bugün

New Orleans'da düzenlenecek olan 2008 All Star haftasonu dahilindeki smaç yarışması.

16 Şubat'da düzenlenecek olan smaç yarışmasına; minnesota timberwolves'dan son smaç şampiyonu Gerald Green, Orlando Magic'den Dwight Howard, Toronto Raptors'dan Jamario Moon ve Memphis Grizzlies'dan Rudy Gay katılacak.
büyük bir sürpriz olmazsa dwight howard'ın kazanacağı kapışma.. zaten 2007'de de hakeden oydu bu sefer yeni bir şey deneyeceğini, bir sürprizi olduğunu da söylediğine göre birinciliği bırakmaz kimseye.. rudy gay, jamario moon ve gerald green renk katar sadece yarışmaya..
katılan isimlere bakıldığında yine geçen seneki ayarda sıkıcı ve sıradan geçeceğini tahmin ettiğim yarışma.
(bkz: jason richardson ı getirin bana)
(ara: vince carter)
dwight howardin kazanmasi gerektigine insandigim all star hafta sonunun en heyecan verici organizasyonu. bu senede en hak etmeyen biri kazanirsa protesto edip izlemeyecegim bir daha.

(bkz: gecen sene neydi oyle amina goyim)
(bkz: genelde bos bkz vermeyi sevmem)
(bkz: sinirlendiriyorlar adami)
(bkz: amina goyim)
video: Dwight howard superman nba slam dunk 2008 all star weekend
http://www.youtube.com/watch?v=HP_d9TuhVh0

yorum: görsel

(bkz: türksün di mi)
(bkz: bir ovgu olcusu olarak kufur)
(bkz: yapma canim yapma arkadasim)
jamario moon un yaptığı ilk smaç ve dwight howard ın sol eliyle panyaya çarptırarak yaptığı iki smaçla tarihe kazınacak yarışma olmuştur; gerald green ise yaptığı şaklabanlıklar ve kokmuş çoraplarıyla moon un hakkını yiyerek yarışmayı *iç etmiştir.
son yılların en güzel smaç yarışmalarındandır. insan dışı yaratık olan dwight howard ın superman pelerini takıp izleyenleri coşturduğu yarışmadır. ayrıca bir tane panyaya bir eliyle tipleyip bir eliyle yaptığı smaç vardır ki yıllarca hafızalardan silinmeyecektir.
son yılların en çekişmeli ve zevk veren smaç yarışmalarından biri olduğu yönündeki görüşlere benim de katıldığım kapışmadır.. rudy gay çok sönük kaldı elenmesi kaçınılmazdı.. jamario moon da, özellikle ilk smacıyla büyüledi ama green ve howard'ın çizgi dışına çıktığı bu gece de o da ön plana çıkamadı ve biraz da haksız bir şekilde veda etti geceye..

--spoiler--
finalde howard ve green'in gerek zorluk, gerekse yaratıcılık bakımından üst düzeydeki smaçlarını izledik.. ve benim de zaten en başından beri tuttuğum dwight howard, bu çekişmeli kapışmayı kazandı..
yalnız tam burada bir şey söylemek istiyorum.. bu yarışmada ipin ucu kaçıyor artık kanımca.. artık normal sadece güzel smaçların basıldığı bir yarışma izleyemez olduk.. hep bir atraksiyonlar, şovlar.. tamam bunlar güzel şeyler de, misal dün green'in ilk turda moon'dan fazla puan almasının tek nedeni o pasta artistliği.. bir daha yineliyorum bunların olması hoşluk katıyor yarışmaya ama yarışmanın kendisinin de önüne geçmemeli..
her ne kadar ben de büyülensem de superman dunk'ta adam smacı basmadı ki yahu.. inanılmaz bir enstantane verdi belki, belki basabilirdi de basmadı bilmiyorum ama sonuçta howard, smaç yarışmasında, basmadığı bir smaçla 50 puan aldı.. bu konunun biraz üstüne eğilmesi gerekildiği ve özgürlüklerin biraz yontulması gerekildiği ortada diye düşünüyorum.. yani show business da bu kadar mı show business..?
ama sonuçta bunlar olayın biraz da teknik yönü.. şov olarak baktığımız da inanılmaz bir gece yaşattılar bize bu dört yarışmacı.. kendi namıma söylüyorum, uzun süre hafızalardan silinmeyecek superman dunk dışında, howard'ın potadan tiplereyek yaptığı smaç dün gecenin en güzel smacıydı bence.. belki de uzun süredir bu tarz bir smacı kendi kendime düşünüp niye kimse yarışmada böyle bir şey denemiyor diye sormamdandır bu bilemiyorum.. bunun dışında green'in ayakkabılarını çıkartıp uçması da çok güzel bir görüntüydü..
--spoiler--

son olarak burada jamario moon'un ikinci smacını rezil rüsvah etmesi dolayısıyla, jason kapono'ya şunu demek istiyorum.. birader sen üçlük at valla.. böyle artist olayların ucunda kıyısında bile yer alma..
jason richardson denen insan ötesi varlığın katıldığı yarışmalardan sonra beni heyecanladıran ve eğlendiren ilk smaç yarışması olmuştur, dwight howard gerçekten inanılmaz eğlenceli ve iyiydi ve sonuna kadar haketti.