip olmaz diyecek öyle mi? Bırakın bu ayakları. Hepiniz çok namuslu adımlarsınız milleti eleştiriyorsunuz. Nefes alsın yeter derken burada kıza karşılık vermeyecek erkek tanımıyorum ayak yollarını bırakın az dürüst olun.
Ayrıca herkes erkeğe yükleniyor hiç kızlara laf diyen yok. Neden? Olay belli bak bizi savunuyor bak bizi koruyor ayağına belki iş çıkar amacı güden çok. Madem sözlük sadece sözlük madem sadece yazarsınız madem burada sevgili aşk cinsel bilmem ne olmaz o zaman arkadaşlık dostluk vb. Her türlü olayda yalandır. O benim dostum bu benim arkadaşım ayağı nedir? Yalan o zaman hepsi. Facebook'ta grup kurup gerçek kimlikleriyle insanlarla tanışırken sıkıntı yok. Kimse burada ondan bahsetmez. Uludağ sözlük zartları zurtları diye grup kurup yazarların gerçek kimlikleriyle tanışmak sadece kardeşlik amaçlıyor zaten. Biz de yedik burada hep beraber. Dürüst olun az dürüst.
Son olarak ulan ekşi sözlükte kız parayla iş yapıyor diye haberlere çıktı röportaj verdi bu kadar tatava olmadı. iş dedikoduya yalana gelince üstünüze yok. Gerçek olan ahlaksız olayı eleştirip yaraya parmak basmaya gelince herkes süt sütmüş kedi. Hiçbir kız istemediği sürece hiçbir erkek ona bir halt yapamaz. Ondan herkes önünden yemeli bana ekmek çıkar diye dürüstcülük oynamasın. Gerçekte kız bulsam eve atar beceririm sözlükte olmaz aaa ayıp lafları sadece komik.
Ayrıca herkes erkeğe yükleniyor hiç kızlara laf diyen yok. Neden? Olay belli bak bizi savunuyor bak bizi koruyor ayağına belki iş çıkar amacı güden çok. Madem sözlük sadece sözlük madem sadece yazarsınız madem burada sevgili aşk cinsel bilmem ne olmaz o zaman arkadaşlık dostluk vb. Her türlü olayda yalandır. O benim dostum bu benim arkadaşım ayağı nedir? Yalan o zaman hepsi. Facebook'ta grup kurup gerçek kimlikleriyle insanlarla tanışırken sıkıntı yok. Kimse burada ondan bahsetmez. Uludağ sözlük zartları zurtları diye grup kurup yazarların gerçek kimlikleriyle tanışmak sadece kardeşlik amaçlıyor zaten. Biz de yedik burada hep beraber. Dürüst olun az dürüst.
Son olarak ulan ekşi sözlükte kız parayla iş yapıyor diye haberlere çıktı röportaj verdi bu kadar tatava olmadı. iş dedikoduya yalana gelince üstünüze yok. Gerçek olan ahlaksız olayı eleştirip yaraya parmak basmaya gelince herkes süt sütmüş kedi. Hiçbir kız istemediği sürece hiçbir erkek ona bir halt yapamaz. Ondan herkes önünden yemeli bana ekmek çıkar diye dürüstcülük oynamasın. Gerçekte kız bulsam eve atar beceririm sözlükte olmaz aaa ayıp lafları sadece komik.
güncel Önemli Başlıklar