bugün
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı10
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- zengin ve fakir arasında ki farklar10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir22
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- sudekiray silik yesin kampanyası28
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi12
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara8
- hobileriniz8
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
direkt isviçre bankalarına giderim , işi sağlama almak gerek.
dükkan alırım kiraya veririm.
bir milyon dolar ile ancak bir yada iki daire satın alabilirsin. o yüzden gözünde çokta büyütme. oturmuş şirketi olan adamlar bu parayı fazla önemsemiyorlar.
bir milyon dolar ile yapılabilecek en güzel şey, yüz milyon kazandırabilecek birden fazla projede kaynak olarak kullanmaktır.
yüz milyonla ne yaparım dersen, aynı şekilde milyar kazandıracak projeler yapmaktan,
milyarı yakaladığında da dünyayı değiştirecek işler yapmaktan bahsederdim. (bkz: elon musk)
bir milyon dolar ile yapılabilecek en güzel şey, yüz milyon kazandırabilecek birden fazla projede kaynak olarak kullanmaktır.
yüz milyonla ne yaparım dersen, aynı şekilde milyar kazandıracak projeler yapmaktan,
milyarı yakaladığında da dünyayı değiştirecek işler yapmaktan bahsederdim. (bkz: elon musk)
Sadece ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının kayıt yaptırabileceği ücretsiz bir anaokulu açardım. Daha sonra her odaya bir Türk şairinin ismini verdiğim butik otel açardım bir yerde değirmenin suyu gelmeli. Babama sıfır bir araba kardeşimin eğitim masrafları için biraz kenara para annemin elini sıcak sudan soğuk suya değmemesi için çalışmak isteyen bir ihtiyaç sahibine bir ev alıyorum evde oturmasına şart olarak temizlik işlerine bakmasını sağlıyorum. Her ilden bir öğrenciye burs veriyoruz. Eh bizede biraz kalıyor onlar ile de bir ev bir araba ve geri kalanında dünyayı geziyorum. Proje muazzam tek ihtiyacım 1milyon dolar.
intihar ederim, ne yapacağımı bilemem. Bütün sorunlarım para kaynaklı olduğundan, dertsiz tasasız bir dünya düşünemiyorum.
hepsi bir dolarlık ise 'f' serisi ile 1 milyon asker toplayıp darbe yapılabilinir. bense hiç düşünmeden gayrimenkul yatırımı yaparım.
Harcarım, hemde çok pis harcarım. Şu ölümlü dünyada bugün varız, yarın yokuz. o yüzden fırsat varken, harcayacaksın.
Götüme sokardım.
Kimseye domalmiyor muyuz ? Gotumuze bisey sokmuyor muyuz ?
Veya birine sakso cekmiyor muyuz ?
Hayir boyle bir sey yoksa eger killanirim o 1 milyon dolardan , saibeli para o istemem ben cebimdeki 195 lira yeter bana simdilik.
Veya birine sakso cekmiyor muyuz ?
Hayir boyle bir sey yoksa eger killanirim o 1 milyon dolardan , saibeli para o istemem ben cebimdeki 195 lira yeter bana simdilik.
evlenir doblo alırım.
harcarım.
Neden iki değil de bir diye olay çıkarırım..
vermezler.
para karşılıksız denirse daha da çok şüphelenirdim. önce çapraz sorguya çeker, gerekirse konuşturmak için her türlü işkenceyi yapardım.
ülkenin %90'ı ev alır kiraya verir en temiz ve risksiz kazanç.
Kesinlikle tl ye çevirmem.
Hemen geri veririm. Kim kime 1M para verir kardeşim kesin altından bir dümen çıkar.
Yabancı dillerimi geliştirir, üniversite eğitimime daha çok yoğunlaşır, araştırmalar yapar, bilime ve bilimle uğraşanlara destek verir ve dünyayı gezerdim.
Bir arsa satın alıp hemen kız-apart yapardım. Kızlar erkeklere göre daha temizliğe düzene yatkın olduklarından kız apart yaparım. Erkeğin kahrı ile uğraşılmaz.
Alt tarafı dükkan yapıp kiraya verirdim. Birinci katı kendi evim yapardım 350-400 m2 jakuzili, Türk hamamlı, akıllı mutfak ve salalonu olurdu. Bir oda kütüphane bir oda çocuk odası bir odayı çocuklara oyun odası bir oda yatak odası ve bir odada oturma odası olurdu. Bodrum katı çok amaçlı depo, araç otoparkı( sadece kendim için).
Hadi ileri gidiyim. Bodrum katta ufak çaplı bir mezbahane olurdu. Tabii ki kaçak kesim yapardım. Kaçak dediysem at eşek için değil yine sığır Eti ama ruhsatsız kesim. Özellikle kurban baytamları için. Maksat vatandaşın işi görülsün.
Klasik olarak daha param kaldıysa onunlada hayır hasenat işlerdim. Fakire fukaraya garip gurabaya dağıtırdım.
Daha daha artarsa(malum dolar hergün yükseliyor), bu entry i okuyanlara dağıtırdım. *
Alt tarafı dükkan yapıp kiraya verirdim. Birinci katı kendi evim yapardım 350-400 m2 jakuzili, Türk hamamlı, akıllı mutfak ve salalonu olurdu. Bir oda kütüphane bir oda çocuk odası bir odayı çocuklara oyun odası bir oda yatak odası ve bir odada oturma odası olurdu. Bodrum katı çok amaçlı depo, araç otoparkı( sadece kendim için).
Hadi ileri gidiyim. Bodrum katta ufak çaplı bir mezbahane olurdu. Tabii ki kaçak kesim yapardım. Kaçak dediysem at eşek için değil yine sığır Eti ama ruhsatsız kesim. Özellikle kurban baytamları için. Maksat vatandaşın işi görülsün.
Klasik olarak daha param kaldıysa onunlada hayır hasenat işlerdim. Fakire fukaraya garip gurabaya dağıtırdım.
Daha daha artarsa(malum dolar hergün yükseliyor), bu entry i okuyanlara dağıtırdım. *
Bir kaç milyon dolar yapmanın peşine düşerim.
Kendime harem kurarım. Yerim.
alıp kaçardım.
hiçbir şey yapmamanın keyfini yaşarım.
Yatırım yaparım. Hem geleceğim hem çocuklarım kurtulur.
250 binini nesine hesabına atarım gerisiyle de tatil yaparım açık ve net.
güncel Önemli Başlıklar