bugün

(bkz: maymundan geldim haberler iyi)

boşuna mı okuduk lan biz bu bölümü.
matematik mi hangi konulardasın diferansiyel denklem çözmede üzerime yoktur hemen eğitim verebilirim hatta.
yardım talebidir. kafası basanların bir el atması gerekir.

(bkz: çözüm bekleyen matematik soruları) diye bir başlık açılır ve makul tanım yapılırsa, hem kurallara uygun bir başlık olur hem de daha geniş bir kitleden cevap bulunur. bu tip ihtiyaç sahibi genç kardeşlerimiz için belki diğer dersler için de bu başlıklar açılabilir. mevzu paylaşım değil mi olm? paylaşım işte.
Mat1 yollayabilirsiniz.
hacım mat1 de elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Ihımm ıhımm.
matematikle ilgili her şeyi bana sorabilirsin kardeşim. Matematiğim bayağı iyidir . Hem de matematik öğretmeni bir kuzenim var yani her şeyi bana sorabilirsin. Benim için de sorularını cevaplamak bir mutluluk olur
A şehrinden b şehrine en kısa sürede nasıl gidilir bunu benim kadar iyi bilebilecek biri daha yoktur. Onun için sor yiğidim sor.
trigonometride yardımcı olmaya çalışabilirim. geometri de olur.

ama allahını seven olasılık sormasın.
Ben hariç herkes.
Mat1 çözemeyeceğim soru yok yapamadığınız soru olursa atabilirsiniz.
Mat1, mat2, geometri fark etmez yardımcı olmaya çalışacağımdır. Yolla gelsin.
ben olurum turevden sonrasi yok ama 2013 ygs'de 38 matematik yapmistim cunku tamamen zekayla alakali oldugu icin. *
Yardımcı oluruz.
aslında her derse boyle bi kampanya
baslatsak iyi olur lan.bi amacımız olmus
olur bos bos takiliyoruz amk.sözlük bayağı
işlevsel olur.
ygs düzeyinde fullettiririm, o kadar uleyn.
Bana sorabilirsiniz ama formulleri olan mat 2 konulari olmasin turev integral hatirlamiyorum.
Ygs matematik olur ya da herhangi bir geometri olur her türlü yardıma açığım gençler.
Geometride her türlü soruyu cebirde ise kısmen sorabilirsiniz.
toplama falan islemiyse bana sorulabilir.
sözlükte var mıdır bilmiyorum da iki arkadaş var bizim resmen zor matematik sorularını çözerken aşka geliyorlar..anlamıyorum ama saygı duyuyorum bu hallerine...çünkü var herkesin bi tuhaflığı..
Mat1 se sorulabilir tabi.
alayım sorularinizi.
integral ve türev sormayın

formülden direkt gelen soruları mal olan sormaz

bunların haricinde mat1 ve mat2'den logaritma falan alabilirim.
rasyonel sayılardan sorabilirsiniz gençler çekinmeyin sorun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar