bugün

biliyorum ben buraya efsanelerde yazsam, mitolojilerde yazsam ne onların zihniyetinde ufacık bir değişme olacak ne de benim onlara karşı nefretimde. hiç kızmayın koyuncuklar. siz nasıl ulu öndere pis dillerinizi uzatıp, onu seven insanları olmadıkları halde kemalist, dinsiz diyerek yaftalıyorsanız, bende size ironik ve sempatik bu sözü söyleme hakkına sahibim demektir. (sadece tek düşünceli andavallar için söylüyorum bunu. illa insanların görüşlerne değer veren ve onu gereksiz yaftalamayan akpliler vardır. illa vardır.)

bıktım be arkadaş. bıktım vatanın bütün elektriğini, telefonunu, toprağını, tekelini, suyunu satan zihniyetten... bıktım içki içen herkesi kemalist-dinsiz diye yaftalayıp küçük görenden, hakir görenden... bıktım israile her yerde laf atıp, orta doğudaki en büyük ortağı israil olan zihniyetten... bıktım kendi insanını öldüren, ancak esedi aynı şekilde itham edip yandaş batı bloğu medyasına kanarak suçlayan bir zihniyetten. bıktım bu ülkenin kurucusuna utanmazca diktatör deyip, ayyaş deyip, cumhuriyet düşmanlarını öven zihniyetten... bıktım din-iman deyip işçiyi ezen, hak yiyen, öğrenci emeğine sahip çıkmayan zihniyetten. bıktım baskıcı despot bir zihniyetten... bıktım makarnaya kömüre tamah eden bir toplumdan. bıktım emperyalizmin şakşakçılarından. bıktım şehit kardeşine saldıran, aponun kardeşine rahat bir hayat sürdüren zihniyetten. bıktım ordusunu içeri tıkayıp kendi boyunduruğuna alan bir zihniyetten.

biliyorum bu yazım hiç bir koyunun gözünü açmayacak. en fazla okumayı yarıda kesip o saçma hayallerine geri dönecekler. ancak biliyorum, sen okuyorsun bunu biraz bilgilenmeye çalışan insan ! siz söyleyin ben hangi çağın sürgünüyüm. yok be abi. bıktım sizdende, zihniyetinizdende, yaptıklarınızdanda... bıktım...
biz kazlıçeşmede 3 milyon kişi topladık!!

http://inciswf.com/1269236582.swf
şakirtler eksilemeye başlamış. helal amerikan askerine dua eden insancıklar. devam edin.
Yeni moda ak partyli değilim ateistim diyerek sol görüşlü ve muhalif kesimi karalayan hikayeler yazıyorlar milliyetçilik sosuna bulamadan da edemiyorlar.

Zaten bu ülkede yap pisliği sonra saklan milliyetçilik arkasına dewamke.
görsel
He deyip geçmek lazım.
tam anlayamadıkları bu koyunların, lan yapamıyorsunuz, olmuyor, at tarrağına konmuş bir kelebek hissi uyandırıyorsunuz.

29.9 iq ile insan kandırmaya çalışmanız hem komik hem mide bulandırıcı. hobi olarak bile yapmayın.