bugün

milliyetçilik konusunda çığır atlayan küresel ikinma adlı yazar arkadaşımızla milliyetçi olma durumudur.
bir ders niteliği taşır.
tek tek yazmak zor olacak fakat gören bilen bilir, ne demek istediğimi anlar.

öncelikle kurt, kürt, kırt gördün basacaksın küfürü, kesinlikle önemi yok.
bozkurt duysan sövecek, başkurt duysan dalga geçeceksin, dalga geçtiklerin türk olabilir boşverin, öyle rezillikler unutulur, olayı takip etmeyenler zaten anlamaz. o anlık milliyetçiliğin dibine vurursunuz, önemli olan anı kurtarmak, ha bu arada biraz da yüzünüze tükürülse rahmet demeyi bilin yoksa çok canınız sıkılır. milliyetçi olmak öyle kolay değil kardeşlerim, bedel ödemek gerek. *
(#19455449) küçük bir örnek.
edittedittedieditiedieteiediediteidetiedit: silmiş yazdığını, sildirmiş yada nasıl yaptı bilemem. bu şimdi gammaz ya, diyorum acaba bu arkadaş kendi yazdığını mı gammazladı; "entry başlığı tanımlamıyor!" diye? yoksa alayina sokayım eski hesabı ve silik! nasıl oldu ki acep?

görsel allahtan görüntüsünü almışşız. *
komunistimam ile ibne oluyorum demekten iyidir. bu ayar falan değil ha, içim geldi amk. ciddiyim.
iki satır kitap okuyan adamın milliyetçi olma gibi bir hayali varsa, bu süreçte vazgeçsin, ondan bi halt olmaz.
kesinlikle ve kesinlikle bu işi bu duayenden öğrenecekseniz, adam gibi ayar vermeyi bileceksiniz önce, sonra küfür dağarcığınızı ülke bilginizle harmanlayacaksınız ki, kürdistan dendimi veya kürt dendi mi, adam gibi cevap verip, milliyetçiliğinizi konuşturasınız.

örn; (bkz: siktiristan) *
milliyetçilik derslerine giriş isimli eserin eleştirisidir.
küresel ikinmaya kalkan eller kırılsın diyecem am dalını budağını kırmışlar adamın.
kendi düşüncelerinizi söyleyerek gereksiz riske girmeyin, alıntılar, buluntular yapın, bozuntuya vermeyin. *

örn: (#19609609)
(#18950783) gibi. *
facebook arak argümanlarla anı yakalayıp kitleler arası gerekli gazı ve hazzı küçük milliyetçilere zerk etmek. *

(#18913568 ) pek fazla fikir beyan etmemeye yine dikkat. *
kürde kesinlikle taviz ve tahammül yok.

kürdüm ben!
neeyyyy vay ak. nasıl kürtsün la sen? siktir, siktiristan, sikbokkürt, sikirt dızztt dıztztt kürdszzt!
kafayı sıyırın, çoşun çoşturun. kürdüm ne demek lan. * öyle bir dünya olabilir mi, insan olan ya türktür yada orospu çocuğudur ne demek kürt! tey allahım yaa..

örn: (#18761108)
Milliyetçi olmayan her toplum yok olmaya mahkumdur.Asimile olmuş gereksiz insan topluluğu değildir Türkiye.
gerektiğinde tüm sözlüğü karşınıza alıp,
milliyetçiliğisisizmi savunmak il ve en önemli temel kuraldır.
bakın sözlükte diyorum arkadaşlar, kesinlikle dışarıda değil!
bir milliyetçi asla sokakta kimse ile tartışmaz, polisin olduğu yerlerde muhalif eylemlerde görünmez.
eğer bir üstad ile bu yola başkoyduysanız yeriniz sanal alem. *
örn: (bkz: bordo klavyelilere saran çapsızlar)
en önemli savaş alanımız facebook ve sözlükler. dışarı çıkmak yok demiş miydim?
götünü sandalyeden kaldırarak protesto ve mitinglere giden milliyetçi kolaya kaçan, laf yetiştiremeyen ve yeterli bilgi birikimine * sahip olmayandır.

örn:(#19266876)
(#14238713)hümanist olun, her dine saygılı, her mezhebe hoş görülü, her görüşe değer verin!

(#19098798) alkışlandıktan sonra çark edebilirsiniz ama önemi yok, sizin ne bok yediğinizi anlayacak insan sayısı zaten bir elin parmakları kadar az. *
facebooktan arta kalan zamanlarınızda atatürk'e dedirtin! *

örn: (bkz: atatürk diyor ki/@kuresel ikinma)
sözlükten kovulup tekrar gelen yüzsüz yavşak söylemleri ile beslenen olay.. allah düşürmesin..
yeri geldiğinde dindar olun ama konu atatürk olunca ruhuna bi fatiha okumak yerine, ruhuna entry girin.

ne demiştik?

milliyetçilik sınırlarımız sanal alem, dışarıda bunları denemeyin.

örn: #15531602 *
tamam oldu gectiniz dalganızı rahatladınız mı. bu ülke, bu millet icin calisan kisilerle sırf yollarınız farklı diye alaya mı almak gerekiyor.

sizin gibi milletsiz olmak zorunda degil kimse, biz türküz bu ülkümüz hem de kanımızdır.
Vicdanını 'Paris'e, 'Moskova'ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin
dualarına.
(#18024081) deyip daha sonra şu şekilde nickaltına keyifle üşüşeceksin. *
(#18394058)
(#18394118)
(#18394132)
(#18394219)
(#18394235)
(#18394262)
çelişkilerle milliyetçilik. bu şekilde önce popi toplayacak, daha sonra milliyetçilik adına toplanan yandaşlarla sözlükte akım yaratacaksın.
Hıı oldu cnm
Küresel in hilal bıyıklı olduğu zamanlar hatırlıyorum.
Heee valla. Aşkımızı kıskanıyor sanırım. Bir sana bir bana laf sokuyor. Benin yazdıklarım yok eheheh.

Komunistimam belalım, nerede acaba?

Gerçi sonra barış imzaladık ama. Bak yine gözlerim yaşardı. Selamlar her neredeysen.

Evet
tam protesto gibi olmuş küreselll ıkınmaaaa sabrımızı taşırmaaaa gibi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar