bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13
Sözlükte hangi amaçla saatlerce sürttüğü belirsiz erkektir. Sadakati, dürüstlüğü her şeyi sorgulanmalı bu erkeğin.
Gerçekten insanın aklı almıyor. Ben şahsen sözlüğü bilgi almak ve vermek için kullandığım kadar, erkek veya kız düşürmek için de kullanıyorum.
Geçenlerde birisi yazdı. Sohbeti falan güzel, fotoğrafını da attı gayet üst sınıfsal bir beyfendiyle karşı karşıya olduğumu hemen anladım. Neyse, her şey gayet güzelken demesin mi “ben senden yıllardır kimseden hoşlanmadığım kadar hoşlanıyorum ama bir sorunumuz var ben evliyim” karısında biseksüellik belirtileri olup olmadığını sordum hemen, belki onu da sohbetimize dahil edebiliriz diye düşündüm ama maalesef heteroymuş.
Tabii ki kadını bu şekilde aldatmasına asla izin veremezdim, son derece aşağılık bir olay. “Hemen boşayacağım n’olur beni bırakma” diye ağlıyordu engeli bastığımda.
Şimdi kimse bana gelip de “sözlük’teki evli erkeğin amacı çok masum” falan demesin. Hepinizi ifşalamak lazım.
Aynen öyle.
Gerçekten insanın aklı almıyor. Ben şahsen sözlüğü bilgi almak ve vermek için kullandığım kadar, erkek veya kız düşürmek için de kullanıyorum.
Geçenlerde birisi yazdı. Sohbeti falan güzel, fotoğrafını da attı gayet üst sınıfsal bir beyfendiyle karşı karşıya olduğumu hemen anladım. Neyse, her şey gayet güzelken demesin mi “ben senden yıllardır kimseden hoşlanmadığım kadar hoşlanıyorum ama bir sorunumuz var ben evliyim” karısında biseksüellik belirtileri olup olmadığını sordum hemen, belki onu da sohbetimize dahil edebiliriz diye düşündüm ama maalesef heteroymuş.
Tabii ki kadını bu şekilde aldatmasına asla izin veremezdim, son derece aşağılık bir olay. “Hemen boşayacağım n’olur beni bırakma” diye ağlıyordu engeli bastığımda.
Şimdi kimse bana gelip de “sözlük’teki evli erkeğin amacı çok masum” falan demesin. Hepinizi ifşalamak lazım.
Aynen öyle.
tam bir yavşaktır. böylelerini sallandırmak lazım.
bunu yazanda erkelerle özelde fingirdeşen hatun kişi.. adama sorarlar erkeklerle oynaşan karı ne kadar namusludur derler. . gerçekten çok yazık..
görsel
görsel
(img:#2223716)
(bkz: Sosyal medya yargıcı)
Orucu sözlüğe tutturuyor da olabilir. Kadınlara yürüyerek tabii.
Amman dikkat.
Amman dikkat.
Böyle düşmez angel.evliler sana asılmaz. Belki erektor emmi olabilir.
evli değilim bebeyim bana gelsene.
Çok acıyorum ben bunlara yazık.
Yillarca surten evli erkegin has torunudur.
sözlüğe her giren, bütün risklerin farkında olarak giriyordur, endişeye mahal yoktur.
gir artık be adam alev alacak şimdi sürtünmekten diye sözlüğü çıldırtır.
anlat ablacım anlat iftardan sonra serin geliyor dememe neden olan durum. millet kafasında bişeyler kurup kurup gelip sözlüğe yazıyor amk. sorsan bilgi almak ve bilgi vermek amaçlı kullanıyordur. ortamlarda öyle dersin kim bilecek...
insanın istemediği ot burnunda biter misali Maalesef bana musallat olmuştur. Evli olduğunu öğrenir öğrenmez şutladım ama Şöyle aşık oldum böyle vuruldum mesajları atıyor. Her yerden de engeli bastım ama gitmiş başka numara almış oradan mesaj atıyor.
Sözlük sen ne menem bir yersin ya…
Nasıl kurtulucam bu sümük gibi yapışan namus yoksunu evli erkekten? Bilen turunculasın, acil.
Teşekkürler.
Sözlük sen ne menem bir yersin ya…
Nasıl kurtulucam bu sümük gibi yapışan namus yoksunu evli erkekten? Bilen turunculasın, acil.
Teşekkürler.
eşiyle ilgilenmek yerine karı-koca farketmeksizin gelip burada boş yere zamanını harcayanların kafasını zımparalamak lazım.
Öncelikle "keçinin sevmediği ot" o...
ikincisi ifşa et gitsin. Evli olduğunu öğrenene kadar bir muhabbet oluşmuş anlaşılan. Adam aşık olmuş nitekim. ismini öğrenemedin mi o saate kadar.
Burada adamın evli olmasından ziyade taciz etmesi rahatsız edici.
ikincisi ifşa et gitsin. Evli olduğunu öğrenene kadar bir muhabbet oluşmuş anlaşılan. Adam aşık olmuş nitekim. ismini öğrenemedin mi o saate kadar.
Burada adamın evli olmasından ziyade taciz etmesi rahatsız edici.
(bkz: sürtüktür)
Maalesef ifşa etmem söz konusu değil.
Yazıklar olsun böyle namus yoksunlarına… kendimi Geçtim, eşi için üzülüyorum. Yoksa ben şutumu çeker, giderim ama o kadıncağızın bu adamın gerçek yüzünden haberi Bile yok…
(bkz: Sözlükteki evli erkekler uçurulsun kampanyası)
Yazıklar olsun böyle namus yoksunlarına… kendimi Geçtim, eşi için üzülüyorum. Yoksa ben şutumu çeker, giderim ama o kadıncağızın bu adamın gerçek yüzünden haberi Bile yok…
(bkz: Sözlükteki evli erkekler uçurulsun kampanyası)
ben bekarım sürtebiliyorum değil mi?
Bugün evli erkeklere laf eden, sözlükten silinsin diyen üst akıl yarın evli kadınlara laf edip sözlükten silinsin diyebilir. O yüzden söyleyebileceğim şey kimseyi ilgilendirmeyen erkektir. Sözlükler kız veya erkek düşürmek için de kullanılabilir. Ahlak bekçisi değiliz. Bu nasıl ki bizi ilgilendirmiyorsa sözlükte sürten evli erkekler veya kadınlar da kimseyi ilgilendirmiyor. iletişimi kesersiniz bekar erkek veya kadınlarla fingirdemeye devam edersiniz olur biter.
Sözlüğün iq ortalamasının düşük olduğunu biliyorum da yazılanı da okumaktan bu denli aciz olamazsın be…
Adam çekici gelse evli olduğunu öğrenince kıçına tekmeyi vurmak yerine, aşık olmam falan lazım.
Anında şutladım, anında. Aynen öyle.
Adam çekici gelse evli olduğunu öğrenince kıçına tekmeyi vurmak yerine, aşık olmam falan lazım.
Anında şutladım, anında. Aynen öyle.
Hadi hadi ne istedin de vermedi açıkla Türk kamuoyu öğrensin gerçek yüzünü angelofatack.
La noli burda?
Sanırım birileri yine bir şeyler denemiş. Birileri de denenmiş.
Gençler siz niye böyle aranızda kalması gereken meseleler için gündem yaratıp hepimizi içine çekiyorsunuz lan?
Sakin olun bakalım.
Evvele deyin Bi hele.. Saatlerce sürtmesine mi yoksa evli olmasına mı takıldınız?
Evliyse Kaç saat sürtmek serbest?
Bekar istediği kadar sürtebiliyor mu?
Sürtmekten kasıt ne?
Bunları istiyorum. Hemen.. Hemen hemen hemen..
Sanırım birileri yine bir şeyler denemiş. Birileri de denenmiş.
Gençler siz niye böyle aranızda kalması gereken meseleler için gündem yaratıp hepimizi içine çekiyorsunuz lan?
Sakin olun bakalım.
Evvele deyin Bi hele.. Saatlerce sürtmesine mi yoksa evli olmasına mı takıldınız?
Evliyse Kaç saat sürtmek serbest?
Bekar istediği kadar sürtebiliyor mu?
Sürtmekten kasıt ne?
Bunları istiyorum. Hemen.. Hemen hemen hemen..
yuva yıkan kadının hikayeleri.
Neyse bana giren çıkan yokmuş, bu ibneler düşünsün.
güncel Önemli Başlıklar