bugün
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı9
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği11
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler12
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl26
- özgür özel8
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse31
- almancılar8
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler11
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz21
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir22
- sapanca daki bungalovda gizli kamera12
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat29
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi11
- anın görüntüsü14
- küresel ıkınma22
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi18
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
- günün videosu9
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- kaynanasını hamile bırakan damat17
- rasim ozan kütahyalı13
bi efsane pokémon.
mew in evrimleştirilmiş hali
karizmanın pokemon biçimine bürünmüş halidir.
giovanni tarafından, mew in klonu olarak yaratılmış ve upgrade edilmiş halidir.
mew'in konuşabilen versiyonudur. Daha insanımsıdır.
sert bakışlı psişik pokemon. telekinesi özelliği ile rakip tanımamaktadır.
klon pokemonlarla beraber bulunamayacakları bir adaya yerleşir ve giovanni'nin onu bulmasıyla tekrar mücadele başlar*.
pokemon oyunlarında iyi kullanılırsa ölmeyen mutant.aşırı güçlü,hızlı ve teknik.
kadir inanır gibi bir bakışı vardır. tarif edilemezdir. ardından tokatı da beklenir ama onu yapmaz işte.*
aman allahım! o ki pokemonların ulu'su. pokemonların kralı. her güce sahip pokemon. bu zamana kadar altına entry girmemesi fesatlıktır. popüler kültüre olan hevestir. terbiyesizliktir. yazıktır, günahtır.
uzattımı o 3 parmaklı elini ne charizard dinler ne pikachu valla. yıkar bu gezegeni. saygı durun.
görsel
edit: allah benim belamı versin.
uzattımı o 3 parmaklı elini ne charizard dinler ne pikachu valla. yıkar bu gezegeni. saygı durun.
görsel
edit: allah benim belamı versin.
Kopyadır bu pokemon artistik tavırlarına bakmayalım.
(bkz: mew)
(bkz: mew)
mew'i yenememiş pokemondur.
pokemonların belki en güçlüsü değildir ama en korkulanıdır. karizmadır, gördün mü hayran kalınasıdır.
e.t gibi parmakları olan pokemon çok var bunlardan darkrai filan uzar gider böyle asla en sevdiğim değildir olamazdırda en kral pokemon jigglypufftır tektir benzeri yoktur.
bir jigglypuff olamayan pokemondur. istediği kadar karizma olsun jigglypuffın şarkı söyleyişi kadar mükemmel olamaz.
karizması "abi senin göt niye bu kadar büyük?" sorusu ile yerle bir edilebilecek pokemon'dur. yine de pek bir sever sayarız kendisini.
götü 2.dünya savaşı sırasında yediği kortizon iğneleri yüzünden büyümüş, konuşarak tüm insanlığı şaşkınlıklar içerisinde bırakmış, pembe olmasıyla da muhtemelen pembe tolga'ya selam çakmış pokitopu.
kendisi aslında bir pokemon değildir.
mew'in evrimleşmiş hali hiç değildir.
kendisi, roket takımı tarafından mew adlı efsanevi pokemon* temel alınarak yapılmış bir robottur. ismi de buradan gelmektedir. (mewtwo = mew 2)
--spoiler--
fakat bir süre roket takımına hizmet ettikten sonra, yaratıcılarına hakettikleri teşekkürü etmek adına onları öldürmeye niyetlenmiştir. tam bu sırada mew çıkıp; "hacı, sen kimsin insanlara artistlik yapıyon. onlar kankamız bizim. akıllı ol" demiştir.
--spoiler--
mew'in evrimleşmiş hali hiç değildir.
kendisi, roket takımı tarafından mew adlı efsanevi pokemon* temel alınarak yapılmış bir robottur. ismi de buradan gelmektedir. (mewtwo = mew 2)
--spoiler--
fakat bir süre roket takımına hizmet ettikten sonra, yaratıcılarına hakettikleri teşekkürü etmek adına onları öldürmeye niyetlenmiştir. tam bu sırada mew çıkıp; "hacı, sen kimsin insanlara artistlik yapıyon. onlar kankamız bizim. akıllı ol" demiştir.
--spoiler--
basit bir çizgi film karakteri olsa da, mewtwo günümüzde bilimin kötü amaçlarla kullanılan tarafını yansıtmaktadır.
en güçlü ikinci pokemondur birincisi the god of pokemons arceus tur...
dünyanın en sağlam pokemonu. ve popüler olmayan*
yaşıtlarım pikachu, charizard hayranıyken ben bunun hayranıydım. marjinal bişi olacağım daa o zaman dan belliymiş.
yaşıtlarım pikachu, charizard hayranıyken ben bunun hayranıydım. marjinal bişi olacağım daa o zaman dan belliymiş.
tinerciler tarafından bıçaklı saldırıya uğrayıp hayata gözlerini yuman usta pokemon.
görsel
ışıklar içinde uyu reyiiiz.
görsel
ışıklar içinde uyu reyiiiz.
güncel Önemli Başlıklar