bugün

/
2
gerekli olandır. artık işlerinden bıkmış bir görüntü sergileyen bu ekip değişmelidir. otu boku silmek modluk değildir arkadaş az özverili olun.
görsel
az önce twitter sayfamı paylaştığım entryi daha önce yazılmış bu gerekçesi ile silen modun yapması gereken iştir. anlamadınız değil mi? şöyle; daha önce birisi benim twitter sayfamın linkini başlıkta paylaşmış. bu benim facebook sayfamın paylaşılması kadar özel bi konudur. gidip o paylaşılan entryi sileceğine benim paylaştığımı siliyor. yani bunu silen adam mod veya yetkili derhal görevi bırakması lazım. evet.
acilen olması gerekendir. hükmü kalmamıştır. evet.
biz moderasyonun götünün kılıyık hülöööğğğğğ!!!!
(bkz: her yer sözlük her yer direniş)
yazarların adalet istediğidir. evet.
bugün iyi çalışan moderasyon kutlanmalıdır.
ben yazdım onlar sildi ama yılmadım yıkılmadım ayaktayım.
(bkz: eğleniyor muyuz gençler)
iktidar yanlısı bir insan olarak sözlükte de iktidarın yanındayım.

dik dur eğilme bu yazar seninle. *
sözlüğün gidişatına el atmayarak görevini ihmal eden modlar istifa etmelidir. evet.
yakışıklı olanlar varsa istifa etmesinler. gebeş olanlar edebilir. kadınlar da edebilir.
acilen olması gerekendir. silmekle yönetim olmaz. baskı baskı nereye kadar? evet.
sol framede emmeli gömmeli bir sürü başlık içinde bulunan sokmalı çıkartmalı entarileri silmeyip yazmış olduğum ulan yavşaklar lafına takılmış modların derhal istifa edip daha adil bir ekibin görevlendirilmesi bizler için en sağlıklı karar olacaktır. zall duy lan sesimi allahsız.
insanlıktan mı?

ciddi problemleri olan birileri var çünkü aralarında...
bir dilek cümlesidir. evet.
(bkz: etuuu/#20349779)

bu tehditten sonra durması komedidir. evet.
eski moderasyonu astınız, bir öncekini moderasyonu zehirlediniz, bu moderasyonu şaka lan şaka , ne yaparsanız yapın.
mutlu, huzurlu, adil sözlük için gerekendir. evet.
Son zamanlarda yaptıkları yanlış kararlardan sonra değişmeliler ve belki istifa etmeliler. Bu sözlükte bu gorevi yapacak bir suru insan var ve kuba degiliz. Değişim şart.
Moderasyon defolup gitmelidir!!

Son zamanlarda hangi yazarla konustuysam bu ergenlerden sikayetci!!

Defolun pis fasistler!!
acilen olması gereken durumdur. bu yönetim geçerliliğini kaybetmiştir. evet.
(bkz: fikir muhendisi fikri nin mod olması)
geçerliliğini kaybetmiş tarafsızlığı kalmamış yönetim gitmelidir. evet.
Sözlüğün selameti için artık olması gereken durum.
/
2