bugün
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız14
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı43
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi14
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
Ben genel olarak hayvanları severim ama kediler bütün hayvanlar icinde aile olarak en çok sevdiğim tür.
Beni yemeyeceklerini bilsem ve maddi durumum evde aslan beslemeye imkan verse yani böyle kendi doğal parkım milli parkım ya da adam olsa hiç düşünmezdim.
Balon dediğiniz hayvan sizi 3 saniyede hasat eder haberiniz olsun. Benim kedim 3 erkek veteriner bitirdi.
Beni yemeyeceklerini bilsem ve maddi durumum evde aslan beslemeye imkan verse yani böyle kendi doğal parkım milli parkım ya da adam olsa hiç düşünmezdim.
Balon dediğiniz hayvan sizi 3 saniyede hasat eder haberiniz olsun. Benim kedim 3 erkek veteriner bitirdi.
Sen yine de öyle deme istersen.
Çünkü bazıları harbiden karizmadır.
görsel
Pek sevmem bende ama bazıları gerçekten süper.
Çünkü bazıları harbiden karizmadır.
görsel
Pek sevmem bende ama bazıları gerçekten süper.
Saçma bir söylemdir. Zira kedi gibi bir hayvan yaratılmış olanlar arasında en şirin hayvan denebilir.
kesinlikle katıldığım önerme!
Doğru bir tespit. Kediler şişirilmiş bir balondur.
kedilerin de çok tınıydı çünkü.
Daha önce birileri gelip hayvanı öyle çağırıp tekmelemişlerdir de ondan şartlı reflex göstermiştir size hayvancağız. Bir nedeni vardır.
Sen bana nasıl balon dersin ya.
görsel
görsel
Kedilere kurban olun.
hiçbir abartı kediye hakkını teslim edemez.
Dünyadaki en vahşi, en yok edici ve tüketici varlık olan insan çok matah bir tür ya sanki gelmiş burda saçma sapan başlık açıp altına da iki ağız ishali yorum döşüyor.
Kedilerin de çok umrunda zaten senin bu beyanın. Kedilerin hiçbir şey umrunda değil, dünya üzerindeki en umursamaz varlık onlar. Kediler yalnız bu yüzden bile sevilir.
Kedi balon bilmem ne diye bok atacağınıza her gün dışarı adım attığınızda sizi hayattan soğutan, görgüden yoksun insanlar için çenenizi yorun. En azından kediler veya başka hiçbir hayvan sizin hakkınızı yemez, sırtınızdan vurmaz, dedikodunuzu yapmaz. O yüzden şimdi bu mal beyanlarını alın ve kedilerden uzak durun!
(bkz: bullshit)
Kedilerin de çok umrunda zaten senin bu beyanın. Kedilerin hiçbir şey umrunda değil, dünya üzerindeki en umursamaz varlık onlar. Kediler yalnız bu yüzden bile sevilir.
Kedi balon bilmem ne diye bok atacağınıza her gün dışarı adım attığınızda sizi hayattan soğutan, görgüden yoksun insanlar için çenenizi yorun. En azından kediler veya başka hiçbir hayvan sizin hakkınızı yemez, sırtınızdan vurmaz, dedikodunuzu yapmaz. O yüzden şimdi bu mal beyanlarını alın ve kedilerden uzak durun!
(bkz: bullshit)
Bi kediyi bulastırmadığınız kalmıştı sımdı tam oldu.
Sanki biraz öyle...
görsel
görsel
Doğrudur.
Sokak kedileri ve yavru olmayanlar tatlı değil ama dünyanın en tatlı varligiymis gibi muamele yapılıyor.
Sokak kedileri ve yavru olmayanlar tatlı değil ama dünyanın en tatlı varligiymis gibi muamele yapılıyor.
içi sıvı doldurulmuş balon.
Abartılmış jelibonlar da olabilirler.
görsel
görsel
abartırım kardeşim. kimseye zararı yok şu kedilerin.
uysal köpek ve saldırgan köpek ayrımı yapamayıp birçok insanın ölümüne sebep olan kurt kırmalarını abartanlar milli güvenlik sorunu olarak karşımızda dururken kedileri abartmak bir sorun olmamalı.
uysal köpek ve saldırgan köpek ayrımı yapamayıp birçok insanın ölümüne sebep olan kurt kırmalarını abartanlar milli güvenlik sorunu olarak karşımızda dururken kedileri abartmak bir sorun olmamalı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar