bugün
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı10
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- zengin ve fakir arasında ki farklar10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir22
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- sudekiray silik yesin kampanyası28
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi12
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara8
- hobileriniz8
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
sembolü dire wolf olan aile. winter is coming (kış geliyor) aile sloganları, winterfell şehirlerinin adıdır.
(bkz: eddard stark)
(bkz: arya stark)
(bkz: robb stark)
(bkz: sansa stark)
(bkz: jon snow)
(bkz: eddard stark)
(bkz: arya stark)
(bkz: robb stark)
(bkz: sansa stark)
(bkz: jon snow)
westeros ülkesinde bağımsızlık yolunda ilerleyen, kuzeyin krallığına hükmeden ailedir.
halı kilim üzerine yoğunlaşmışlardır.
resmi siteleri http://www.starkcarpet.com/homeMain.cfm
(bkz: stark corporation)
resmi siteleri http://www.starkcarpet.com/homeMain.cfm
(bkz: stark corporation)
Onurları her şeyleri olan ve bunu kaybetmektense ölmeyi yeğleyen kuzeyin kurtları. Savaş meydanında yetenekli ve cesurdurlar fakat diplomasi için fazla merhametliler. Masada kaybederler. Hataları her şeyi doğru yapmalarıdır.
böyle hepsinin saf salak iyi niyeti ve dürüstlüğü yüzünden başına çok fena şeyler geleceğini düşündüğüm hane.tamam aklınız hinliğe, fesatlığa üçkağıta çalışmıyor ama biraz uyanık olun.bakınız eddard stark.sonra jon'la robb stark.sonları fena olacak gibi görünüyor.azcık uyanık olup herkese güvenmemeleri gerektiğini öğrenmeliler.dizideki favori ailem aynı zamanda ama tüm üyeleri bok yoluna gidecek böyle devam ederse.yazık.
dizideki tek karakter sahibi hane olmasıyla gönülleri cezbeden aynı zamanda onurlarından ve saflıklarından dolayı telef olmalarıyla bizleri üzen ailedir. eddard,rob, bran, catelyn hatta stark saymadıkları jon snow bile aynı sona doğru yaklaşıyor.
game of thrones a veda eden eddard stark:
görsel
görsel
*
Eddard Stark'ın ölümü ile tarafının tutulduğu, kazandığı zaferler ile kendisine hayran bırakan, Cately Stark'ın yaptığı salaklıklar yüzünden geleceğini yitiren ve Robb Stark'ın ölümü üzerine "ne halt yiyeceği" merakla beklenen hanedandır. Ölüsünün dirildiği görülen, arması ulukurt olan ve resmiyeti ile kendime yakıştırdığım hanedir. Diğer haneleri imrendiren hanedir.
Eddard Stark'ın ölümü ile tarafının tutulduğu, kazandığı zaferler ile kendisine hayran bırakan, Cately Stark'ın yaptığı salaklıklar yüzünden geleceğini yitiren ve Robb Stark'ın ölümü üzerine "ne halt yiyeceği" merakla beklenen hanedandır. Ölüsünün dirildiği görülen, arması ulukurt olan ve resmiyeti ile kendime yakıştırdığım hanedir. Diğer haneleri imrendiren hanedir.
(bkz: the north remembers)
soyu kurumuş berbat bir hane kuşkusuz westeros'un en kötü hanesi.
edit:aralarında tek bran adam gibi adamdır.
edit:aralarında tek bran adam gibi adamdır.
sahip oldukları toprakların yönetimini (bkz: auto pilot) a bıraksalar daha iyi olacak hanedir. tamam onur, erdem vs bunlar teoride güzel şeyler ama olay güç, kazanmak, savaş gibi konular olduğunda sadece ayak bağı. eccük akıllı olun, biraz siyaset öğrenin lan. saçma sapan hareketleriniz yüzünden dağıldı gitti koca hane.
şu anlarda en karanlık günlerini yaşamaktalar. fakat bilinmelidir ki en karanlık vakit şafaktan önceki vakittir.
arya gelecek, dertler bitecek!*
arya gelecek, dertler bitecek!*
okey oynanan masada yancı gibidir halleri hane olarak. kral yancisi olarak nam salmışlardır.
kitap spoyleri
arya kör olacak. yani ondan iş çıkmaz. brann ejderlerden birini kapacak ama genel gidisata etkisi yok. piç olan jon harbi piç. targenyanmış zaten kendisi. kalesiylen bir olup, cücenin aklına uyup, ortalığın amına koycaklar ama stark hanesine fayda yok.
kitap spoyleri
kitap spoyleri
arya kör olacak. yani ondan iş çıkmaz. brann ejderlerden birini kapacak ama genel gidisata etkisi yok. piç olan jon harbi piç. targenyanmış zaten kendisi. kalesiylen bir olup, cücenin aklına uyup, ortalığın amına koycaklar ama stark hanesine fayda yok.
kitap spoyleri
güney sibirya ormanlarından gelmişlerdir,1071de westerosa bir daha geri dönmeksizin giriş yapmışlardır,soyu şu an tehlikede olmasına rağmen ergenekondan çıkışını sessizce beklemektedir.
kitaptan saçma salak spoiler vermeyin,aryanın kör olduğu falan yok.
en büyük düşmanları kitap yazarı olan george martindir. martin gibi bir ibine bu aileye düşmanlık etmeseydi bu ailenin sırtı yere gelmezdi. kuzeyin kralı robb starkın ölümüyle çakallarla dansını başarısızlıkla sonuçlandırmıştır. ah robb, sen de 250 gram etin derdiyle öldün ya; sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
rickon stark gelecek ve kurtulacak hane.
martin o çocuğuda öldürürse ben de o yaşlı pezevengi kendi ellerimle öldüreceğim.
ant içtim. *
martin o çocuğuda öldürürse ben de o yaşlı pezevengi kendi ellerimle öldüreceğim.
ant içtim. *
kurucusu mimar brandon stark'tır. Riverlands'in kuzeyinden the wall'a kadar olan yere hükmetmişlerdir. Torrhen Stark Aegon Targaryen'e diz çöküp bağımsızlıklarını robb stark başa gelene kadar kaybetmişlerdir. Robb'un isyanı başarısız olunca Kuzey Muhafızlığı bolton hanesi'ne verilmiştir.
--spoiler--
cakal lannisterlar gibi alengirli isler cevirmeyip, mert olduklari icin sevilen aile. nitekim ned ve robb politik oyunlari oynayamadiklari icin olduler. yazik oldu. robb'u cok sevmistim gercekten. hayatta kalan tek yetiskin erkek uyesi ned'in pic oglu jon snowdur. kendisinin demir tahta cikmasini umuyoruz ama ortada sevilen karakterleri oldurmekten zevk alan bir george r.r martin var.
--spoiler--
cakal lannisterlar gibi alengirli isler cevirmeyip, mert olduklari icin sevilen aile. nitekim ned ve robb politik oyunlari oynayamadiklari icin olduler. yazik oldu. robb'u cok sevmistim gercekten. hayatta kalan tek yetiskin erkek uyesi ned'in pic oglu jon snowdur. kendisinin demir tahta cikmasini umuyoruz ama ortada sevilen karakterleri oldurmekten zevk alan bir george r.r martin var.
--spoiler--
--spoiler----spoiler----spoiler--
feci şekilde yiyorlar bu haneyi ah Ned ahh.
feci şekilde yiyorlar bu haneyi ah Ned ahh.
şansa olsun arya olsun haneyi devam ettirecektir ama esas beklentimiz tabi ki john snow. kendisine ned stark'ın piç oğlu deseler de ben onun halis muhlis bir stark olduğunu düşünüyorum hadi hayırlısı.
güncel Önemli Başlıklar