güzelliğiyle adam öldürme potansiyeline sahip kızın yaşattığı hayal kırıklığı da büyük oluyor.

o yıllar güney sahilinde modern sayılabilecek bir anadolu şehrinde çalışıyorum. şirkette bir kız var. ama nasıl güzel yemyeşil gözler uzun boy düzgün bacaklar incecik bir bel ve tam ayarında göğüsleri var. yüz orantılı. 3 yıllık sevgilisi var bütün işletme ayrılmasını bekliyor. kızın etrafını sırtlan sürüsü sarmış.

neyse efendim bunun bir de eciş bücüş bir arkadaşı var. yüzü idare eder ama fizik ev cini dobby gibi. huyu da dobby, bana massiveappeal efendimis, cincüce onu mutlu edecek falan diyor. aynı birimde çalışan kız. vaad etmiyor net veriyor. ben arada buna uğruyorum falan. bu kıza bakıp onunla sohbet edip arkadaşına koşuyorum. arkadaşı da hakkını veriyor vesselam.

günlerden bir gün bu kız erkek arkadaşından ayrıldı. kızı yıkadılar sözlük. onlarca yavşama yağıyor kıza. ustabaşından birim müdürüne. kız da bu esnada arkadaşıylayım diye bana anlatıyor buna yazan malları. ışık hızıyla bizim cincüceden ayrıldım. amk ayrılınca da olmuyor ona bi tane toz bezi hediye ettim özgür bir cin yaptım. kurtuldum.

bunlara müteakip bu kızla dışarı çıktık. hedefe öyle temiz yürümüşüm ki kuyrukta en ön sıraya geçiverdim. güven var, beni tanıyor, diğerleri yavşak bense cincüce sahiplenen temiz yürekli bir kahramanım. cluba gittik, güzel bir grubun konseri var efendim dördüncü şarkıda falan sağlı sollu ataklarım sonuç verdi öpüşüyoruz! kulaklarımda ercan taner... jardeeel jardeeelll süpppper marioooo jaaaaaardeeeelll...

gece bitti kahve bahanesiyle geldik kolkola eve, kız rahat bi kız, ikimizde de ayrılık acısı var sikişip diğerlerini unutacağız. kararlıyız. ben hagi'nin jübile maçı heyecanını yaşıyorum. pantolonumu bir çıkarışım var sanki fenerbahçe final four a çıkıyor....

neyse hadise başladı ilk iki bölümü geçtim, tam bölüm sonu canavarına geldim elimi bir attım ki aman yarabbi!

tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar 156. yıl jandarma ormanına dönüşmüş...yeminle kukuyu bulamıyorum öylesine bir yumak!

DEDiM Ki ALLAH KAHRETSiN, bu nedir ya... hadi ter kokusuna okeyiz o kadar dans ettik, içtik de... kukunda fare mi öldü kadın... bu nedir?

dedim ki vazgeçmek yok ama o kadar sık ormanın içine bizim küçük adamı salmaya korkuyorum, yılan çıkar çıyan çıkar hafazanallah, başına bişi gelir abi. neme lazım.

dedim ben sana bunu yapamam, şu an beni sevmiyorsun sadece bedenimi istiyorsun aklımızda başkaları var sarılıp uyuyalım.

demez olaydım. kızın gözünde ramazan ayında ekranda nihat hatipoğlunu görmüş gibi bir aşk var... kendimden soğutana kadar anam dinim ağladı...

bir de kahramanı oldum orman bakanının iyi mi? güzelliğe aldanmayın beyler, neleri var...

kızlar siz de çözün şunu artık amk ya bizim de bi seks hayatımız var, şu sikin de bi haysiyeti var...
Özet geçiyorum karının kukusunun olduğu yere kirpi yuva yapmış.
görsel
ne kirpisi...
varsa beni bulmasını beklediğim kızdır. nice güzeller görüp iç çamaşırını indirdiğimde sarı ve yeşil lekelerle dolu görüp seksten soğutanları olmuştur. bu arada güzel değil diye istenmeyen kadınlar bu gibi konulara daha fazla dikkat ediyor. güzellik yüzde değil temizliktedir.
(bkz: Bana sen lazımsın)
kanka tam tanımlada yanlış geri dönüşler olmasın, böyle buzdolabının içini bile çamaşır suyuyla silen bir manyak mı aradığın yoksa çarşafları bile yılda bir kere değiştiren umarsamaz biri mi...
aşırı güzel kızın illa ki bir problemi olur. yine de takdir mahkemenin.
Hijyen problemi derken 6 ayda bir yıkansın yeterli bence.
tatlı suratlı, düz karınlı, düzgün fizikli ve zeki olduğu sürece düzenli bir kişisel temizlik ve bakım ile herhangi bir sorunu kalmayacak kişidir. bu sürece alışması bile beklenir ve değer.
bir gün uzun yolculuğun ve kulaklıktan gelen güzel müziğin romantizmine kapılarak otobüs camı buğusuna baş harflerinizi yazmak istersin. işte o umumi tuvaletlere dahi girmeyen hijyen problemi olan aşırı güzel kız o gün oracıkta senin ağzına sıçar.

(bkz: based on a true story)