bugün
- kuş başı şişteki kuyruk yağı9
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye9
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması14
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- evlenmek istemeyen erkek25
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı40
- yazarların favori tatlıları28
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması10
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması44
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi16
- anın görüntüsü20
- fakirlere mana bulmak9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması16
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- sözlüğe güzel bir kız bırak20
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı29
- yeni çözüm süreci10
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı12
- aktrollerin her başlığa yetişememesi13
- akp ve mhp'nin demlenmesi8
- kırmızı kart diye bağırmak8
- feridun düzağaç ın ulu sözlük yazarına açtığı dava9
- akp rezillikleri14
- evrim16
- apoya beyefendi diyen mhp'li vekil27
- osmanlı torunuyuz diyenlerin ortak özellikleri16
- gece banyo yapmak vs sabah banyo yapmak15
- ülkeyi isviçre yapmak9
- mhp'nin öcalan'ı kullanıp atması34
- pandela silik olsun kampanyası8
- 12 ocak 2025 erdoğan'dan müjde açıklaması11
- abd yanıyor22
- bir tuşla herkesi çırılçıplak soyabilen teknoloji10
reklamlarında kepegi, kurulugu vs. yok ettigi iddia edilen sampuan markası
kafa ve omuzlar manasına gelen ecnebi şampuanı.
saclari deyim yerindeyse mis gibi yapiyor fakat diger sampuanlarda karsilasilmayan bir kasinti olayi yaratti hemen banyo sonrasinda.saclari diplerinden sokercesine kasimak istiyosunuz,ozellikle on kisimlarda..
alman şampuan markası.
(bkz: legs over shoulders)
o sinir bozucu iğrenç reklamı zırt pırt yayınlanmaya devam ettiği sürece kullanmayacağım şampuan.
bir de şarkısı vardır bunun, küçükken söyletirlerdi!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed en şoldırs niiiiz and toooooozz niiiiz en tooooz(head & shoulders, knees & toes)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed en şoldırs niiiiz and toooooozz niiiiz en tooooz(head & shoulders, knees & toes)
gerçekten işe yarayan , tüm kepeklerimi kafamdan atmamı sağlayan ve benim üstümde çeşitli yan etkiler barındırmayan süper bir şampuan markası
limonlu ve yeşil çaylı çeşidi mevcut olan ve güzel kokan şampuan markası
mentollüsü banyo esnasında inanılmaz bir ferahlık sağlayan şampuan markası. kepek konusunda da gayet etkilidir.
harika bir kepek önleyici şampuan. daha önce birçok şampuan, medikal şampuan, kükürtlü sabun vs. kullandım ama hicbiri h&s gibi etkili olmadi. gerçekten de kepeği yok etti.
sadece kafadaki kepekleleri önlemekle kalmıyor. arko kremle beraber kullanılınca yüzde uçuk benzeri pullanmaları ve kızarıkları da yok ediyor. yüzdeki kızarıklıklar da çok burun kenarlarında yogunlaşıyor. özellikle kış aylarında çok yoğunlaşıyor. çevremde yolda görüyorum bir çok insanda aynı sorun var ama kimse sorunu çözememiş.
bu sorunu çözmek için şöyle yapın. head and shoulders ile duş alırken köpüklerden birazını 1 dakika gibi yüzünüze sürün. çok fazla ovmayın. duştan çıktıktan sonra yüzünüze arko krem sürün. arko krem mutlaka yağlı arko olmalı. yağsız arkolar işe yaramıyor, ayrıca başka kremler de işe yaramıyor. başka şampuanla arko da işe yaramıyor. headandshoulders ve arko beraber kullanılmalı. arkoyu yüzünüze iyice yedirim. bol bol sürün. duş alırken yüzünüze aşırı sıcak su dökmekten kaçının. çok sıcak su iyiece kızarmasına sebep olur. 3-5 kullanmadan sonra yüzünüz bebek yüzü gibi olacaktır. ama unutmayın en gec 2 günde bir sayıcınızı yıkamayı unutmayın. kola ile kahveyi beraber içemeyin. stresten uzak durun. hiç birşeyi kendinize dert etmeyin.
P&g firmasina da 10 akçe ve 10 kırbaç gönderdiyorum. 10 akçe güzel bir ürün olduğu için, 10 kırbaç ise bu ürünü çok geç türkiyeye getirdikleri için.
sadece kafadaki kepekleleri önlemekle kalmıyor. arko kremle beraber kullanılınca yüzde uçuk benzeri pullanmaları ve kızarıkları da yok ediyor. yüzdeki kızarıklıklar da çok burun kenarlarında yogunlaşıyor. özellikle kış aylarında çok yoğunlaşıyor. çevremde yolda görüyorum bir çok insanda aynı sorun var ama kimse sorunu çözememiş.
bu sorunu çözmek için şöyle yapın. head and shoulders ile duş alırken köpüklerden birazını 1 dakika gibi yüzünüze sürün. çok fazla ovmayın. duştan çıktıktan sonra yüzünüze arko krem sürün. arko krem mutlaka yağlı arko olmalı. yağsız arkolar işe yaramıyor, ayrıca başka kremler de işe yaramıyor. başka şampuanla arko da işe yaramıyor. headandshoulders ve arko beraber kullanılmalı. arkoyu yüzünüze iyice yedirim. bol bol sürün. duş alırken yüzünüze aşırı sıcak su dökmekten kaçının. çok sıcak su iyiece kızarmasına sebep olur. 3-5 kullanmadan sonra yüzünüz bebek yüzü gibi olacaktır. ama unutmayın en gec 2 günde bir sayıcınızı yıkamayı unutmayın. kola ile kahveyi beraber içemeyin. stresten uzak durun. hiç birşeyi kendinize dert etmeyin.
P&g firmasina da 10 akçe ve 10 kırbaç gönderdiyorum. 10 akçe güzel bir ürün olduğu için, 10 kırbaç ise bu ürünü çok geç türkiyeye getirdikleri için.
harikulade bir kokuya sahip şampuan.
mentollusunu kisin kullanmak gereken sampuan. cok guzel burun ve geniz aciyor, acmakla da kalmayip yok ediyor nerdeyse.
çabuk yağlanan saçlar için olanı saçları daha da yağlandıran mükemmel kokulu şampuan.
cıvık kıvama sahip, garip kokan bir saç şampuanı.
Kepeği geçirdiğini söyleyen onca şampuan arasından gerçekten kepeği geçiren şampuan markasıdır . Özellikle mentol + kepek önleyici tarafımca kullanılmış olup kepek denen şeyi oratadan kaldırmıştır .
kepeği ciddi anlamda önleyen fakat tek bir duşta saçların 1/3 ünü birden döken, 1 aylık bir kullanımda kafada saç bırakmayan şampuan.
sacımdaki kepek sayısını %50 oranında, yaglanma oranını da %25 oranında * artıran, yoksa feyk head and shoulders mi kullaniyorum dedirten sampuana benzer sey. (bkz: yasasin pantene)
"%1oo kepeksiz saçlarla %1oo özgüven" sloganıyla da piyasadaki yerini çoktan almış, kepek önleyici formülü yanısıra diğer şampuanlardan daha uzun süre saçı yağlandırmadığı da belirtilmiştir.
mentolüne kanıp aldığım, kepeksiz saçlarımı neşenin clear kullanmayan tarafından bin beter eden şampuan, üretene kafam ve omuzlarım birlikte girsin temennisi ile..
head and shoulders ismi büyük bir ihtimalle saçın uzama bölgesi baz alınarak (kafadan omuzlara) koyulmuş ve dikkat çekmeyi başarmış saç(?) şampuanı markasıdır. kepek işinden iyi ekmek yemiştir. şuna buna değil direk kepeğe etkiliyiz diyerek, hedef kitlesi belirlemiş ve bu açıdan başarılı olmuştur. sadece kepek mi diye düşündürtür haliyle.
kızları saçlarıyla dünyada varolan ve bunu kullanmaktan başka bir özelliği olmayan gerizekalı varlıklar olarak gösteren şampuan reklamlarından sonra yakışıklı ve karizmatik mehmet günsur u gay kılığında karşımıza çıkararak yeni bir çığır açmıştır. cidden neydi o saçlar öyle. perküsyon da çalıyosun halbuki, açılmayan paraşütü dene derdim ama hatrın var be mehmet.
kızları saçlarıyla dünyada varolan ve bunu kullanmaktan başka bir özelliği olmayan gerizekalı varlıklar olarak gösteren şampuan reklamlarından sonra yakışıklı ve karizmatik mehmet günsur u gay kılığında karşımıza çıkararak yeni bir çığır açmıştır. cidden neydi o saçlar öyle. perküsyon da çalıyosun halbuki, açılmayan paraşütü dene derdim ama hatrın var be mehmet.
gerçekten de kepeğe karşı etkilidir. tecrübeynen sabittir.
reklamlarıyla türkiye'deki tüm eli yüzü düzgün adamları yerle bir etme amacı güttüğünü düşündüğüm şampuan markası. o adamları o hallere getirmeyi nasıl başardıklarıysa, ayrı bir konu. sanıyorum ki ekipten birileri fena kıskanç ve bu tip güzel adamların soyunu tüketmeyi amaçlıyorlar. sırada kim var acaba?*
(bkz: mehmet günsür)
(bkz: kıvanç tatlıtuğ)
(bkz: mehmet günsür)
(bkz: kıvanç tatlıtuğ)
kıvanç tatlıtuğ un kumsalda koşmak gibi iğrenç bir hobisi olduğunu öğrenmemize sebep reklamı olan şampuan.
bana ilk kez şampuan reklamlarında anlatılan ve gösterilenlerin üfürükten ibaret olmadığını kanıtlayan, muhteşem esanslara sahip şampuan.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar