bugün

Vallahül azim kezo.
Çok sempatik.
Stokholm sendromu yaşıyor olmalı yoksa mütamadiyen kendisine çemkiren bu konuda acun bey bile rahatsız iken Yasin i halen korumasının başka bir izahı olamaz.
Önceleri sempati ile baktığım evrim iyice gıcığıma gitmeye başladı.
En güzeli Aycan.
Yasin gibi bir sevimsize sempati duyan biri. Bence bu hareketleri köprüyü geçene kadar diye düşünüyorum. Ayıya dayı deme hesabı. istanbul da ne cenazeme ne cenazene der her halükarda yani.
çene ishali.
insanı kadından evlilikten soğutan cinsten. ben kendisi yerine utanmaktan yoruldum.
Giydiği beyaz tişörtün yaka ve koltuk altları sapsarı.

Edit: ne çok evrim fanı varmış.
Hiçbir zaman hakettiği değeri göremeyen kadın yarışmacı. Nisa denen kıza verilen değerin birazını verselerdi şuan şampiyonluğa oynuyor olacak kişi.
dominik çingenesi.
Yunus emreden daha karaktersiz biri varsa o da budur.
sanırım mert'e karşı yoğun duygular besleyen kişi. Ayrıca çok sinsi ve fena biri. o kadar uyuz oldum ki Sana karşı yasin manyağını destekliyorum. bum.
iticilik konusunda tuğba özayı örnek almış. Ses tonu, vurgulaması, abartılı mimik ve el hareketleri hep aynı.
iyice Zıvanadan çıktı.
mert'e aşık falan değildi.
önce yasin sonra barış sonra yine yasin'e yaslanıp yürüyen bir kezbo .
ikisinden de şutu yiyince mert yanlayıp yürürüm diye düşünmüştü.
olmadı.
2 hafta sonra gider.
flash tv oyunculuğunu kimse beğenmedi.
Böyle kara marsık suratlı kızları neden güzel buluyorum aq. Evet bence güzel bir kız.
Bir insan bile isteye yunus Emre gibi bir omurgasıza yavşıyorsa daha büyük omurgasızdır.
Neden şaşırdınız sırf elenmemek için bu kızın yavşamadığı kimse kalmadı.
okuldan kaçıp internet cafeye cs oynamaya gitmiş olan tip. bütün silahları ve mapları biliyor.
erkeksi bir kadındır.
iki tane memesi varmış, acun dün açıklama yaptı.
ağzını bağlasalar iyi bir yarışmacı olacaktır. bir tek yemek yiyeceği zaman açacaklar bağı. bu çene var ya çene. peygamber sabrı olan adamı bile çileden çıkartıyor.
erkek gibi bir şey. çok da fena sinsi.
bum yasin'in getir götürünü yapacak olan vasat yarışmacı.
Bana her zaman meslek lisesinde okuyan tek kız gibi bir imaj veriyor. Zaten nisa'nın varlığıyla yokluğu bir böyle atarlı meslek liseli kızlar var ya heh işte tam bu kadraj da evrim var.