bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13
(#4168677) son zamanlarda gördüğüm en haklı ve en içten isyana imza atmış yazar. cumhuriyetimize aleni saldırıların arttığı şu günlerde eminim tıpkı benim gibi büyük bir karamsarlık içerisinde olduğunu düşündüğüm mücadeleci kişilik.
80 yıllık cumhuriyetin zulüm bilançosu gibi sonradan uçurulsa da buram buram provokasyon kokan başlığa yazdığı sert entry ile yazarlığının ilk gününde 7 günlüğüne çaylak edilmiş "düşünce suçlusu" yazardır, yattı çıktı, cezasını çekti ve döndü, daha dikkatli olacak belki ama bildiğini yazmaya devam edecek.
uludag sozlugun akli basinda, sorgulayan yazari. okuyorum, begeniyorum, devamini diliyorum. *
sosyal devleti siktir et sadaka devleti en guzeli diyerek bir dusunce sisteminin calısma seklini cok guzel anlatmıs yazar.
okudukları gazete yüzünden hiç tanımadığı insanları düşman sayabilen yazar.
bir gün birisi gelip okuduğunuz gazete yüzünden sizin boğazınızı keserse hiç şaşırmayın. böyle mahluklar varken stadlarda birbirlerini kesenler daha sevimli geliyor bana...
bir gün adı bir suça karışırsa aleyhine delil olabilecek entry işte bu (#4226787)
silme ihtimaline karşı bir de burdan bakın*
görsel
bir gün birisi gelip okuduğunuz gazete yüzünden sizin boğazınızı keserse hiç şaşırmayın. böyle mahluklar varken stadlarda birbirlerini kesenler daha sevimli geliyor bana...
bir gün adı bir suça karışırsa aleyhine delil olabilecek entry işte bu (#4226787)
silme ihtimaline karşı bir de burdan bakın*
görsel
düşmanla kastedilenin ideolojik hasım olduğunu anlamayanların "bak elimde delil var aha resmini de çektim" diyerek coşmalarına vesile olmuş yazar. mehmet ali ağca, hüseyin üzmez meşrebinden miyiz ki biz gazeteci vuracağız, cinayet işleyeceğiz? herkesi kendiniz gibi bilmenizin şaşırtıcı bir yanı yok tabi, ıq'nuzun yerlerde sürünüyor olmasına ise hala nasıl şaşırıyorum, işte en çok ona şaşırıyorum.
(#4301553) ismi ile müsemma entry lerin yazıcısı dürüst kalem, adı üzerinde jakoben, chp li yani.
not: her ne kadar jakoben in türkiye karşılıgı chp ise de sayın yazarın uyarısı chp li olmadıgı yönünde. kavram kargasası türkiye gerçegi.
not: her ne kadar jakoben in türkiye karşılıgı chp ise de sayın yazarın uyarısı chp li olmadıgı yönünde. kavram kargasası türkiye gerçegi.
el-cordobés'lerin 3.sü gibi biri.
arturo bandiniyi kendine örnek almış, çok ilgi görecek yazar.
82 anayasasını bilincsizce koruyan guruh tarafından bolucu olmakla suclanan yazar. islamcı ozelligiyse cabası.
(#4334516) isi bildigini yine gostermistir.
komunistlerden nefret etme sebepleri başlığına sözde ülkücü ağzıyla girdiği bez bebekvari esprileriyle geceye ayrı bir tat veren yazar. komunist olduğuna şüphe yok bir de vakti zamanında necip fazıl'la dalga geçme hatasını yapmasa iyi çocukmuş diyecektim. #4249551
entrylerinde gereksiz kendine güven duygusunu hissettiğim gerçekten gereksiz yazar.
zeka ve bilgi olarak, baya bir geriden gelen tanımsız.
zeka ve bilgi olarak, baya bir geriden gelen tanımsız.
jakoben dostumdur.
güncel Önemli Başlıklar