bugün

(bkz: sözlük kızlarının beyinsiz olması)
beyinleri yerine penisleri gelişmiştir. kızlar zekaya değil boya bakıyorlar zaten. kızların beğeneceği erkek olmaktır.
Beyin boyutuyla ilgilenen bir yazarın boyutlar ile olan takıntısını bize göstermiştir. Ama yukarıda yazarın belirttiği gibi boyut sorun edeceksen yanlış başlıktasın.
sözlükte beyin gücüyle zekayla ilgilenen kızlar da mı var yoksa.
Durduk yere hakaret yedik. Ne yaptim lan kezban ben. Bir kezbanin eksi iq ile actigi baslik.
Anlayamiyorum ne demek istenildigini. Ortada sanki bir hakaret var gibi ama mercimegi de cok severim. Bu arada bora ben.
Sürekli bel altı düşünmekten beyin diğer kısımları yitirdi tabi.
Doğru önermedir.
size ezogelin çorbasına bayıldığımdan bahsetmişmiydim?.neyse tam şurda daha yeni orgazm olmuş hatun memesi olsun.büyük sevimli memeler.
görsel
hayirdir kim ne istedi senden
yazarlar bu saate tehlikeli olur mercimeği firina verme icgüdüsü ile hareket ederler ve genellikle tek takilirlar avlarina bir sarmaşik gibi yapişip ondan ne koparirsam kar fikriyle yola çikarlar.
çok çok doğrudur. sike sürülecek akıl yok hiç birimizde.
Mercimeği fırına koymazlar Mercimeğe koyarlar. S.ke akıl sürmek bayan işi değil olursa erkek işi olur. Konu kapanmıştır beyinsiz bayanlar. Azımı da bozdurdunuz mk.
(bkz: ibne bunlar ya)
Sizde olmayan birşeyden bahsediyorsunuz bayan , bu ayıp değil mi ?
sozlukte mercimeklerin baslik acmasi...
fırına versek mi la?
"sözlük erkeklerinin mercimek" diye başlayan cümle korkuttu beni.
Dedim nerden biliyorlar.
yanlış bir genellemedir.

sen uzman mısın, sen bilirkişi misin, sen kimsin lan?
o mercimek olmasa annelik sevincini yaşayamazsınız. evet.
sing for absolution seven ben gibi erkekler hariçtir, seviyoruz kızlar sizi. hak yemiyonuz en azından. swh
Şeytan diyor ver o mercimeği fırına gerisini onlar düşünsün.