bugün

nick cave'in modellik yapan oglu.

görsel
kendisi 1991 doğumludur. nick cave'in avustralya'da aşk yaşayıp hiç evlenmediği sevgilisi beau lazenby'den olan oğludur. annesi de kendisi gibi profesyonel model olan jethro'nun, babasıyla olan ilişkisi hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır.

görsel

Görüldüğü üzere, nick cave'den aldığı genler de küçümsenecek gibi değil. *

edit: bir moda dergisinin röportajından alıntıdır:

Jethro, sekiz yaşına kadar Nick Cave ile tanışamamıştı fakat Luke’un babasıyla ilişkisi her zaman daha yakın olmuştu. Bir röportajında Nick Cave “Hayatımın pişmanlığı olabilecek iki ilişkiyi, en güzel şekilde ilerletebildiğime inanıyorum, her şey olması gerektiği gibi oldu, çocuklarımla gurur duyuyorum.” demiştir. Jethro da kardeşi Luke ve babasıyla olan ilişkisini anlatırken “Babamla ilgili şeyler ne kadar zorsa, Luke ile ilgili o kadar kolaydı, Luke bana hiç benzemiyor, o iyi bir öğrenci. Babamla işlerimiz yoğun olduğundan birbirimizi arayacak zamanı pek bulamayız. Babamın kitabı Bunny Munro’nun ölümünü okuduğumda bu kitabın tartışmalar yaratacak bir kitap olduğunu düşünmüştüm, beni şoka uğratacak cesurlukta cümleler vardı ancak bunu yapabilen bir kitaba her zaman saygı duyarım.” diyor ve ekliyor “Ama her zaman favori kitabım Lolita.” (gülüşmeler)

Jethro’nun bir rap grubu var ve aynı zamanda modellik yapıyor. Acaba hiç babası onu izlemiş miydi?

“Babamı beni izlemeye davet etmek mi? Ucube bir depoda şarkı söylerken mi? Onun öyle bir yere geleceğini pek sanmıyorum, ne de olsa o bir idol. Kendimi böyle bir şeyden olabildiğince uzak tutmak isterim, onu böyle şeylere zorlamam ve müzik yaparken onun ismi altında ezilmem. Ama model olarak bir iki podyum performansımı izlemeye geldi tabi ki ve benimle gurur duyduğunu söyledi.”