bugün

/
2
islam fıkhında geçen önemli bir hadisedir.

kadın erkeğin ihtiyaçlarını gidermek için yaratılmıştır.

kadın dediğin erkeği ne derse onu yapmalı,

kadın dediğin erkeğini banyolamalı,

kadın dediğin erkeğini mutlu etmeli,

kadın dediğin erkeğine huzur vermeli,

kadın kadın gibi davransa çok mutlu olur.
Şöyle bir hadis duymuştum tam olarak hatırlamıyorum aklımdan kalanla şöyleydi: erkek kadındanla deve üstündeyken bile cinsel münasebet isterse kadın yapmak zorundadır. işte islamda kadının değeri.
Bir yobaz beyanıdır. Çok hoşunuza gidiyor değil mi kadınları küçük düşürmek, onları ezmek. Senden hiçbir alçak yanı yoktur kadınların fazlası vardır.
sabahtan akşama kadar patronunun kişisel fantezilerini tatmin edip eve gelince aslan kesilenlerin avuntudur.

kimse kimsenin hizmetkarı olmayacak kadar değerlidir.

gerçi kadını köle gören bir kitabın içeriğini beyninde taşıyan sakallı yobazın aklında ne tür fikir olabilirdi diye sormuyorum bile.
ben böyleleri ile evlenen kızların aklına tüküreyim.
Evet lan aslan belgeseli seyrederken benim aklima gelmiyo degil.
Örümcek beyinli erkek beyanı.

Bunların anneleri de babalarına 7/24 hizmetçilik yapan, 10-15 yaşındaki erkek çocuğundan bile hakaret yiyip ağzını açamayan, muhtemelen üzerlerine kuma getirilmiş olan acınacak durumdaki kadınlardır.
ayrıca peygamber efendimizin veda hutbesinde belirttiği gibi "kadınlar Allah'ın erkeklere emanetidir."
Öyle fıkıhı sikeyim. islâm fıkıhında geçmesi doğru olduğu anlamına gelmez.
görsel
bi dakika (bkz: #33159262)
bir erkek olarak böyle bir saçmalığa karşıyım. kadınları hayvanlardan farksız kılmak sizi hayvandan alçak bir varlık haline sokuyor. yazıklar olsun.
Bunu diyen adamlar da kadını hakikaten köle zanneden adamlar.
Adamların vazifelerini bir okuyun. Sadece işinize geleni okumayin ve okudugunuzu beyninizle yorunlayın.
Kotu tarafı şudur ki belli etmese de bunu ağzından kaciran iki erkek var hayatımın yapıtaşında.
Keşke başlığı açanın babasına hizmetini aksatsaydı da şuan bu durumda olmasaydı dedirten başlık.
Ananda öyle diyordu!
Kadın, erkeğini mutlu etmelidir elbet ve ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Bu tek yönlü olmamalı tabii erkekte aynı şekilde kadınını mutlu etmeli ve el üstünde tutmalıdır. Bu başlıktaki hizmetkar kelimesini yanlış buluyorum. Kadınlar köle değildir hizmet etmek zorunda değildir ama üzerine düşen vazifesini yapmalıdır.
Haklı önermedir ancak erkeğin de kadının hizmetkarı olduğunu eklemek gerekir. Size zorla unutturulan bu. Arap geleneklerini islam zanneden bir güruh zamanında size bunu unutturdu.
görsel
şerefsiz beyanıdır.

babam anneme kölesi gibi davransa ona sırtımı dönerim ben.

ulan bunu söyleyen et parçası annesini de sevmiyordur.

sizi 9 ay karnında taşıyan çilekeş ananızdan da mı utanmazsınız be yobaz it sürüleri.

sizin gibileri ilaç deneyleri ve daha ağır deneylerde kullanmalılar. yaklaşık 400-500 milyon kadar denek sahibi olur bilim insanları.

yazık zavallı o maymunlara.
kuranda geçen ayetler var ayetler.

bir gerçekliktir.
Kuran'da yazan gerçektir.
Çıksın biri de inkâr etsin. Aklı yarım olduğu ima edilen bir kadın anca hizmetkar olur demek anlamına gelir.

Severek hizmetkar olmak başka tabi. Gönülden gelirse erkek de ona hizmetkar olur.
Kadınlara ya seve seve ya da silke silke öğretilecek gerçektir.
Bir yerde doğrudur.
havva gibi kadınlar için doğru önermedir. Aptal ademler unuttuğunuz şu ki, biz havva değil lilith'iz.
Erkek fiziksel olarak güçlü olabilir fakat dünyada maneviyatı sağlayan kadındır. Kadınında bir ruhu ve kişiliği vardır. Kimse senin boklu götünü toparlamak zorunda değil. Kadın sana hizmet etmek için seninle evlenmiyor, seni sevdiği için evleniyor. Kadına saygı duyacaksın ulan!
/
2
güncel Önemli Başlıklar